Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Now that Patch 4.0.1 is on PTR, I get a lot of mails asking for a release date and I guess I can answer that without too much risk now.

 

Keep in mind that Blizzard didn't announce it because the release can still be postponed, but as far as I know the target release date for Cataclysm is the first week of November (that would be November 2, if you like numbers). The first part of the Cataclysm prologue started exactly 8 weeks before that and the next part of the pre-Cataclysm event will probably happen in 2 or 4 weeks depending on their schedule.

Lenke til kommentar

2. november er en tirsdag, og tirsdager er vedlikedholdsdagen i USA. I Europa er det vedlikehold på onsdager. Betyr det at det blir onsdag 3. november at vi får patch 4.0.1? Jeg husker ikke om Blizz har holdt seg til de faste vedlikedholdsdagene på dette tidligere (TBC og WOTLK) eller om de har gitt oss alle patchen samme dag.

Lenke til kommentar

Hvordan er det med nye expansions, kan man kjøpe de i butikken før patchen går live? Slik kan man begynne Cataclysm med en gang uten å måtte rushe til butikken og satse på at de har fått det inn på release-dagen.

Er vel ikke så mye å "satse" på. Skal mye til for at en seriøs spillbutikk ikke tar in en WoW expansion på lanseringsdatoen. Bare i Kr.Sand var det 3 butikker som holdt nattåpent når Wrath kom.
Lenke til kommentar

Blizzard har ingen pre-download sånn som Steam. Så du må nok vente til releasedagen og stå i kø med de andre ja.

Men stort sett får de inn så stort parti at man ikke trenger å henge i køen fra minuttet det åpner. Mulig du må hvis du MÅ ha collectors edition, men de vanlige står i hyllene dagene etter release også.

 

Forhåndsbestilling fra nettsider er nesten alltid fail. Da ender du med å sitte ei uke ekstra og vente fordi noe "gikk galt".

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Her er det snakk om 25-mann. PÅ 10-mann blir det aldri DKP hos oss uansett, der blir det roll.

 

Det som er at når de kommer så skal jo de få sjans på loot også, for de er like mye en del av gruppa som de faste er, og vi trenger dem med bra gear for at vi skal få progress når de er med, ikke bare wipes.

Guildet vårt skiftet fra EPGP til SKG, og det fungerer mye bedre for oss. Vi er vel i samme situasjon som dere, sliter litt med oppmøte til tider. Det er et ganske enkelt og rettferdig system hvor spillerne kun rangeres på en liste, og flyttes ned etterhvert som de får loot.

 

Sitter på skolen nå, så litt saksing fra Wowwiki:

  1. Players are put in an ordered list, usually based on a random roll (although some have made attempts to translate the order from a pre-existing loot system). Multiple lists may be used.
  2. When a new player needs to be added to the list, it is possible to let him "roll in," or simply insert him at the bottom of the list(s).
  3. When loot is dropped, the person who wants it and is nearest the top of the list wins the loot and goes to the bottom of the list.
  4. Players who are not currently in the raid do not move up or down in the lists.
  5. If no-one wants the item, it is up to the guild to decide what to do with it. See the SK FAQ for some suggestions.

Lenke til kommentar

Paladins:

 

Holy, Protection og Retribution.

 

Holy er healing -> Intellect og Spellpower.

Protection er tanking -> Stamina og Strength.

Retribution er DPS -> Strength.

 

Retribution bruker tohåndet våpen og smekker rimelig hardt.

 

Protection skal dog ikke ignoreres, og har rimelig god AoE-DPS mot mange fiender. Det krever dog at du drar sammen en haug med fiender og dreper de.

 

Men som tank vil du få rimelig kjapp invitasjon til dungeons, og da får du det beste utstyret, og en fin bonus med Experience også.

Lenke til kommentar

Takker for svar. :)

 

Da må jeg tenke litt, har ikke vært tank før og syns det høres litt "skummelt" ut. Men det kunne også vært gøy, det er litt enklere å spille melee i dungeons når man holder aggro selv. Har forresten merka at paladiner gjør bra dps; når jeg spilte med warrior var det stort sett en paladin som slo meg på dps når noen gjorde det. (jeg har på recount bare for moro skyld).

Hva velger flertallet når det gjelder protection vs retribution?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...