Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Hvis du oppfattet det der som kritikk så bør du og ordboka di ha et stevnemøte i nær fremtid. 

 

Lag med De Gea på banen slipper inn flere mål enn lag med Romero på banen, enten det er landslag eller klubblag. Det er et ubestridt faktum, men jeg forventet jo selvsagt ikke at United-supportere skulle gidde å reflektere noe særlig over det. 

Endret av Amoralsk
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror ikke noen mener at Romero er bedre enn De Gea, men det er jo likevel interessant at Romero slipper inn færre mål pr./kamp enn De Gea.

 

Det er litt interessant, men heller ikke overraskende. Kanskje mer interessant om man ser på antall redninger. Romero har jo stort sett spilt i cupene mot dårligere motstand hvor vi slipper inn få mål og holder nullen veldig ofte. Statistikken forteller uansett ikke så fryktelig mye siden den ene har mye mer spilletid enn den andre.

 

Eneste jeg synes Romero er bedre enn De Gea på er igangsettinger og utspill. 

Lenke til kommentar

Hva kaller du det da? Sannheten er jo at med en annen keeper hadde vi sluppet inn langt mer mål uansett, den eneste bombesikre plassen vi har.

Nei, det er ikke sannheten. Det er din PÅSTAND, og du har egentlig ingen andre virkelige hold for den påstanden enn at De Gea selvsagt gjør mange fantastiske redninger, noe jeg heller aldri har vært uenig i. Men om du selv har spilt fotball eller for den saks skyld vært trener, så vet du også at en keeper er veldig viktig for den defensive strukturen. Derfor kan man jo spørre seg selv om hvorfor De Gea har så mye å gjøre? 

 

 

Litt lettere å holde nullen mot Burton enn mot Manchester City.

Det er jeg helt enig i, og derfor var det viktig å få påpekt at Romero faktisk holder buret oftere rent enn De Gea, også på landslagsnivå.

 

 

Den berømte se-bare-på-statistikk-fella.

Den samme fella som Leicester gikk i da de brukte moneyball-prinsippet sitt sommeren før de vant ligaen?

Endret av Amoralsk
Lenke til kommentar

Så du mener at Romero skulle vært på «PFA-laget» da? Eller?

 

EDIT: altså at han skulle være førstekeeper foran de Gea 

Ikke nødvendigvis, men det at laget (MU og Argentina) holder nullen oftere med han i mål bør være noe å tenke over, i hvert fall. Problemet er jo at det har blitt en vedtatt sannhet blant "alle" fans og eksperter at De Gea er bezt, såvidt meg bekjent utelukkende på bakgrunn av at han er en usannsynlig bra skuddstopper. Da har man altså utelukket den andre halvparten av en keepers oppgaver, som går på å forhindre at det i det hele tatt kommer skudd mot han. 

Lenke til kommentar

Ok. Vi er heldige som har Romero på benken som er bedre enn verdens beste keeper. Og det er Mourinho sin feil om noen skulle finne på å skyte ballen utenfor målet.

 

Mange interessante konklusjoner man kan finne her inne

Dette er dine, og bare dine, konklusjoner. 

 

Er du tilfeldigvis medlem av Red Army Norge på Facebook også? Der får man i hvert fall mye god input i hvordan lage gode stråmannsargumenter. :rofl:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...