Gå til innhold

Noen som skjønner denne?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg brukte å få den feilen 2-3 ganger daglig før, og det kan hende det er et symptom på at harddisken sliter. Jeg fikk ihvertfall etterhvert bad sectors og XP ville ikke starte.

 

Jeg fikset diskproblemet med en grundig gjennomkjøring av chkdsk og har hverken hatt disktrøbbel eller sett noe til feilmeldingen siden. Dog jeg har gått lei av HL2DM så det spilles ikke så hyppig mer.

Lenke til kommentar

 

fikset diskproblemet med en grundig gjennomkjøring av chkdsk og har hverken hatt disktrøbbel eller sett noe til feilmeldingen siden. Dog jeg har gått lei av HL2DM så det spilles ikke så hyppig mer.

Jeg fikk det til!!!INGEN FLERE MELDINGER OM "MINNET KAN IKKE "READ"...... det jeg gjorde var å kjøre chkdsk (som du sa) og instalerte hele Hl2 på nytt.... Nå går det som før !!!ENDELIG !!!

Lenke til kommentar

Jeg fikk konstant denne når cs:s serverene byttet til enkelte map (fant jeg ut)

 

Sist gang det skjedde var det de_cbble den byttet til, så jeg tok enkelt og greit å slettet hele cbble mapet, inni i min "kontomappe" og da fungerte det GLIMRENDE ... heh merkelig =)

 

Kan tenke meg at cbble lå "dobbeltlagret" et eller annet sted slik at den leste feil eller noe, nå har den kanskje bare et valg og fungerer bra =)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

En god emnetittel er en tittel som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese tittelen. Emnetittelen i denne tråden er ikke god nok, om ikke dette blir endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden omhandler vil denne bli stengt! Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler. Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Vennligst ikke kommenter dette innlegget.)

Lenke til kommentar

Ser ut som om HL2 sliter litt med å lese fra minne-biten som ligger i Page-filen (harddisken), som det allerede er nevnt er dette antageligvis pga litt slitne disker. Hvis ikke Chkdsk osv hjelper, man man jo forsøke å skru av page-filen, dette avhenger litt av hvor mye RAM man har da, med 256MB blir det litt snaut, men har man 1GB burde det gå greit.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...