Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Gjensyn med Old Trafford i kveld  :fun: Ei drøy uke til PL begynner, så håper guttene bruker denne kampen til å finjustere formen og ikke til å sleike Rooney under føttene. Skal være snill gutt med Wayne i aften - for en dag uten drittsnakk skal han få. 

 

Håper på nye og tighte nettmasker, slik at kula spretter ut til midtbanen når big Z måkern i garnet. Thats all.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

https://www.facebook.com/tv2sumo/posts/10154265394293796?pnref=story

 

Gå inn å "lik" gutter, samt del deres vrede over at tv2 sprutbæsjer oss i fjeset og tar betalt for det. Dersom noen av dere har kansellert, eller planlegger å gjøre det. Skriv det opp. Eneste måten tv2 skjønner tegninga er om det svir på pengepungen. De har ikke råd til å miste spesielt mange, så da blir de nok truet til å ta noen grep for å blidgjøre massene. De sliter økonomisk fra før og jeg mistenker at dette er hvordan de planlegger å hanke inn noen ekstra kroner på naive fotballfans. Viasat SE tilby alt av fotball til 399 og jeg tviler på at de sitter med planer om å tape penger... 

Endret av St Louis Blues
Lenke til kommentar

Har lite kvaler med å piratstreame sport. Det finansieres med våre skattepenger, det er vi som kjører ungene til trening og stevner, betaler for sko og utstyr, ja, i det hele tatt. Og så skal liksom kapitalkreftene skumme fløten? Piss meg i øret, også toppidrett tilhører folket. Jeg kan betale et par hundrelapper i måneden for en praktisk pakke, men det de krever nå hører ikke hjemme noe sted.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...