Gå til innhold

Forumets uoffisielle gitar-tråd...


SGE7000

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg har sittet og spilt litt på en gitar jeg har kjøpt. Jeg har ganske mange gitarer, stort sett i lav prisklasse, men dette er nok det beste kjøpet jeg noensinne har gjort. For en fantastisk gitar! Strengehøyden er på et par mm ved 12. bånd, null strengeklirr, fantastisk lyd, og i det hele tatt! Det er en helt utrolig bra gitar!

 

Jeg snakker om en rundt 20 år gammel Ibanez RG 550. Denne selger jeg aldri!

 

Ibanez visste virkelig hva de drev med på 80-tallet (og det gjør de sikkert fremdeles). Kjøpte selv nylig en PL 1770 fra 86. Den var satt opp av noe i nærheten av en bedugget ape, men etter noen justeringer er det min soleklare favorittgitar med sustain lengre enn jeg gidder å vente, knalltone og verdens mest geniale pickup-switche-system.

 

 

 

edge: Det kan fikses med litt forsiktig kvessing.

Endret av Flygg
Lenke til kommentar

Om jeg ikke tar feil komponerte chopin åsså stykker han ikke greide å spille ( piano ) selv, og spillte en mindre vanskelig variant av sangen selv. Jeg synes det er helt greit at Dragonforce gjør noe ala det samme, men om standaren er så dårlig live som folk sier så burde de kanskje tenke på å senke nivået og lage en live versjon som faktisk er spillbar.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...