Gå til innhold

Unlockable weapons, hvordan er de?


Anbefalte innlegg

Jeg selv har unlocket medic våpnet. Men jeg føler det er dårligere enn ak-101 og ak-47. Mindre pressist i close combat, det er greit nok med scope og ta folk litt på avstand. Det klarer du også med de andre, bare du ikke har scopet.

 

Men føler det likevell kommer dårligere ut totalt sett. Litt plagsomt etter som en kunne ha unlocket Assult f.eks

 

Hva synes dere?

 

For all del kom med de andre våpnene og si hva du mener.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Testet såvidt gjennom de fleste "unlock" våpnene men kan ikke si at det lot til å være noe forskjell når det gjaldt presisjon og styrke. Er nok stort sett bare utseende som er forskjellen. (G3 manglet granatkaster såvidt jeg husker. Denne var byttet ut med vanlige granater)

Lenke til kommentar

Får unlocka første våpenet ved 1200 poeng. Neste tror jeg er rundt 20 000. Jeg er hvertfall bare 21% til neste rank og jeg har 2200 poeng nå.

 

Synes G36'en funker bedre enn standard chinavåpenet (spec ops). Liker M4'en bedre enn G36'en pga av sikte. Treffer like bra/dårlig med begge.

Lenke til kommentar
AG3 er god :love:

 

- Ikke fullato ( kan være positivt)

Har ikke G3'en fulltakt? Trodde alle våpna var (så godt som) autentiske? Men god på avstand og kraftig, ja visst fanken. =)

 

Bruker jo ikke fulltakt på G3 annet enn ved sjokkmagasiner da, det har liksom ikke like stor effekt i et spill som i virkeligheten.

 

Hadde noen hoppa ut foran meg og tømt et sjokkmagasin fra en AG3 så hadde jeg nok pissa i buksa, men i et spill står man jo bare og tenker "pff, blodnabb".

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...