Gå til innhold

Holgers lille NTNU-tråd | *Se første post for spørsmål om hybel*


HolgerL

Hvilket sted tilhører du?  

1 456 stemmer

  1. 1. Velg ett av alternativene

    • Dragvoll
      254
    • Gløshaugen
      1018
    • Annet
      202


Anbefalte innlegg

Da kan jeg liksågodt gå i militæret mens jeg venter på å bli gammel slik at jeg hanker noen poeng der. Hadde håpet å bli fortest mulig ferdig..

 

Noen som har erfaring fra elektronikk?

Edit: På ingen av linkene finner jeg poenggrense for forkurs ved Høyskolen i Bergen. Noen som vet hvor den er å finne?

Har du 5.2 i snitt, og du opprettholder det ut videregående tror jeg ikke du trenger være så veldig redd for å ikke komme inn. Du får tross alt ekstrapoeng for realfag, og jeg regner med du i hvert fall har r1+r2+fy1. 2 ekstra bare der. Dvs: 54 studiepoeng, og minimum er 49.9.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det står at vårsemesteret starter 6 januar 2014, og det gjelder vel ikke alle?

Prøver å bestille flybiletter og finne ut når semesteret starter, men ingen av timeplanene er oppdatert for neste semesters fag.

 

Er semesterstart for førsteklassinger innenfor en typisk datointervall? Når kan jeg forvente at studiet starter ca?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Semesterstart er 6. jan. Om du begynner da kommer an på om noe fag du har har forelesninger den dagen eller ikke, rett og slett.

 

Har ikke greid å oppdrive noen form for timeplan eller starttidspunkt for de fagene jeg har neste semeseter, når pleier sånt å bli bestemt/lagt ut?

Lenke til kommentar

Det tror jeg også. Skal nevnes at jeg av en eller annen grunn har det til Kjelhuset. Aner ikke hvorfor. Jeg har det til en del andre bygg også, men der er det stort sett en god grunn til at jeg skal ha det.

 

Er ikke Kjel (og Hovedbygget) også åpne for alle? Har brukt mikroen i Kjel flere ganger utenom åpningstid og det er ikke noe grunn til at jeg skulle ha tilgang dit.

Lenke til kommentar

Det er altså heller ingen grunn til at jeg skal ha tilgang til Kjel. Jeg vet ikke om jeg har tilgang til Hovedbygget, siden jeg er såpass sjelden innom etter åpningstid at jeg ikke har prøvd å korte meg inn. IT-syd antar jeg kan være forbeholdt IDI/IME, og Elektrobygget er noe jeg først fikk 3. året i forbindelse med behov for tilgang til rom der. Så har jeg også noe annet som jeg vet er studiespesifikt. Gamle kjemi har jeg i hvert fall tidligere ikke hatt tilgang til, men jeg aner ikke hvorfor siden man likevel kommer seg inn dit fra Stripa.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...