Gå til innhold

Holgers lille NTNU-tråd | *Se første post for spørsmål om hybel*


HolgerL

Hvilket sted tilhører du?  

1 456 stemmer

  1. 1. Velg ett av alternativene

    • Dragvoll
      254
    • Gløshaugen
      1018
    • Annet
      202


Anbefalte innlegg

Liker man grøt, men ikke tar seg tid til det i eksamensperioden, har REMA 1000 Elgeseter billig ferdiggrøt. De var utsolgt for Fjordland 450g til 2 kroner(!), men hadde fortsatt igjen Nordfjord 2x450g til 10 kroner. Mye billig julemat, som f.eks. ferdigskivet julesylte til 7 kroner pr. 100 gram og surkål til 1 krone pr. pakke.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

"Welcome to this session. The duration of the exam, as well as any permitted aids (høres like morsomt ut hver gang) , is given on the front page of the exam papers. 

 

...If you have questions, please raise your hand and wait for one of the invigilators ( :p )...

 

Writing after timeout is not allowed. Good luck with your exam."

Endret av -sebastian-
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Er Rottmann fortsatt lov (på eksempelvis Matematikk 4D/TMA4135)? Prøvde å google litt, men fant ikke noe om det. Jeg lurer fordi vi ikke hadde lov til å bruke Rottmann på eksamen i Matematikk 1/TMA4100 i fjor.

 

Det var lov i august i år iallefall:

https://wiki.math.ntnu.no/_media/tma4135/eksamen/tma4135_15k.pdf

 

 

Institutt for matematiske fag

Eksamensoppgave i TMA4135 Matematikk 4D

Faglig kontakt under eksamen: Helge Holdena, Gard Spreemannb Tlf: a92038625,b(735)50238

Eksamensdato: x. august 2015 Eksamenstid (fra–til): 09:00–13:00

Hjelpemiddelkode/Tillatte hjelpemidler: C: Bestemt enkel kalkulator og Rottmann matematisk formelsamling. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvis jeg velger å levere blankt på eksamen og følgelig får F, er dette en karakter som vil påvirke karaktersnittet mitt? Skal søke spesialisering med karaktersnittet jeg får nå til jul, og hvis valget på eksamen står mellom å få en E som påvirker snittet mitt og en F som ikke gjør det, så velger jeg naturligvis å levere blankt. Innspill? 

Lenke til kommentar

 

Mener du "data" som studieretningen datateknologi eller som et fag? 

 

Studieprogrammet datateknologi. Ved spesialisering tenkte jeg på valg av studieretning (se link). Alle obligatoriske emner som ikke var bestått (til og med 5. semester?) ble medregnet i snittet som karakteren F da vi skulle velge spesialisering.

 

edit: Hvis du har gyldig fravær tror jeg det er mulig å få utelatt emnet ved beregning av snittkarakteren.

Endret av Don Quijote
Lenke til kommentar

Er det slik at hvis man konter et fag, så kan man melde seg opp til undervisning høsten etterpå og ta eksamen på vinteren? Eller må man ta konte-eksamenen?

For å få ta eksamen må du vurderingsmelde deg. Du må også undervisningsmelde deg dersom du må ta øvingsopplegget på nytt, og det er den enkleste måten å få tilgang til It's learning på.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Takk for gode svar begge to, nok en gang :)

 

 

Er det slik at hvis man konter et fag, så kan man melde seg opp til undervisning høsten etterpå og ta eksamen på vinteren? Eller må man ta konte-eksamenen?

For å få ta eksamen må du vurderingsmelde deg. Du må også undervisningsmelde deg dersom du må ta øvingsopplegget på nytt, og det er den enkleste måten å få tilgang til It's learning på.

 

 

 

Jeg må ikke ta øvingsopplegget på nytt. For å forklare litt nøyere: I faget jeg konter er boka svært lite hjelpsom, og det blir heller ikke tatt opptak av forelesningene. Dermed så er jeg redd for at jeg skal glemme mye til sommeren og sitte med få ressurser til å lære pensum. Tenkte kanskje det hadde vært en mulighet å ta opp faget til høsten i stedet. Er det sånn å forstå at den eneste "downsiden" isteden for å ta konteeksamen er å henge med på 5 emner i steden for 4?

 

Itslearning var for så vidt ikke særlig relevant i år, det ble for det meste brukt til å melde fra om foreleseren var syk eller ikke. Så ikke akkurat verdt å gjøre alle øvingene og labene på nytt. Men det hadde jo ikke skadet å få tilgang, finnes det andre måter å gjøre det på?

 

@operg, Tellende som i relevant for sluttkarakteren? Eller kan man unngå å gjøre øvingsopplegget på nytt hvis man bare trenger å få øvingene godkjent for å gå opp til eksamen?

Endret av Swifter
Lenke til kommentar

Å melde seg til undervisning betyr ikke at du må gjøre øvingsopplegget på nytt, men at du kan gjøre det på nytt. I noen emner går fagstaben ut fra at alle som er meldt til undervisning skal gjennomføre øvingsopplegget, slik at du bør si fra dersom du ikke ønsker det, mens det i andre emner kreves at man aktivt melder seg til øvingsopplegget på et vis.

 

Tellende vil si at det er med i karaktergrunnlaget. Jeg er usikker på om det fortsatt er en prosentgrense for hvor mye et øvingsopplegg kan telle uten at man må ta det om igjen.

Endret av Horrorbyte
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...