Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-w7DZlO15

Godt å se at Coates kom igjennom legesjekken. Håper dette går i orden raskt nå. Leste et sted at han kunne få sin debut mot Stoke om to uker. !

 

Bare å håpe at han går rett inn på laget og danner et stopperpar med vår kjære danske.

Lenke til kommentar

Slik lekestue som det var på Anfield idag, har det ikke vært siden Scum-kampen i mars. Kjempedeilig å se! Å endelig holdt vi i 90 minutter, faen på tide. Og endelig fikk vi se litt hva som bor i Henderson også, god match av han idag. Men hva Luis Suarez driver med når han ikke herjer med kula, det lurer jeg imidlertid fælt på. Merker at oppførselen hans irriterer meg veldig. Syns det er vel på tide nå at Kenny tar tak idet..

Endret av Benitez
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-w7DZlO15

God serieåpningstart.

 

Nyervervelsene viser seg en etter en. Enrique, Downing, Adam og Henderson har alle vist prov på hvilke kvaliteter de besitter og med en ny midtstopper i Sebastian Coates har jeg tro på en underholdende sesong. Vi skal heller ikke glemme at Lucas var helt sjef i dag og kritikken mot brasilianeren må snart slippe. Stallen ser bedre ut enn på lenge og i tillegg har vi en Glen Johnson og en Steven Gerrard i bakhånd. Mønsteret og tankegangen til Kenny Dalglish blir klarere og klarere og det er ingen grunn til at dette laget virkelig kan befeste seg i samme race som Man United og Man City. Det er ikke meningen å overdrive etter dagens kamp, men mye potensial kom frem.

 

 

Så får vi se hvor lenge vi greier å opprettholde en seiersrekke.

 

Hører rykter om at Enrique spilte nok en knallkamp! Litt morsomt, med tanke på at absolutt alle LFC-fans jeg pratet med når han spilte for Newcastle avskrev han som middelmådig på sitt beste.

 

I didn't. Og gutten var solid som en mur i dag også.

Endret av Slettet-w7DZlO15
Lenke til kommentar

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1364922&st=144:

TOTL!
Haha, sannsynligvis første og siste gang det skjer i år. :rofl:
:thumbup:

Hei, det der skulle bli min greie, dro den opp i kamptråden. :p

 

Hører rykter om at Enrique spilte nok en knallkamp! Litt morsomt, med tanke på at absolutt alle LFC-fans jeg pratet med når han spilte for Newcastle avskrev han som middelmådig på sitt beste.

Klart at når man kommer til en klubb som LFC så blomstrer man jo bare man ser Kenny. :whistle:

 

Nei, men det er jo ikke første gang at en spiller kommer bedre fram på et, strengt tatt, bedre lag.

Lenke til kommentar

Men er det ikke litt mer imponerende og være så god som Enrique var forrige sesong, for et lag som Newcastle? Majoriteten av spillere vil bli veldig mye bedre jo bedre spillerne rundt seg er, men han var enorm for Newcastle forrige sesong. Vil faktisk si at han var top 3 hva venstrebacker angår forrige sesong. Han mangler en del offensivt, men det han mangler der tar han irjgne på det defensive.

 

Men som jeg sa da jeg hørte at han stakk til LFC: LFC har gjort et kupp her. Utrolig billig for en så god spiller. Synd han ikke er engelsk, for da ville Newcastle fått 35mp for han.

Lenke til kommentar

Jo, du har helt rett. Og hvis jeg skal være helt ærlig så tviler jeg på at Liverpoolkameratene dine ser veldig mange Newcastlekamper. Å at de bare gjør seg opp en mening uten noe særlig grunnlag (slik mange gjør). En erfaring jeg har med mange LFC'ere er at de ofte ser kun eget lag og sjelden noen andre kamper. Kjenner selvsagt flere som ikke faller under den kategorien, men det er overraskende mange ifra det jeg har opplevd fra spesielt de større klubbene som ser sitt eget lags kamper, men ikke mye mer enn det.

 

 

Jeg elsker Enrique allerede, så takk for ham. :) Håper dere får en god sesong uten.

Endret av Jefe
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Sånn som vi spilte idag, syns jeg vi skal fremstå hver eneste kamp på Anfield. Male, male, og atter male på helt til vi får ikke bare 1-0 men 2,3 og 4 null. Bare å se på Man U og de andre topplagene. Hold kjøret helt til motstanderen ikke har mulighet til å komme inn i kampen. Det har jeg savnet siden enkelte av glansdagene under Rafa..

Endret av Benitez
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ønsket flere målscorere før kamp, og det fikk vi til gangs. Tilogmed Skrtel nettet på corner, desidert den dårligste avslutteren(minus Lucas) i Liverpoolaget. Flotters. Synd Suarez ikke fikk tangert Fowler, fortjente såpass i gårsdagens kamp.

 

Mye bra i går, Suarez,Lucas(mom imo) Downing,Luis,Henderson,Adam,Kuyt,Agger(han er på G som bare pokker igjen.) imponerte.

 

Nå gjenstår det å se hvor mange som blir skadet i landslagskampene.(jævlig håpløst at Meireles er med i Portugal-troppen)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...