Gå til innhold

Hva er ditt syn på rasisme?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg er helt imot rasisme! Jeg har bestilt et "Live Strong" armbånd for å støtte arbeid mot rasisme! Det burde flere der ute! :ermm:

 

 

Sånn ser det ut:

 

EDIT: Det koster vel ca 100,- til 150,- men pytt pytt- Det går jo til en god_sak...(Husker ikke hvor man bestilte det... :roll:

Endret av Sponx
Lenke til kommentar

Selvfølgelig er jeg imot rasisme. Hvorfor i allverden skal man verdsette eller vurdere personer utifra hudfarge og hvor de ble født? Det er da totalt meningsløst. Vurder personene utifra HVEM de er, personene selv! Uavhengig av farge. Det har ikke en dritt å si. Hva vi trenger er bedre antirasisme-arbeid, Norge er jo på vei til å bli rasist-capital no1. Vi trenger en ny antirasisme-bevegelse, stopp FRP og liberalerne og erstatt den lunkne, autoritære antirasisme organisasjonen vi har i dag!

Lenke til kommentar

Armbåndtullet er så tullete at jeg blir irritert. Minner meg fælt om da alle fjortissene hadde en rose/kors eller hva det var, for å vise at de bryr seg om flodbølgeofrene. Med unntak at Livestrong skaper et inntekt til noe godt, men armbåndgreia er litt teit synes jeg.

Lenke til kommentar
Vi trenger en ny antirasisme-bevegelse, stopp FRP og liberalerne og erstatt den lunkne, autoritære antirasisme organisasjonen vi har i dag!

Hva har liberalere med rasisme å gjøre?

 

Edit: For øvrig tror jeg vi skal prise oss lykkelig over at rasistene stemmer Frp. Det hadde tross alt vært verre om Fedrelandspartiet eller Nasjonalalliansen hadde hatt stor oppslutning.

Endret av PelsJakob
Lenke til kommentar
stopp FRP og liberalerne

Nå tror jeg du kan finne dokumentasjon på at FrP eller at liberalere støtter rasisme før jeg tar dete høytidelig. Fra gamle dager har vel FrP vært et parti som rasistene har stemt på, men det kan da vel ikke FrP noe for? Jeg tror forresten at det ligger igjen mye fordommer (venstresidenpropaganda) som gjør at mange tror at FrP er imot utlendinger; det er hvertfall det inntrykket den AUF-bygda jeg bor i gir meg. Jeg er litt usikker på hva som egentlig er til det beste med innvandringspolitikk blandt de alternativene som er representert i stortingspartienes partiprogrammer, men jeg tror at FrP sitt oppfyller en del av kravene mine. (Ta bedre vare på ærlige innvandrere, kaste ut de lovbrytende innvandrerne).

 

Personlig har jeg ikke sett mye rasisme, og jeg er heller ikke rasist. Jeg skjønner i noen tilfeller at folk blir så provosert at de gjerne generaliserer folk inn i gruppen "nordmenn"vs"utlendinger"/"et eller annet stygt ord for utlendinger". Allikevel blir dette å se litt for enkelt på saken. Det finnes drittsekker i alle raser, alle kulturer, men ghettofiseringen vi opplever i f.eks. hovedstaden har en tendens til å samle dritten.

Lenke til kommentar

Jeg fatter rasisme like godt som jeg fatter motepress; ikke i det hele tatt. Å diskriminere noen på grunn av etnisk- eller geografisk opprinnelse, tro eller hudfarge er på meg like teit som å tråkke ned på noen for å ikke ha de rette par skoene på seg på trening.

 

Rasisme er simple pleasures for simple people. Hat overfor en minoritet er for de, som en heliumsballong er for en fireåring; simpelt.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...