Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg gleder meg forresten til å høre hva tc har å si nå angående Tevez og angående Ronaldo. For Ronaldo kommer frem som en mer og mer likendes kar, mens Tevez klarer å fremstå kvalmere og kvalmere, men det er vel bare fordi "Han ikke snakker engelsk så godt, og ikke klarer å ordlegge seg".

Lenke til kommentar

Synes egentlig Owen bare burde være et siste alternativ om vi ikke finner noe bedre. Vi har pengene som trengs til å skaffe en spiss i aller øverste verdensklasse. Owen er ikke helt der.

 

Men skaffer vi Owen og får ordna på skadene hans blir han verdt pengene vi betaler for han rimelig fort.

Endret av Stonemeister
Lenke til kommentar

Bring him in. Skadefri er han en spiss vi kan være godt kjent med. God innenfor boksen og har meget god peiling på hvor målet står. Røverkjøp om vi får han og får bukt med skadene hans.

 

Ikke god for mer enn back-up, likevel.

Endret av aunmar
Lenke til kommentar
Bring him in. Skadefri er han en spiss vi kan være godt kjent med. God innenfor boksen og har meget god peiling på hvor målet står. Røverkjøp om vi får han og får bukt med skadene hans.

 

Ikke god for mer enn back-up, likevel.

 

8mål på 27 kamper er ikke akuratt toppklasse i forhold til hva han var

Lenke til kommentar

Må si jeg er veldig imponert over Ronaldos profesjonalitet i år ( med unntak av noen episoder ). Greit nok at han ikke røpte at han skulle til Real Madrid etter sesongen, det hadde for min del og mange andre fans del ødelagt litt av sesongen. I intervjuene er han også takknemlig for SAF som faktisk har skapt verdens beste spiller noen sinne, og han forstår hvor mye han har gjort for han (Ronaldo).

 

Jeg synes han har vokst en del siden fjorårets legendariske silly season som aldri ville ta slutt, jeg var også alltid ganske sikker på at han skulle forlate United etter han kom med det lange intervjuet ifjor der han fortalte at han ble i United, "jaffal ett år til".

 

Alt i alt synes jeg vi burde være takknemlige for alt det Ronaldo har gitt oss og hvor mye hans rolle har spillt i våre tre ligatrofeer på rad, han har vært ærlig over det faktumet at han ville til Real Madrid ( som sagt, det finnes unntak ) og han er fullt klar over at det faktisk er United som har gjort han til en av verdens beste spillere. Det finnes tilfeller der spillere forlater klubbene på værre måter, og vi har egentlig ikke mye å klage over med tanke på at Real Madrid alltid har vært Ronaldos drøm...

 

 

Apropos Real Madrid, Jeg håper at de brenner i det værste helvete og at finanskrisa eller hva faen som fins biter de så hardt i ræva at de ønsker at de ikke hadde penger i fra begynnelsen av, jeg ønsker de ingen lykke og håper de aldri vinner noe noen sinne igjen. Real Madrid ødelegger fotballen og jeg synes det er synd at Ronaldo absolutt måtte gå til dem, jeg hadde likt det bedre hvis han hadde gått til Barcelona eller en klubb som har litt, bare litt hjerte for fotball, lagspill og lojalitet..

 

edit: OWEN?!?!?

Endret av Kjartan1234
Lenke til kommentar

De hadde en manager som klarde å sette sammen stjernene på mofo, med umiddelbar effekt. Dette vil R.M aldri klare. Noe Mourinho ikke klarde, som vil vere det samme problemet til R.M er at fotballspillere i verdensklasse vil varme benken permanent. Det er ikke sånn du behandler spillere i toppklassen. Om han skal bruke alle, vil det uansett vere noen som er misfornøyde, og ettersom det krever omrokkeringer vil det mest sannsynlig også ende i alt annet enn suksess. Parallellene kan dere dra selv :)

Lenke til kommentar

blir awesome viss vi får owen.. har alltid likt han, og er en av mine barndomsheltar! dessuten får vi han nesten utgiftsfritt, dermed er det ein win-win situasjon... håpar han kjem hit - og ikkje minst gjer det bra! :) Men eg håpar sjølvsagt fortsatt at vi henter inn ein eller to til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...