Jump to content

DontTouchMyPhone

Medlemmer
 • Content Count

  1112
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by DontTouchMyPhone

 1. Ja det tror jeg på, ender opp med Exchange nesten uansett hva jeg gjør, og manuelle innstillinger blir ikke godtatt. Syns det er irriterende at det skal være så vanskelig. Og jeg kan selvsagt bare lage meg en ny epost med f.eks. gmail., men har jo mange kontakter osv., og litt offisielle ting på denne eposten og vil gjerne bruke den. Sukk.
 2. Det har jeg forsøkt mange ganger, det fungerer ikke, får opp følgende feilmelding hver gang, selv med riktig passord og e-post:
 3. Det gikk ikke det heller. Nå prøvde jeg å legge til som Outlook, da ender det alltid med dette skjermbildet.
 4. Her er forøvrig IMAP-innstillingene som kommer automatisk om jeg prøver å legge til konto ved hjelp av IMAP. Det andre bildet viser feilmeldingen som kommer uansett hva jeg gjør.
 5. Jeg skal da noen skjermbilder, kanskje det hjelper litt, lite øyeblikk.
 6. Takker for svar igjen. nightowl, ja da prøver jeg å fjerne igjen, syns det er rart det skal være så vanskelig egentlig. Hårek, ja slik ser min ut på den gamle dataen, men på den nye ser det ikke ut til at jeg får "lov" til å legge det til på denne måten, hopper rett til en exchange-konto om jeg prøver å legge til Outlook-konto manuelt.
 7. Okay, da skal jeg prøve ut litt der. Men det er ikke noe annet passord eller noe? Jeg mener, om jeg får satt opp e-post og sendt, da stemmer passordet for alt?
 8. Jeg har prøvd å legge til IMAP, men det lykkes ikke. Passordet godtas ikke. Fins det andre e-postprogrammer som vil la meg legge til en @online.no epost?
 9. Under kontoinnstillinger for Exchange står det noe langt ræl som ender på @outlook.com.
 10. Jeg er jo så lite inne i det her, men e-posten slutter på online.no (hatt den i 20 år...).
 11. Noen som har noen ide om hva akkurat som er feil? Jeg får som sagt sendt e-post og de legger seg så fint under Sendte elementer. Men altså ikke mottatt noe.
 12. Å huff...Jeg har vel brukt min ene outlook-epost over alt, trodde ikke jeg hadde noe eget for Microsoft 365... Samtidig har jo dette fungert greit på min gamle data, som også hadde Windows 10 og Office 365. Jeg får lese litt.
 13. Jeg har nå slettet den første kontoen og prøvd å sette opp en Outlook-konto. Men den ender opp som en Exchange-konto selv om jeg velger outlook. Bruker Outlook som følger med, ikke i en browser.
 14. Får opp feilmeldigen : Vi kan ikke logge på den innkommende serveren (IMAP). Kontroller passord og epost og prøve igjen.
 15. Takk for svar! Hvor finner jeg riktige innstillinger mon tro; på den gamle dataen er dette en helt vanlig outlook-konto, ikke en exchange. Fins det standardinnstillinger, eller er de spesifikke for min konto? Helt noob på sånne ting.
 16. Hei! Jeg har skaffet meg ny data, og prøver å sette opp Outlook. Jeg har fått logget inn og får sendt e-post, og mottaker ser riktig e-postadresse. Men jeg får ikke mottatt e-post. Det ser også ut til at det er en Microsoft Exchange-konto jeg har satt opp i Outlook; jeg aner ikke egentlig hva det er eller om det har noe å si, i og med at riktig e-postadresse er brukt. Noen som kan si noe om hvor feilen ligger? I og med at det er helt nytt oppsett er det ingen regler som sorterer avsender osv., og de dukker heller ikke opp i søplekassa.
 17. Takk for svar, da er det egentlig et spørsmål om pris. Så da blir det nok enten den du linket til med 512GB og god til spill, eller denne siste. Plenumsavgjørelse kjennes det ut som...
 18. Akkurat, det er sånt jeg ikke ser; takk! Da blir det en runde til i tenkeboksen i forhold til de to... Siste jeg vil spørre om er denne (har fått tillatelse til å spytte i litt til): https://www.netonnet.no/art/gaming/gaming-pc/stasjonar-gaming-pc/hp-hp-pavilion-gaming-tg01-2002no/1018533.11514/
 19. Nå snakker vi om mye penger; men denne har mye lagringsplass, og det trenger jeg som sagt til photoshop-redigering og ikke minst lagring av store filer derfra. Og denne ser vel grei ut i forhold til det som er nevnt her tidligere av komponenter håper jeg: https://www.netonnet.no/art/gaming/gaming-pc/stasjonar-gaming-pc/shark-gaming-rampage/1019355.11514/
 20. Ja jeg har fått litt å tenke på i grunn, det handler jo mye om hvor mye man er villig til å bruke. Og jeg må dessverre bestemme meg raskt for den jeg har nå holder på å gi seg fullstendig...
 21. Ah, ok. Så du mener en kan klare seg med "svakere" utstyr enn vi har diskutert her?
×
×
 • Create New...