Jump to content

Griznah

Medlemmer
 • Content Count

  1537
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

53 :)

About Griznah

 • Birthday 03/13/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Brødskive med kaviar(Mills) og et lite glass Q-melk lett 0.5%.
 2. Høres ut som det er problemer med nåla eller stempelet i forgasseren. Selv om gasswiren ser grei ut er det nok en av disse to tingene som er greia, spesielt når du har gått tilbake til gammel dyse og den fortsatt gir for mye. Nåla: sjekk at den sitter riktig i stempelet Stempelet: sjekk at det faktisk går så langt ned som det skal.
 3. Flere banker i dag har dette innebygget i nettbankappen sin. Har du sjekket der? Trenger ikke skrive inn noe engang i Danske Bank sin, trenger bare lære den litt opp så går det automagisk.
 4. Noen burde sjekket en oppdatert kurs på BTC: 1 Bitcoin er >14000 NOK i skrivende stund. http://www.xe.com/currencyconverter/convert/?Amount=1&From=XBT&To=NOK
 5. https://www.facebook.com/groups/griznarnia/permalink/1329827597060335/ - Server vil bli skrudd av søndag 12. mars.
 6. Ring kundeservice da, så enkelt er det. IP i ny range betyr mest sannsynlig at de har oppgradert backbone til å støtte gigabit. Eventuelt bare byttet switcher for annen grunn.
 7. Dette er ikke 3way, men et kort (det midterste) dedikert til PhysX.
 8. Lenge siden det var noe action her gitt. Serveren er nå flyttet, hardware er litt endret men ellers slik det alltid har vært.
 9. Jeg oppdaterer litt status jeg også, det er fredda'!

 10. Å ikke støtte opp mot noe man liker og trives med er så baklengs det.. Jeg bruker AdBlock generelt, men skrur av for sider jeg liker og vil støtte.
 11. Hei! Som emnet sier har jeg i dag en Mac Mini i dag hvor jeg kjører XBMC for avspilling av filmer og musikk i hjemmekinoen. Problemet med denne Mac-en er at den er litt for gammel, så den takler ikke flash skikkelig, selv 720p i full screen er nok til frame drops("lag"), og jeg er derfor ute etter å oppgradere. For å ha det oppklart, XBMC klarer fint 1080P mkv-filer. Mtp. prisen av en ny/brukt Mac gikk det opp for meg at kanskje en av de nye konsollene ville gjøre nytten, derfor dette spørsmålet. Noen som har tanker om å bruke PS4 som mediesenter? /Sub-Lock
 12. 64bit kjører jeg selvfølgelig, 8GB RAM i den maskina. Men folk snakker jo litt her og der om enkelte switches, package-size f.eks, hva med slikt?
 13. Okei folkens, nå har jeg blitt lysten på å pushe poeng. For øyeblikket folder jeg med helt standard v7-klient på litt forskjellige maskiner. Hvilke tweaks og triks kan jeg gå for uten å røre beta stuff? Mener å ha lest at å folde i linux gir bedre resultat enn på Win, stemmer det? Har en maskin med dual boot (mobile Ivy Bridge) som brukes lite. Har forøvrig byttet ut en core2duo-maskin til fordel for en i7 860 (2.8GHz), men måtte pensjonere en core2duo i samme slengen. Planen er å sette i drift igjen ene core2duo-en bare jeg får re-installert og slikt.
×
×
 • Create New...