Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Rykter om at han har fått fyken. Sliter med å summe tankene, men er mildt sag veldig skeptisk om det stemmer. Hadde vært noe helt annet om han hadde gått selv. Men må nesten vente å se hva som kommer frem over de neste timene.

 

Er uansett veldig redd for at dette blir et steg tilbake for klubben, desverre. Long live the King!

Lenke til kommentar

Håpløst å sparke dalglish like før overgangsvinduet åpner,med mindre de har en bra arvtager klar. Uansett så er det umulig å lage ett storlag på en sesong,laget var uansett ikke godt nok for en 4plass i utgangspunktet

Synes Kenny burde fått en sesong til, men skal man først avskjedige en manager så er tidspunktet riktig nå. Man alltids argumentere om at tidspunktet ikke passer, men hadde det vært bedre å avskjedige ham midt i sesongen? Hadde det vært bedre å vente til neste sesong er i gang?

 

Men håper jo at man har en plan og at ikke noen skal ta over midlertidig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvem skal ta avgjørelsen om ny manager?

Vi har ingen DoF, og vi har et styre som ikke kan fotball. Samt at mange sentrale roller i klubben ikke er besatt etter oppryddingen.

 

Venter som sagt med å konkludere til vi vet mer, men FSG bør ha en jævla bra plan for hva som skal skje fremover nå hvis jeg skal bli overbevist. For ganske nøyaktig 2 år siden fikk Rafa sparken av 2 cowboyer som ikke visste hva de holdt på med. Stygt redd for at dette kan bli noe i samme kategori. Desverre.

Lenke til kommentar

Uff! Får håpe vi får en skikkelig erstatter for Kenny da. Kommer nok til å få et større press fra supporterne enn Dalglish hadde.

 

Det positive i dette er at det er lettere for en ny manager å hive ut Downing, Adam osv enn det ville vært for Dalglish.

Lenke til kommentar

 

Er uansett veldig redd for at dette blir et steg tilbake for klubben, desverre. Long live the King!

 

Vanskelig å se hvordan klubben kan gjøre det mye verre enn denne sesongen da. Kenny er en dinosaur som ikke har maktet å fornye seg, han gjorde en grei jobb i en post-Hodgson kristetid, men har vært en katastrofe under normale omstendigheter.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kan ikke si jeg er spesielt overrasket eller skuffet. Vi har hatt den dårligste sesongen på 60 år etter å ha brukt mer penger en noensinne på overgangsmarkedet. Kenny var vel heller aldri den FSG hadde ønsket seg som manager men de ble presset til å gi ham en kontrakt etter at kenny gjorde det bra da han tok over for Roy.

 

Det eneste som bekymrer meg litt er om de har satt i gang prosessen med å få en ny manager eller ikke. Vi bør få på plass en ny manager så fort som mulig så vi har en sjanse til å bygge laget ordentlig før neste sesong.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-w7DZlO15

"Whilst I am obviously disappointed to be leaving the football club, I can say that the matter has been handled by the owners and all concerned in an honourable, respectful and dignified way and reflects on the quality of the people involved and their continued desire to move the football club forward in the same way as when they arrived here.

"I would like to thank all of the staff at the Club for their effort and loyalty. I said when first approached about coming back as Manager that I would always be of help if I can at any time and that offer remains the same.

"Finally, I want to put on record my heartfelt gratitude to Liverpool's fans, who have always given me and the Club their unwavering support. Without them neither the Club nor I would have achieved anything."

Lenke til kommentar

Ayre ryker også. Da er stort sett alt av sentrale (også en del mindre sentrale) roller i klubben ubesatt. Vi har eiere som ikke kan fotball som nå står foran noen ekstremt store valg. Jeg sliter veldig med å se hvordan disse avgjørelsene skal gagne klubben akkurat nå. Jeg mener vi trenger kontinuitet, og at det beste valget hadde vært å beholde Kenny. Martinez, Lambert og Rodgers linkes. Har sansen for alle, men har desverre ikke tro på noen av de i LFC akkurat nå.

Lenke til kommentar

Hvem skal ta avgjørelsen om ny manager?

Vi har ingen DoF, og vi har et styre som ikke kan fotball. Samt at mange sentrale roller i klubben ikke er besatt etter oppryddingen..

Ryktes om at Txiki Begiristain har vært i samtaler med klubben angående den rollen. Det virker som en bra avgjørelse, spesielt med tanke på at Martinez ryktes såpass til managerrollen.

 

Jeg er faktisk mer åpen til Martinez, enn det jeg var til Kenny. Martinez har spillt bra angrepsfotball med Wigan, og har vært med på å bygge et veldig underholdende Swansea-lag. Ser på ham som en mer rutinert versjon av AVB, iom. at han har vært ute på en vinternatt før (Wigan er jo Wigan). AVB gjorde en del merkelige valg i Chelsea, og jeg ser ingen veldig meriterte managere gå til dagens LFC. Vi er ikke et topplag for øyeblikket, og kan ikke trekke til oss folk som Jürgen Klopp akkurat nå. Et annet alternativ er jo Brendan Rodgers, men jeg er åpen til Martinez.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...