Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Synes det blir latterlig å kritisere eierne slik situasjonen er nå. Det er MYE vi ikke vet, men som kan være helt avgjørende for hva som skjer videre. Hvis de sparker Hodgson nå, bør man også ha en erstatter klar. Det er ikke sikkert Kenny bare kan hoppe inn med en gang. Kanskje, men det vet vi ikke. Dessuten er det åpenbart uheldig å bytte manager midt i et overgangsvindu, særlig hvis løsningen bare er tiltenkt å vare til sommeren eller for midlertidig periode. En ny manager trenger tid med laget, for å finne ut hvor vi trenger forsterkninger, hvem som kan spille hvor, hvem kan vi kvitte oss med og hvem skal vi gjøre et forsøk på å innhente, etc.

 

Et annet problem er hvis nåværende manager henter en rekke forsterkninger nå i januar, blir det dårlig med spillerkjøp til sommeren igjen, og ny "permanent" manager må da ta til takke med alle bomkjøpene som skjer i dette overgangsvinduet. Så hvis vi ser litt større på det, burde vi egentlig vente til neste overgangsvindu åpner og når ny hovedmanager er på plass, før vi begynner å handle noe særlig.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ser at det finnes flere tolkninger av innlegget mitt, så får forklare. Greie i den forstand at de ennå ikke har gjort noe gærnt, ansettelsen av Commoli som viser at de tenker langsiktig. Videre virker de strukturerte og målbeviste i forhold til Red Sox, og at de har holdt sine løfter i forhold til dem.

 

Den andre siden av mynten er at de virker tilbaketrukne, og at Hogdson ikke har fått sparken får meg til å lure på hvor mye de tør å satse. Er dette pga de ikke har et annet alternativ som SP nevner, eller fordi de er redde for hva managerbytte vil gjøre med resultatene?

 

Jeg vil ha tydelige ledere som sier at nok er nok, tør å satse for å vinne og holder hodet kaldt. En ting hadde vært 8de plass, men vi er på 12 plass, 4 poeng unna nedrykk, spillere som er mentalt slitne og en trener som ikke aner hva han gjør. Dette er krise, og i slike tider må eierene ta ansvar og gjøre sitt. Hogdson må ut, og la klubben kjøpe spillere tilpasset NESV sin filosofi og en midlertidig manager jobbe uten å handle spillere etter sin smak. Navnet LFC kommer til å miste respekt, og dermed vil vi tape i overganger. Få denne krisen under kontroll, og deretter sett i gang med planene.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Gleder meg sårt til Roy får fyken, da sabler jeg den dyreste champissen jeg finner på polet og deler med mine felles supportere.

 

Ser nå at det er seriøse rykter ang spillerflukt etter sesongslutt. Media har rettet fokuset mot Reina og Torres. Tror ikke Reina forlater oss egentlig, virker lojal som faen og han elsker klubben, har sagt mange ganger at han blir i klubben. Torres kommer jeg ikke til å ta like tungt som andre(Hewitt) om han går. Jeg mener han har oppført seg som ei fitte og jeg mister litt av godfølelsen til han for hver kamp jeg ser. Dasser rundt, løper lite og klager mye. Er helt klart den værste og se på for tiden. Selv om jeg vet inderlig godt hvor sykt jævla god han er på sitt aller beste og han får spille med en formasjon som passer han bedre. Det spekuleres i at om det ikke kommer en toppmanager og store signeringer så vil Torres være misfornøyd og ønske seg bort. Jeg skifter jævlig ofte mening om akkurat dette emnet, for jeg er (til tider, spørst på dagsformen, haha) åpen for å selge Torres for en fet sum om den kommer. Fordi realiteten er faktisk slik at vi ikke tiltrekker oss verdensstjerner lenger. Vi må handle en hylle lavere, kanskje enda lavere igjen. Og om det fører til at Torres skal dasse rundt slik han gjør nå i fremtiden også da mener jeg vi er bedre tjent med å bli kvitt han og få inn en fet sum. Mener helt klart det er viktigere å beholde Reina enn Torres nå.

 

Det viktigeste nå må være å styrke de svakeste leddene i laget. Det vil si midtstopper, spiss og kanskje vestreback? Som absolutt prio. Simon Kjær anyone? Noen som vet hvordan situasjonen hans er? Kanskje Hangeland? Veldig vanskelig å plukke ut aktuelle spillere egentlig, ser vi har blitt linket til Robert Huth og at vi skal ha lagt inn et bud på han for £5m, men de krever £10m for han, latterlig urimelig. Men uansett håper jeg vi ikke henter han.

 

Har en følelse på at Gerrard har mer på lager fremover, og jeg håper vi bygger laget rundt han(spessielt om Torres drar) igjen for å gjøre han til den verdensklassespilleren han egentlig er.

http://www.youtube.com/watch?v=l3hLTcKTDO0

 

Det finnes knapt en bedre spiller i Europa når han er på sitt beste, jfr sesongene 04/05 og til 08/09. Det var i den perioden han var absolutt top notch, kanskje aller best i 0405 da han spilte sentralt og herja vilt. Nå tror jeg egentlig han passer best i en rolle bak Torres.

 

Forresten er jeg ganske sikker på at Roy er manager også mot utd, for at en ny manager ikke skal bli kastet rett til ulvene. Blir ikke akkurat overraska om Roy sitter ut sesongen heller. Men da får vi bare håpe vi ikke rykker ned, for vi er bare et tap eller to til før vi er helt der nede i nedrykksstriden, og det er trist. Så jævlig. Jeg sitter og depper med en sixpack heineken og noe rolig deppresiv musikk.. Livet er faen meg forjævlig om dagen. [/emo].

 

Agger må hvertfall burde spille fast nå fremover. Regner med han starter mot Utd på søndag. Og da har han fått både matchtrening og restitusjon og er sannsynligvis klar for å spille hver uke videre. Han uttaler jo selv at han vil spille hver uke ellers vurderer han et klubbskifte, Morten Olssen(dansk landslagssjef) har også kastet seg inn og sier at Agger burde finne seg en ny klubb om han ikke blir verdsatt i Liverpool, for han har kvaliteter få andre midtstoppere har. Og hvem kan vel være uenige i det?.. Man utd-gutta selvsagt, regner med de mener(generalisering ja jeg vet) at både evans og smalling er bedre en Agger. Rafael er forresten bedre enn Johnson, og Park er bedre enn Maxi, om dere ikke visste det. Så ting er som de alltid er i utd-campen, forvridd og jævlig. :)

 

... This one goes out to all the Liverpool-fans in here!

http://www.youtube.com/watch?v=GC5E8ie2pdM

Endret av Smågal
  • Liker 5
Lenke til kommentar

Er vel liten tvil om at vi trenger et helt nytt lag.

Hadde helst sett at de beholdt Reina, Torres, Meireles, Gerrard, Agger, Cole og Carragher.

Sier ikke at Carragher skal få tilbake klippekortet sitt, men han har verdiful erfaring som spillere kan dra nytte av både utenfor og på banen. Så bygger en opp et nytt lag rundt disse. Stort sett unggutter som skal inn i startelveren og kanskje en og annen mer rutinert herremann som kan sitte på benken.

Jeg tror også jeg ville beholdt Lucas og N'Gog. De er kanskje ikke de beste du finner, men de er helt greie å ha på benken i tillegg klager de aldri over at de må sitte der.

 

Reste av skrotet i Liverpool kan de selge for min del, selv om jeg selvsagt ville beholdt en del av dagens unge spillere i tillegg.

Spesielt Konchesky, Poulsen, Jovanovic, Kyrgiakos, Spearing og Skrtel er jeg veldig gira på å få ut av klubben. Vi får ikke mye for de, men samlet kan det vel la se gjøre å delevis finansiere en ny spiller med litt kvalitet.

I tillegg kan en godt kvitte seg med Maxi, Kuyt, Babel, Ayala, mm.

 

Ja, jeg er fullt klar over at det da ikke er store troppen igjen, men det er nødvendig, for vi trenger en stor dose friskt blod. Og NESV har gjort det klart at det må ryddes opp i troppen før en kan handle skikkelig.

 

Så da får vi se da, hvor lenge Hodgson blir sittende. Ikke så veldig mye lenger håper jeg, for denne mannen er jo i ferd med å drive flere spillere ut av klubben i løpet av en sesong enn Benitez gjorde i løpet av sine år.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg gidder ikke en gang å lese alle ryktene om at han "får en siste sjanse" osv. Er bare så lei. Leser ikke noe om han før han er 100 % bekreftet ute. Det blir som med de nye eierne, alle visste det skulle komme noen, men det var bare et spørsmål om tid. Alt som skrives nå er egentlig bare synsing og svada. Og det eneste jeg får ut av det er bare å bli mer frustrert siden jeg vet han ikke faktisk er ute.

 

Så jeg venter bare videre og tar det helt med ro.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Las det på ei eller anna nettavis i stad også.

 

Synest Roy virker som ein relativt triveleg og respektabel type, så i grunn synest eg jo litt synd i han for at han har tatt på seg ei oppgåve han heilt klart ikkje var stor nok til å utføre. Then again, han har gjort mykje rart med klubben over det siste halve året...

Lenke til kommentar

Las det på ei eller anna nettavis i stad også.

 

Synest Roy virker som ein relativt triveleg og respektabel type, så i grunn synest eg jo litt synd i han for at han har tatt på seg ei oppgåve han heilt klart ikkje var stor nok til å utføre. Then again, han har gjort mykje rart med klubben over det siste halve året...

Han får ikke noe sympati fra meg iallefall.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nei, eg har øydelagt stemninga i huset fleire gonger i raseri over han sjølv, og er fly forbanna over at vi har han i førarsetet, men likevel. Eg synest det er leit at ein såpass godt likt manager har øydelagt ryktet sitt ved å påta seg ei altfor stor oppgåve.

 

EDIT: Stockholm-syndrom

Endret av Sjur577
Lenke til kommentar

Roy som person har jeg alltid respektert, dog har medieuttalelsene hans fått meg til å lure på en han har vert den omgjengelige og hyggelig personen som jeg har hatt innstrykk av. Noen av dem får ham tross alt til å virke stokk dum.

 

Uansett, jeg har fått mer enn nok av ham.

Det lå jo klart i kortene hvilken formidabel oppgave som lå foran ham, spesielt med en uavklart eier situasjon. Nå må han være man nok til å ta konsekvensene av sine valg.

Lenke til kommentar

At prematch-pressekonferansen ble avlyst trenger ikke bety noe som helst. Det jeg ser for meg, som ble lansert på Twitter av noen andre, er at dette skyldes vel at Liverpools pressesenter forventer at ca 1 av 20 spørsmål vil handle om kampen, og de 19 andre om han blir/er sparket, elle rom han tror han vil bli sparket, etc. Det er ikke det en prematch-pressekonferanse er til for.

 

EDIT: Kilde. KLIKK MEG

EDIT2: Tag-fail.

Endret av Leo_Khenir
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...