Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Var ikke klar over at det blir penger istedet for ingenting når man er på cap.

 

Er ikke så veldig rart du ikke var klar over det, da det ikke er sant.

Du får absolutt ikke gull istedetfor Justice Points når du er på Justice Points cap. Dette var bare når de konverterte gamle badges til Justice Points.

 

Du trenger forsåvidt også guild level 5 for å få disse 5% ekstra (guild level 16 for 10%) gullene til gbanken fra å loote mobs. Noe guilden din mest sannsynlig ikke er før du er level 85.

Endret av TaigaH
Lenke til kommentar

For alle dere som lurer på hva som skjer på mandag/tirsdag.

 

How exactly will The Shattering transition over into Cataclysm on the 7th? Is 4.0.3a going to set it up so players will go seamlessly from Wrath to Cataclysm at midnight, or will you still need to restart the realms?

 

TC: Yeah, when we launch on December 7th that will be very seamless, and that's designed to not require server downtime. That will be more like it was with Burning Crusade and Lich King, at the stroke of midnight... boom you can go to the new areas.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

tipper alle sånne achvs blir borte i 4.1 patchen

 

Nope, blizzard bryr seg ikke om at en kan gå tilbake og facerolle content. (Selv nå er ICC og Ulduar dragen veldig lette)

De raiderene som trenger en mount for å vise epeen, får en ny mount å jobbe mot i Cata ;)

 

Da forklarer du hvorfor dem tok bort naxx proto-drakes :)

 

De har i ettertid gått ut og sagt at de angrer på at de tok vekk de dragene.

Lenke til kommentar

Noen andre som nylig har fått latencyproblemer på WoW?

 

Jeg har hatt en pause på 2 måneder grunnet fokus på skole og har planer om å komme tilbake til Cataclysm. Logget på igår og nå nettopp og opplever ekstremt høye latencyverdier - på grensen til at det ikke går an å spille i det hele tatt. Blir også disconnected med jevne mellomrom.

 

Har samme nettleverandør som før. Har ikke tilgang til routeren. Routeren er usikret men ingen husstander i nærheten har tilgang til den. Eneste forskjellen er at jeg bruker en ny selvbygd PC. Bruker også AVG Anti-Virus Free Edition '11.

 

Noen som vet hvordan jeg forbedrer linjen min? Har god ping/latency ved andre spill, som f.eks Black Ops.

Lenke til kommentar

Angrer STERKT på at jeg bestilte fra spaceworld.no egentlig. Jeg har ikke fått mail om at pakka er sendt (om de gjør dette) så da sendes pakka til Mandag regner jeg med. Jeg får da ikke spillet før Tirsdag og dermed går jeg glipp av 12-14 timers spilling etter launch. Fy jeg er dum :(

 

Samme her. Jeg skrev en hendvendelse angående min ordre på fredag, der jeg spurte når de skulle sende ut spillet. Fikk til svar at det skulle pakkes og sendes samme dag, men har ennå ikke fått noe sendings-/leveringsbekreftelse. Har aldri kjøpt noe fra de før og vet ikke om de sender ut slikt. Er det noen andre som har erfaringer med forhåndsbestillinger fra Spaceworld.no?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...