Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

 

 

Jeg kommer stadig tilbake til tanken om at jeg savner WoW, når realiteten er at jeg savner WoW slik det var da jeg begynte. Har prøvd alle mulige metoder for å oppnå den følelsen av magi og under på nytt, men ender alltid i samme tragiske skuffelse. Hjelper verken med nye karakterer, klasser, lære om lore, eller mål. Eneste måten jeg kunne likt WoW igjen nå, føler jeg, er hvis jeg kunne slette spillet fra hukommelsen og begynne helt på nytt. :hm:

Tror mange føler det sånn, og det er nettopp det som lager illusjonen av at "WoW var så mye bedre før" - minner av kjempegode opplevelser.

Fra et nostalgisk ståsted så VAR WoW så aldeles mye bedre i gamle dager (for veldig mange ihvertfall, meg selv inkludert). Da alt var nytt og spennende. Folk generelt hadde ikke peiling i det hele tatt og bare det å møte en ny klasse rundt i verden var jo tøft. "HÆ?! Har du en spell som lager MAT sier du??"

 

Fra et reint teknisk ståsted har WoW aldri vært bedre enn nå , men siden mange av oss har spilt i såpass mange år så er vi blitt for gode rett og slett. Ikke noe er "nytt" lengre.

Jeg ser poenget ditt, men jeg må si meg uenig. Jeg likte f.eks. det gamle talentsystemet mye bedre. Man kunne tweake klassene akkurat slik man ville, og lage nesten uendelig mange kombinasjoner. Vel, ikke helt, men mange flere enn nå. Og de forskjellige specsene føltes faktisk forskjellig. Nå virker alt så likt. Så synes jeg professions var mye bedre av flere grunner. Men dette går vel på personlige meninger. Fra et objektivt, teknisk standpunkt kan det godt hende du har rett, men jeg ser det ikke slik.

 

Til de som foreslo klassiske servere: jeg er ikke så "gammel" i WoW. Begynte å spille rett etter at WotLK kom ut, og jeg forelsket meg i verdenen slik den var da.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Helt enig. Alt er så likt nå og xrealm er forferdelig.

 

Hvor kult var det ikke å kjenne igjen hundrevis av spillere på på din egen realm, både allience og horde?

Hvor kult var det ikke å møte ett top allience guild i battlegrounds med ditt horde guild?

Hvor kult var det ikke å drepe nye raidbosser som 1: ikke er drept av hele serveren i lfr/normal mode?, 2: ikke er drept på ptr allerede før patchen er live?

Hvor kult var det ikke å bli angrepet av en allience/horde og kjenne igjen spilleren? "oh shit det er xxxx!"

Hvor kult var det ikke å droppe ett mana tide totem for en gruppe bestående av kun healers og føle at totemet faktisk hadde en stor betydning for hele raidet?

Hvor kult var det ikke å caste innervate på en godt gearet healer når  alle var oom og tanken var iferd med å dø?

Hvor kult var det ikke å kjøre på med recklessness execute og se en raidboss miste masse hp kun pga deg?

Hvor kult var det ikke at vampiric embrace healet og returnerte mana som bare det.

Hvor kult var det ikke å faktisk måtte dra til en instance? Føles litt mer "real" når man må reise ett stykke og finne ingangen til en grotte eller ett slott osv. Var en egen atmosfære bare å queste rundt feks hulen til Onyxia.

 

Listen kunne vært mye lenger, men nok nostalgia for i dag. =)

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Hvor kult var det ikke å faktisk måtte dra til en instance? Føles litt mer "real" når man må reise ett stykke og finne ingangen til en grotte eller ett slott osv. Var en egen atmosfære bare å queste rundt feks hulen til Onyxia.

Med unntak av LFR og normal/HC dungeons er jo dette tilfellet i dag, man må reise til instance/raid for å komme inn.

Lenke til kommentar

Bortsett fra tidssluket, synes jeg også at det var mye mer personlig og sosialt med dungeons før RF. Da var det å lete gjennom Trade for å finne folk, snakke sammen under oppdraget, og evt. få nye kontakter. Nå er det "hi. ogogog. kthxbye.". Selvfølgelig har RF sine praktiske fordeler, det nekter jeg ikke for. Men måten folk er på, så gjør det raiding mindre koselig. :hm:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tja, ting kan da komme tilbake. Se på flying mounts i Draenor feks. Talents kommer sikkert til å bli endret igjen også.

 

Edit: Er det forresten en ting som er helt forferdelig for en casual spiller i dag, så er det "link achievment". Dette bør fjernes.

Endret av magb
Lenke til kommentar

Det er vell din egen skyld, War. Ingenting som forhindrer deg i å ha guild og DKP.

 

This^

 

WoW var ikke bedre i Vanilla, enkelt og greit. Spillmekanikk, dungeons, raids, UI, områder og stort sett alt annet er bedre nå enn det var i vanilla.

Grunnen til at de fleste "savner" vanilla, er fordi da var alt nytt. World of Warcraft var et fantastisk spennende spill nettopp fordi det var nytt, og ganske nyskapende på mange punkter. Ja jeg vet at det fantes MMOs før WoW, jeg spilte noen selv.

 

Jeg har selv spilt til og fra siden starten av 2005. Jeg blir ofte lei et par måneder etter hver expansion, og tar meg selv i å tenke at WoW har blitt "dårligere" enn det var før.

Poenget er at når man har spilt noen år, så er det ingenting nytt og spennende lengere. 

Alltid moro med ny expansion. Man "koser" seg til man har gjort alt som den tilbyr. Så blir man plutselig lei igjen.

Dette tar mye kortere tid med hver expansion enn det gjorde da spillet ble sluppet i 2004. Da var ALT nytt, og man brukte laaaang tid for å oppleve hva spillet hadde å tilby.

Lenke til kommentar

Ingenting har blitt verre, dere har bare blitt 10 år eldre.

 

Å sitte å lese lange lister med forverringer fra folk er som å høre på en pensjonist lire av seg at alt var mye bedre på 50-tallet og aldri kommer seg videre, da var ungene ute og lekte med hverandre, nå sitter alle på FACEBOOK og gidder ikke prate til noen og viser ikke respekt osv osv osv.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

 

Det er vell din egen skyld, War. Ingenting som forhindrer deg i å ha guild og DKP.

 

This^

 

 

Men det er få som har det da. 

Random levleguild eller random guilds eller hardcore raideguild. 

Da LFR kom ble 80% av guildene jeg vet om på serveren oppløst. 

Hadde kanskje 20 jeg pratet med hver dag, nå er det ingen. 

 

Man var ofte i guild for å få raidet litt, nå kan man bare lfr et kort raid. 

 

Jeg har 1600 days played, merker litt forskjell.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...