b-real Skrevet 9. august 2005 Forfatter Skrevet 9. august 2005 Kjøtt som snurrer rundt i mange dager synes ikke jeg er særlig delikat... Huff...tenk på fisken da...når den blir blandet med all magesyren...TENK på det du. Blah...latterlig at jeg egentlig svarer deg...fyrer bare oppunner og du får den oppmekrsomheten du egentlig er på jakt etter.
:---{D Skrevet 9. august 2005 Skrevet 9. august 2005 Kjøtt som snurrer rundt i mange dager synes ikke jeg er særlig delikat... Det gjør da ikke det? På bislett forsvinner jo kjøtter så fort det er stekt. Dessuten er det jo kyllingkebab som ikke stekes på den spinne-tingen.
gsn Skrevet 9. august 2005 Skrevet 9. august 2005 Nå vet ikke jeg hvor lenge det snurrer, eller om det er skadlig for kjøttet hvis det er der lenge, men da er du litt med på tanken at det faktisk ikke er rotte/katt?
:---{D Skrevet 9. august 2005 Skrevet 9. august 2005 babb det skal uansett kjøpes imorgen.. kjøttet er godt uansett hva de gjør med det, så lenge jeg ikke ser det er det greit for meg.. for det smaker himmelsk Skal på bislett i morgen. Da blir det kyllingrull med 0,8 liter brus for den fantastiske prisen av 70 kr.
PlatinumFlyer Skrevet 9. august 2005 Skrevet 9. august 2005 Hvis jeg først skulle spise det, ville jeg nok spist det der på Bislet ja. Går og legger meg å leser litt, så ikke B|Real blir plaget.
:---{D Skrevet 9. august 2005 Skrevet 9. august 2005 Natt skatt, drøm om å bli fat. Hø hø.. Wattever. Natt.
PlatinumFlyer Skrevet 9. august 2005 Skrevet 9. august 2005 babb det skal uansett kjøpes imorgen.. kjøttet er godt uansett hva de gjør med det, så lenge jeg ikke ser det er det greit for meg.. for det smaker himmelsk Skal på bislett i morgen. Da blir det kyllingrull med 0,8 liter brus for den fantastiske prisen av 70 kr. Finnes det kylling-kebab? Det hørtes noe bedre ut,og noe sunnere! Hva er "rull"?
diversity Skrevet 9. august 2005 Skrevet 9. august 2005 babb det skal uansett kjøpes imorgen.. kjøttet er godt uansett hva de gjør med det, så lenge jeg ikke ser det er det greit for meg.. for det smaker himmelsk Skal på bislett i morgen. Da blir det kyllingrull med 0,8 liter brus for den fantastiske prisen av 70 kr. Slutt å frist meg :!: Snow_: har ikke bergen kebab ved teateret åpent sent? *finne noen med bil*
b-real Skrevet 9. august 2005 Forfatter Skrevet 9. august 2005 Hvis jeg først skulle spise det, ville jeg nok spist det der på Bislet ja. Går og legger meg å leser litt, så ikke B|Real blir plaget. Dakar liten. *sleike på mario*
SnowDOG_ Skrevet 10. august 2005 Skrevet 10. august 2005 babb det skal uansett kjøpes imorgen.. kjøttet er godt uansett hva de gjør med det, så lenge jeg ikke ser det er det greit for meg.. for det smaker himmelsk Skal på bislett i morgen. Da blir det kyllingrull med 0,8 liter brus for den fantastiske prisen av 70 kr. Slutt å frist meg :!: Snow_: har ikke bergen kebab ved teateret åpent sent? *finne noen med bil* Er kebab mange steder her. Kompisen fristet meg idag men eg var flink nok til å la være og lagde men sunn fisk med pomme frites og salat ting. Må passe på kaloriene. Helger derimot kan eg kose meg.
:---{D Skrevet 10. august 2005 Skrevet 10. august 2005 Finnes det kylling-kebab? Det hørtes noe bedre ut,og noe sunnere! Hva er "rull"? Kyllyng kebab er IMO bedre enn vanelig kebab. Da får du fileer av kylling som ikke har vært på den snurredingsen og stekes for seg. Du kan velge å ha denne fantastiske ting i noe vi på fagspråket kaller en "rull". Da har man ikke det vanelige pitabrødet, men noe pitabrødlignende greier som rulles rundt alt sammen. Da får du med deg pita hele tiden mens du spiser i stedet for at du bare får den på slutten.
PlatinumFlyer Skrevet 10. august 2005 Skrevet 10. august 2005 Finnes det kylling-kebab? Det hørtes noe bedre ut,og noe sunnere! Hva er "rull"? Kyllyng kebab er IMO bedre enn vanelig kebab. Da får du fileer av kylling som ikke har vært på den snurredingsen og stekes for seg. Du kan velge å ha denne fantastiske ting i noe vi på fagspråket kaller en "rull". Da har man ikke det vanelige pitabrødet, men noe pitabrødlignende greier som rulles rundt alt sammen. Da får du med deg pita hele tiden mens du spiser i stedet for at du bare får den på slutten. Det hørtes ganske OK ut faktisk. Tross alt.
Gjest Slettet+9817234daf Skrevet 10. august 2005 Skrevet 10. august 2005 RULLEKEBAB hetter det. Snoogans...
diversity Skrevet 10. august 2005 Skrevet 10. august 2005 har faktisk aldri smakt kylling-kebab.. Liker den vanlige "rulle-kebaben" som de har her i Bergen
:---{D Skrevet 10. august 2005 Skrevet 10. august 2005 Finnes det kylling-kebab? Det hørtes noe bedre ut,og noe sunnere! Hva er "rull"? Kyllyng kebab er IMO bedre enn vanelig kebab. Da får du fileer av kylling som ikke har vært på den snurredingsen og stekes for seg. Du kan velge å ha denne fantastiske ting i noe vi på fagspråket kaller en "rull". Da har man ikke det vanelige pitabrødet, men noe pitabrødlignende greier som rulles rundt alt sammen. Da får du med deg pita hele tiden mens du spiser i stedet for at du bare får den på slutten. Det hørtes ganske OK ut faktisk. Tross alt. wØØt. Dagen er ikke bortkastet. Å få en soss til å faktisk si at kebab høres OK ut er noe jeg er ganske fornøyd med.
Gjest Slettet+9817234daf Skrevet 10. august 2005 Skrevet 10. august 2005 Faen. Nå ble jeg sulten. Tomat-Ulf: Hva er "hetingserfikat!"
gsn Skrevet 10. august 2005 Skrevet 10. august 2005 De har ikke kyllingkebab på den Italienske resturanten som drives av Tyrkere rett bort i gata : /, men det hørtes svært godt ut Er så trist at kebab er så dyrt i Ålesund. Oslo folk har det jaggu meg fint!
Gjest Slettet+9817234daf Skrevet 10. august 2005 Skrevet 10. august 2005 De har ikke kyllingkebab på den Italienske resturanten som drives av Tyrkere rett bort i gata : /, men det hørtes svært godt ut Er så trist at kebab er så dyrt i Ålesund. Oslo folk har det jaggu meg fint! Definer dyrt.
:---{D Skrevet 10. august 2005 Skrevet 10. august 2005 Tomat-Ulf: Hva er "hetingserfikat!" Serfikat for at jeg er het.
Anbefalte innlegg