Gå til innhold

Har du noen gang prøvd dop?


zits

Anbefalte innlegg

Har prøvd efidrin (aka speed, spaltet amfetamin) noen få ganger, men bare i små doser for å holde meg våken på natta.

 

Prøvde concerta (eller hvordan det skrives) en gang, og visste ikke de jeg tok av depotpiller. Klarte ikke sitte stille eller sove før etter å ha vært våken i over 48 timer  :( 

 

Har bestemt meg for å aldri bruke dop mer.

 

Edit: Røyk og snus blir vel ikke sett på som dopingmidler?

*Og da var det borte vekk*

Endret av Bundy
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

jeg trodde egentlig forskjellien på ritalin og concerta hovedsaklig lå i at concerta er en depot-tablett. Har de ikke samme virkestoff likevel?

 

Edit: jeg sjekket. De inneholder nøyaktig samme virkestoffet. Forskjellen ligger bare i tiden det tar å "suge" opp tabletten... (Noe som er grunnen til at mange knuser concertaen for å få hele effekten på en gang)

Endret av L4r5
Lenke til kommentar

har en kompis eller rettere sagt eks-kompis som sniffer amfetamin hver dag omtrent (tror han har begynt med spøryter også) :thumbdown: i tillegg til at han spiser massevis av tabletter (alt han kommer over) og røyker hasj +++++++

han er ikke halve personen han var for 3-4 år sia, jævli kjipt når det blir sånn.

har også vært innlagt 5 ganger på psykiatrisk klinikk og en gang på ruskollektiv (det hjalp ikke!)

og noe å tenke på er at han har holdt på med stoff siden han var 13år! han er 19 nå...

 

:thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Lenke til kommentar

Har vært igjennom noen år med mye fest og morro for å si det sånn, men nå er alt som det skal være, å glad er jeg for det.. Er absolutt ikke verdt det. Sett mange tragedier oppigjennom, å er veldig glad jeg kom helskinnet fra det :)

 

Er ikke å anbefale, just say no!

Lenke til kommentar

Etter min mening fins det to typer "dop-brukere":

 

1. de som bruker dop for å rømme fra værdagen, fordi den er alt for jævelig (har vært misbrukt, alkis foreldre, blir mobbet, vil hevde seg, være tøff, tvunget til det osv..) Disse har ikke grenser og går sakte men sikkert over fra hasj->amfetamin/E->kokain->evt. heroin.. og blir vrak/ ødelegger livene sine..

 

2. de som bruker dop kun for å oppleve en annen tilstand enn den verden man lever i. Ikke fordi den er grusom, men fordi man enkelt og greit bare er eventyrlystne . (man er bare litt lei: A4, 8-16, hus,barn,bil,hund, hva skal vi ha til middag,tv-shop, big-brother, reklame, mcdonalds, krig og fred og sånn, røykelov, hjerndøde politikere, kjipe familiemiddager, og alt annet man bare må finne seg i fordi systemet er lagd slik for oss!) Disse hører man aldri om når det er snakk om narkotika. Rett og slett fordi de ikke er "narko-vrak". De bruker dop med måte og respekt, både for seg selv og andre.

 

Selv har jeg prøvd mange forskjellig typer dop: hasj, pepper, met.amf, cola, E, hyppere, valium, sopp og syre, over de siste 6år. Andre ting som har skjedd de siste 6år er: ungdommskolen og videregående hvor jeg har vært en av de to beste i klassen hele veien. To ekstrajobber med gode referanser. Hatt et godt forhold til familien. Nå (1,5år siden) har jeg flyttet for meg selv, fått meg en veldig godt betalt jobb (utifra utdannelsen min), type og to katter.

Jeg røyker fortsatt hasj innimellom og tar sopp eller syre når omstendighetene legges til rette for det. Forrøvrig er jeg oppgående og glad og skjemmer ingen med mitt dop-bruk.

 

For meg er dop blitt en del del av livet mitt som jeg setter høy pris på men har dyp respekt for.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...