Gå til innhold

Forumets uoffisielle gitar-tråd...


SGE7000

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har en capo. Denne capoen er beregnet på spansk/klassisk/nylonstrengsgitar, og er dermed ganske flat. Vil det ha noen som helst virkning på gitaren om jeg bruker denne capoen på en western/stålstrengsgitar (Ibanez Model 691, fra 1977) og el-gitaren (Epiphone Les Paul Standard) min?

 

Jeg (lommeboka mi) har ikke så lyst til å kjøpe en capo per gitar.

Lenke til kommentar

Uæææh :(

 

Plukka frem gitaren igjen etter påske og greier, men sannelig er det ikke no lyd i den! Tror problemet ligger i jack-utgangen, men har ikke lyst å begynne å skru opp gitaren. Håper jeg får ordna på garanti, epi lp kjøpt hos imerslund i oslo. Nedtur!

Lenke til kommentar

Faen.

 

Føler at jeg trenger tykkere strenger på Les Paulen. "Okei, sett på tykkere strenger da!" tenker sikkert dere nå. Men det er ikke så lett! For hvis jeg setter på tykkere strenger, må jeg justere halsen, og intonasjon. Og jeg betalte for ikke mange måneder siden 400kr for å gjøre nettopp dette, men nå skal jeg ha enda tykkere strenger. Gidder ikke betale det igjen :(

Lenke til kommentar

Det går jo an å prøve selv. En gang må være den første, og er en interessert i gitar, forstår jeg ikke hvorfor så mange leverer sine til strengeskift, justering og intonering. Det går vertfall an å prøve først, og om det skulle være håpløst så ta det til butikken.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...