Gå til innhold

er du en trofast spillkjøper?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kjöper alle mine spill....stötter ikke warez. Ofte kommer det jo demoer, da kan man jo som oftest få en forsmak på hva man har i vente. Dessuten finnes det jo sider som dette, som anmelder spill og nevner de positive og negative sidene ved hele spillet.

 

Har fått så mange timer med underholdning foran PC'en med enkelte spill, så jeg synes at spillutviklerne fortjener hvert öre.

Lenke til kommentar
warez til original-ratioen min har forbedret seg i takt med at inntektene mine har økt. Nå kjøper jeg nesten utelukkende spillene mine.

Dette er, vil jeg tro, er et viktig element. I "gamle" dager var det slik at har du ikke råd, nei da har du ikke råd. Nå er det slik at selv om man ikke har råd, men har veeeeldig lyst på en tittel, så klarer en middels pc-bruker å hente spillet relativt raskt ned fra nettet.

 

Jeg tror dog ikke at piraten sitter og ler mens han/hun laster ned fordi de på denne måten kan "ta" spillbransjen, men jeg tror heller ikke at de gråter.

Når man vet at en utvikler har brukt 3 år på å lage et spill er det "greit" å betale 300 -> 500++ kroner for det.

 

Jeg kjøper det jeg må ha. Finnes det ikke demo henter jeg den store, spiller spillet i stort sett 1 dag før jeg sletter det. Blir som med musikk, jeg laster ned ting jeg tror er kult, er det det, går turen til platesjappa.

 

Så lenge muligheten er der kommer vi til å laste ned, i stor eller liten grad.

Lenke til kommentar
Dette er, vil jeg tro, er et viktig element. I "gamle" dager var det slik at har du ikke råd, nei da har du ikke råd. Nå er det slik at selv om man ikke har råd, men har veeeeldig lyst på en tittel, så klarer en middels pc-bruker å hente spillet relativt raskt ned fra nettet.

 

Jeg har nå hatt datamaskin i ganske mange år, begynte med C64 en gang i tiden, og ting var ikke så veldig anderledes i "gamle" dager.

Når jeg begynte med c64 kjøpte jeg veldig få spill, men det meste ble kopiert fra kammerater, og deres venner igjen osv. Det fungerte helt fint.

Og slik fortsatte det senere når man fikk seg PC etter hvert. Ting hadde av og til kodebok o.l, men det satte skjelden en stopper.

Så jeg vet ikke jeg, har man ikke råd, så har man ikke råd og tyr til andre midler. Og slik kommer det vel til å fortsette å være vil jeg tro.

 

Og jeg tror tendensen stort sett er lik hos de fleste, ettersom man begynner å tjene penger betaler man for fler av spillene man spiller rett og slett fordi det ikke koster så mye for en selv personlig. Slik har det også vært for meg helt til jeg er kommet hit jeg er i dag hvor jeg hverken kjøper eller spiller spill. Ihvertfall i liten grad, selv om det ble litt når en venn lurte meg til å prøve WoW.

Lenke til kommentar
[iC' date=14/04/2005 : 15:53]
hvem i alle dager bruker WAREZ til å laste ned spill! :ohmy:

det er jo elendig på slikt! :p

Ordet "warez" er et uttrykk for et ulovlig software.

Skjønner at du mener på programmet, men det er ikke det vi snaker om. :)

åja :blush:

jaja, jeg skulle til å uttale meg om et godt nedlastingsprogram, men da hadde det vel blitt enda en advarsel :p

Lenke til kommentar
Han meinte sikkert at xbox har bedre hardware. :)

Og at Xbox er langt billigere. Xbox med 2 spill i pakken kostet jo mindre enn hva det kostet for kun PS2 maskinen. Sony kan selvsagt gjøre dette fordi de har nærmest monopol på markedet. PS2 burde egentlig kostet halvparten av hva Xbox koster.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...