Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Jeg er enig i at det ikke er verdt plass i media, men for meg personlig så er det provoserende å se han glise rett etter en elendig kamp når jeg selv er fly forbanna. Det er ikke første gang mot Arsenal, men det er første gang media brydde seg. Kanskje fordi vi ble utspilt av er ekstremt svakt Arsenal? Var jo det samme etter kampen i dag mens han analyserte seg fram til hvor god vi var.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå var jo postmatch-intervjuet BT gjorde med Ole sånn at han smilte litt TO ganger, også blir det en stor sak ut av ingenting. Van Persie kunne nevnt hvor sur Ole så ut i intervjuet med MUTV eller på sidelinja, men det gjorde han ikke fordi det letes etter ting å ta han på og bygge narrativer rundt. Perfekt for engelske tabloider å kaste seg over sånne ikke-saker. Ser man intervjuene så er det rimelig lett å se hvor irritert han var etter kampen. 

Ferguson smilte og lo etter tap han også. Husker godt han spøkte og lo på pressekonferansen etter vi tapte Champions League-finalen mot Barcelona i 2011. Han fikk kritikk for det den gangen, men ærlig talt, det er sånn han er. Disse folka er mennesker de og.

Det er uansett hva som skjer i garderoben og på sidelinja som betyr noe, og det Van Persie prøvde å si var at han synes Ole så altfor snill ut med spillerne sine. Det vet vi jo at han ikke er etter hva alle spillerne som har jobbet/jobber under han sier.

Endret av Snikpellik
  • Liker 3
Lenke til kommentar
ProphetSe7en skrev (5 minutter siden):

Synes Ole ser likegyldig ut på sidelinjen. Sitter stort sett i stolen med samme ansiktsuttrykk som JM hadde under sin siste sesong. Sjelden bevegelse eller engasjement

Kanskje han har asperger vet du.

Men sånn som dem sa i studio også: Får du resultater og vinner, kan du se ut akkurat som du vil. 
Resultatene er vel ikke så alt for galne enda, men spillet se mer bekymringsfullt ut. De stanger og stanger og får lite til der framme.

Kan hende dette blir bra hvis de gir Ole tid. Usikker, men det kan hende.

Lenke til kommentar

Han har fått over ett år på seg. Det er ingen fremgang i spillet, vi har vel tilnærmet lik poengsum som ga JM sparken. 

Vi har nettopp spilt 90 minutter mot Wolves uten et skudd på mål. Vi hadde vel 2-3 ok muligheter ved Rashford og Mata, eller var det vel ikke noe som var i nærheten av å treffe mål. Av en merkelig grunn er folk fornøyd med resultatet, uavgjort mot Wolves

Endret av ProphetSe7en
Lenke til kommentar

Dere kan klage så mye dere vil, men kontra til Arsenal som forøvrig suger nå for tiden. Har dere ingen midtbanespillere kan spille for dere, til og med Xhaka ser ut som en verdensklassesspiller når dere har kun Matic og Mata som er tilgjengelige. Ikke Solskjær sin feil at Pogba er skadet hele tiden og McTominay har dessverre blitt skadet. Deres største svakhet er stallen (spesielt i midten) og Woodgate, ikke Solskjær. 

Lenke til kommentar
kim_InnleggNO skrev (5 minutter siden):

United har spilt en del bra kamper også selv om det er langt mellom dem. Ikke glem at United det siste halvåret nesten har vært uten midtbanespillere. 

Og ikke glem at vi nå er inne i det tredje vinduet med Ole, og det ser ikke ut til at de har tenkt å gjøre noe med problemene på midtbanen nå heller. 

Det er ikke slik at disse utfordringene med midtbanen har skjedd over natten. Mata, Andreas, Matic, Lingard og Fred ble for 12 måneder siden ansett som langt under hvilke kvaliteter en midtbane i United bør bestå av. På magisk vis har Fred klart å heve seg, men de 4 andre er langt i fra god nok.

Vi har vært plaget med skader i lang tid, det er ikke noe nytt for denne sesongen.

Midtbanen har vært desperat etter forsterkninger i flere år, likevel brukes det nå som en unnskyldning på dårlige resultater når det burde blitt brukt til å halshugge hele gjengen som ikke har sørger for å hente inn spillere på midtbanen. Jeg er 100% sikker på at i løpet av de tre vinduene Ole har vært manager så har det vært mulig å hente inn en eller flere spillere som er bedre enn Fred, McT, Mata, Lingard, Andreas og Matic. Det er jo bare å se hvilke spillere resten av ligaen har på midtbanen, de spiller jo stort sett ut vår midtbane i kamp etter kamp hele gjengen.

Lenke til kommentar
kim_InnleggNO skrev (6 minutter siden):

Når du hevder Ole har hatt 3 vinduer inkl. dette til å fikse forsvar og midtbane så er du på et så lavt nivå at jeg ikke gidder diskutere med deg. 

Inne i sitt tredje nå, og jeg nevnte ikke ett ord om forsvaret, hvor han forøvrig har brukt godt over milliarden og vi fortsatt gjør helt elementære feil i kamp etter kamp.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hater du konstant eller gjør du deg bare vanskelig?

Det er jo etter min mening helt UDISKUTABELT at alle spillerne Solskjær og co faktisk har hentet har vært knallsukseer for oss? Tenker da på Harry, The Spider og James. Forsvaret vårt er jo den eneste lagdelen med mer enn 2 spillere som er skikkelig bra! Vi er jo et av lagene som slipper inn minst mål av alle i ligaen....problemet vårt er jo at vi scorer for lite (når vi taper er det stort sett ettmålstap, med unntak av Arsenal).

Han sier gang på gang at de henter ikke spillere som ikke er typer de ønsker. Regner da med dette går på tilgjengelighet, pris, alder og profil. Alle vet at vi trenger midtbanespillere. Du er jo en av de største Matic-kritikerne (jeg er heller ikke fornøyd med ham). Det er jo nettopp en Matic signering du virker som du skriker etter. "Kjøp for å kjøpe/vise handlekraft eller whatever. Kjøp en tilsvarende nå, så har vi samme problemet til neste sommer når den spilleren er over høyden.

Virker jo som han går etter ung, talentfull og britisk. Håper han kan fire på sistnevnte slik at vi får inn noen i januar. Ser jo da for meg at det er enten Maddison eller Grealish som er førstevalgene, og nekter vel å tro at hverken Leicester eller Villa slipper noen av dem midt i sesongen.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Nå har da strengt tatt ikke Maguire vært noen stor suksess for oss, da skal du ha virkelig store Unitedbriller på.

Bissaka er helt fantastisk defensivt, men har dessverre ekstremt store mangler fremover i banen.

Hvem som har skyld i at samme type feil gjøres i kamp etter kamp vet jeg ikke, men vil tørre å påstå at trenerteamet har sin del av skylden som ikke klarer å ta tak i det på trening. JM fikk vel skyld for alle personlige feil som ble gjort av spillerne, men av en eller annen grunn så settes det andre kriterier og mindre krav til Ole sammenlignet med Moeys, JM og LvG.

Om det er meg du mener er en stor Matic kritiker så er jeg ikke noe større kritiker av ham enn av andre spillere som ikke holder mål. Strengt tatt så er jeg større kritiker til dem som gir de fornyet kontrakter og velger å bruke dem i laget enn jeg er av spillerne selv. 

Lenke til kommentar

James er den eneste som, målt opp mot pris, har vært en slags suksess så langt, men blir uansett feil å kalle noen flopp eller topp etter 6 mnd. AWB ser så langt mer ut som en "De Gea-spiller": Svært god for et lag som kjemper mot nedrykk, men har ingenting å gjøre på et topplag pga sine offensive begrensninger.

 

Lenke til kommentar

Jeg synes det er helt fair å kritisere både spillere, trenerteamet og ledelsen. 

Det er mange faktorer som gjør at vi er helt elendige, og mange av de er ikke trenerteamet sin skyld, som for eksempel at stallen er utdatert, mye penger brukt på spillere som ikke har holdt mål og ikke nødvendigvis først og fremst hentet med det sportslige i fokus. 

Det var helt riktig å kvitte seg med JM, samtidig som det å hente OGS var riktig da stemningen i klubben var mørk og det virket ikke som om noen i klubben, fra spillerne til andre ansatte, syntes at det var et positivt arbeidsmiljø. Det tok OGS tak i og snudde på umiddelbart, men det burde heller vært grunnmuren for en annen permanent manager.

Bedre spillere eller ikke så kan jeg rett og slett ikke se for meg at vi kommer til å vinne noe stort trofé med OGS. Det er for meg ganske utydelig hvilken type fotball han vil at United skal spille, det er ingen ordentlig plan, hvordan kan man da ha en langsiktig plan med kontinuerlig fornying av troppen? 

Jeg tror at det finnes mange bedre managere der ute som er tilgjengelige for oss som hadde gjort det bra med dagens tropp enn det Solskjær har gjort. Troppen trenger mange utskiftninger, men uten en god taktisk manager vil mange gode spillere bare være en stor sum med ubrukt potensial. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...