Gå til innhold

Den bittelille airsoft-tråden. Les første post.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Gass er egentlig bare noe tull etter min mening. De er gode å ha som backup men ellers er de bare noen dyre småjævler som lett går i stykker og funker svært dårlig om vintern

 

edit:

Invister heller i en god AEG og vedlikehold og hold godt på den så trenger du intet backupvåpen :thumbup:

Endret av Ilcapo93
Lenke til kommentar

Har akkurat kjøp denne herligheten men det jeg lurer på er om noen kan anbefalle trommel magasin til denne.

Har lest litt og har skjønt at mange slike magasin passer dårlig eller det må til litt modifisering for at de skal passe.

Kan noen anbefalle eller linke trommel magasin jeg kan bruke rett ut fra esken uten for mye jobb for å få de til å funke? :thumbup:

 

Skal du spille som support eller? Til vanlig spilling så er det strengt tatt ikke nødvendig med "tønnemagasin". Er jo plass til 600 kuler i et standard AK hicap magasin, et par av de burde være plenty, og blir mye slankere og mer praktisk enn å ha et svært "tønnemagasin" på geværet.

Lenke til kommentar

Hei! Jeg har akkurat kjøpt en Dan Wesson Revolver fra Game-On som går på CO2. Jeg fikk den i dag og jeg ble svært overasket over kvaliteten og kraften i pistolen. :new_woot: Jeg har aldri hatt softgun før og jeg lurer på om jeg burde ta ut CO2 patronen hvis jeg ikke har brukt opp hele og jeg skal lagre pistolen over natten.

Lenke til kommentar

Jeg har aldri hatt softgun før og jeg lurer på om jeg burde ta ut CO2 patronen hvis jeg ikke har brukt opp hele og jeg skal lagre pistolen over natten.

NEI. Du må ikke åpne Kammeret til CO2 patronen før den er helt oppbrukt! I det du setter patronen inn blir det laget et lite hull i tuppen av patronen, hvis du da åpner den før patronen er helt oppbrukt vil den mest sannsynlig skytes ut og ødelegge noe (det var hva som skjedde med meg).

 

Husk å smøre pistolen jevnlig der det trengs og mest av alt, HAVE FUN! :thumbup:

Lenke til kommentar

Har akkurat kjøp denne herligheten men det jeg lurer på er om noen kan anbefalle trommel magasin til denne.

Har lest litt og har skjønt at mange slike magasin passer dårlig eller det må til litt modifisering for at de skal passe.

Kan noen anbefalle eller linke trommel magasin jeg kan bruke rett ut fra esken uten for mye jobb for å få de til å funke? :thumbup:

 

Aldri klart å forstå hvorfor folk liker den fæle fantasi børsa der.

 

Uansett, mid-caps er tingen.

Lenke til kommentar

Hei. Har nå tenkt å bestille noe utstyr kanskje rifle også fra Redwolfairsoft.com :)

 

Mange sier at det er en bra side og prisene er ikke så dårlige heller.

Men har ikke peiling på hva frakten koster, samt om man skal betale moms og evnt. hvor mye tollen kan komme på?

 

har null peiling med tollen osv, siden det er første gang det blir bestilling fra utlandet.

Så sier ikke nei til så mye info som mulig rundt det.

 

Håper på svar og takk på forhånd :D

Lenke til kommentar

Hvis du handler på Redwolf, putter ting i handlekurv og trykker Proceed to checkout, så dukker det opp frakt valg med priser og estimert tid. Du handler ikke ved å gjøre det, så ikke tenk på det.

 

Du får ikke toll på slike varer, men du får 25% av kjøpssummen pluss frakten i moms pluss et forenklet tollgebyr som de så fint kaller det, på en 100-200kr.

 

Eks. 1000kr inkl frakt = 250kr i moms og 100-200kr i tollgebyr = 1350-1450kr

Endret av KingArms
Lenke til kommentar

Nå trenger jeg hjelp, gutter!

 

Har sett på Airsoft, har lest og spurt og søkt på nett og blir stort sett bare mer og mer forvirret... ;)

 

Ok, her er litt info:

Jeg er helt fersk på dette, men har kontakt med Rogaland Airsoftklubb som driver seriøs milsim, og synes det virker veldig morro.

Har lyst på skikkelig rifle første gangen. Har råd til det, og ser at det er større sjanse for å bli fornøyd med et godt våpen enn et 'nybegynner'våpen. Da slipper jeg også ekstrakost med å kjøpe nytt våpen for å få muligheter for oppgraderinger og utstyrsvalg senere.

 

Har klart å lese meg til at utgangshastighet på 350fps er maks for å få skyte full auto. Dette er da et krav for meg. Ser mange er oppgitt opp mot 390fps. Er da usikker på om dette er optimistiske tall og at de reelt er rundt 350fps eller kan 'skrus ned' slik at jeg kommer under grensen på 350fps.

 

Har forstått at det er noen merker og serier man kan anbefale, og noen man bør styre unna. Har en Game-on butikk lokalt, men såvidt jeg har forstått har de ikke noen av de gode merkene/seriene.

 

Har blitt anbefalt G&P sin M4, som kommer i utallige varianter. Noen er under 350fps, andre er over. Noen har LiPo batteri, andre NiMh. Lang utgave, kort utgave, RIS, RAS osv. Og alt dette før man i det hele tatt har kommet til utstyret.

Kan man for eksempel bruke magasiner fra andre merker på G&P sin M4?

 

Hvis noen gidder å komme med en god anbefaling til nybegynnerrifle til milsim, som også vil vare en stund? Svært gjerne med en begrunnelse på hvor jeg bør velge den, og hva jeg skal se etter?

Lenke til kommentar

Du kommer nesten alltid godt ut av et kjøp, hvis du går for G&P. Min beste slegge var en G&P M4A1, digg kvalitet og de holder lenge hvis du tar vare på den. Billige er de også.

M4 magasiner pleier å passe om hverandre. Jeg har god erfaring med TM sine lowcap (68skudd) magasiner.

 

Med tanke på for høy utgangshastighet, så er det ikke værre enn å bytte fjær. Det er sikkert en i klubben som vil hjelpe deg med det. Ellers er det bare å finne et våpen du syns er fett.

 

Jeg har aldri vært borti lipo før, så der får noen andre svare. Fordelen ved det, er at det tar mindre plass og lettere kan "gjemmes" bort.

Endret av Hotel Papa Echo
Lenke til kommentar

Takker for svaret. Da kan jeg trygt kjøpe G&P M4 RAS AEG (6 Position Stock) uten å være redd for katta i sekken.

 

Så var det utstyr da.... Noen som gidder sjekke at dette er fornuftig:

 

Magasiner: KA-MAG-02-HK

 

Batterier: Hot Power 7.4V 2500mAh 20C

 

Lader: GE Power IMAX B6AC Charger

 

Andre ting man bør ha for å komme i gang?

 

Ammo får jeg kjøpt lokalt av RAS regner jeg med.

Endret av atledreier
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...