Gå til innhold

Holgers lille NTNU-tråd | *Se første post for spørsmål om hybel*


HolgerL

Hvilket sted tilhører du?  

1 456 stemmer

  1. 1. Velg ett av alternativene

    • Dragvoll
      254
    • Gløshaugen
      1018
    • Annet
      202


Anbefalte innlegg

Andersson underviser vel TEP4110. Vil anbefale deg å besøke forelesningene til både TEP4105 og TEP4110 for å finne ut hvorvidt du foretrekker Brevik eller Andersson. Pensum i de to fagene er tross alt svært like.

 

White trenger man forresten ikke å bruke så mye. Det finnes to kompendier som dekker hele pensum, ett håndskrevet av Brevik (mens han var på ferie, visstnok), og ett publisert av Amentor (eller noen andre). (I tillegg finnes det et tilleggskompendium som utgjør bølgelæredelen av TEP4105.)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det finnes to kompendier som dekker hele pensum, ett håndskrevet av Brevik (mens han var på ferie, visstnok), og ett publisert av Amentor (eller noen andre). (I tillegg finnes det et tilleggskompendium som utgjør bølgelæredelen av TEP4105.)

 

Ja, mener han fortalte han skrev det var mens han var på ferie i Molde :p Uheldigvis for meg tok Brevik den ferien året etter jeg hadde fluidmekanikk, så det kompendiet eksisterte ikke da (correct me if I'm wrong), og jeg ble "tvunget" til å bruke White i større grad.

 

Spør du meg er det utelukkende positivt hvis de har byttet den ut, dog har jeg ingen formening om kvaliteten på Cengel-Cimbala, som Tegocalderon nevner. Hvis man virkelig er ambisiøs kan man jo kikke i Landau-Lifshitz, men av erfaring er den på et mye høyere nivå enn det som er gunstig for kurset.

Endret av Raspeball
Lenke til kommentar

Så enig, så enig. Ett av mine største savn under tiden på Gløshaugen. Men skal man ha studentvennlige priser må det nesten være en av de store kjedene, da de har innkjøpsavtaler som gjør det mulig for dem å ha lave priser. Den norske dagligvarebransen er nesten såpass pill råten ja.

Lenke til kommentar

ITGK: TDT 4110, altså python, ikke MATLAB.

 

Med andre ord, får jeg holde mine hester inntil videre, i ITGK og Disk.mat.

Calculus 1 brukes i flere av matematikkfagene?

 

i TDT4110 skal visstnok "starting out with python, 2nd edition" av Tony Gaddis brukes.

Jeg kan også legge til at den finnes på tpb :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-xZFMnIz6

Skal søke om utsettelse av førstegangstenesta, men må sende inn dokumentasjon på at eg har fått studieplass. Nokon som veit kva dokumentasjon eg må sende? Einaste eg har fått er studentguide... og kvittering på at eg har godtatt plassen på datateknikk.

Endret av Slettet-xZFMnIz6
Lenke til kommentar

Hvordan er det med strømuttak på lesesalene til IDI?

 

ITGK: TDT 4110, altså python, ikke MATLAB.

Med andre ord, får jeg holde mine hester inntil videre, i ITGK og Disk.mat.

Calculus 1 brukes i flere av matematikkfagene?

i TDT4110 skal visstnok "starting out with python, 2nd edition" av Tony Gaddis brukes.

Jeg kan også legge til at den finnes på tpb

 

Er dette nytt av året, hvor har du det fra? :) Har sett at tidligere har "Exploring Python" av Timothy A. Budd vært i bruk.

Endret av Webmaster Esso
Lenke til kommentar

Starter du på 1. året? I så fall er det vel egentlig ingen vanlige lesesaler hos IDI. De i 5. etasje P15 er forbeholdt 3. året og oppover så vidt jeg vet, og man får i ikke fast plass i IT-bygget før man starter på master.

 

Det er derimot mange datasaler i P15, og disse har naturligvis bra med stikkontakter. Det nærmeste du kommer lesesal hos IDI, er nok Drivhuset. Her er det en god del stikkontakter, men det avhenger jo av hvor du setter deg.

 

Trenden nå er forresten at flere lesesaler skal være tilgjengelig for alle.

 

Edit: http://idi.ntnu.no/education/studenttilgang.php

Datateknikk står oppført med noen rom i Elektro. Jeg har ikke vært innom disse, og vet ikke om de er forbeholdt kun data eller om de i det hele tatt fortsatt eksisterer.

Angående den i Realfag for informatikk, så deles den med mange andre.

Endret av Horrorbyte
Lenke til kommentar

Den eneste "lesesalen" jeg kommer på som ikke har massevis av strømuttak er biblioteket i Hovedbygget. Stort sett alle lesesaler har et par strømuttak per pult. Utenom eksamensperioden er det ikke noe problem å finne lesesalsplass, spesielt om du vet om et par obskure lesesaler som den jevne gløsing ikke vet om (ligger bl.a. et par lesesaler i kjemibygget som sist jeg sjekket var tomme nesten hele tiden), og de har som sagt egentlig strømuttak alle sammen.

Endret av operg
Lenke til kommentar

Jeg har ikke brukt lesesalene så veldig mye. Det er tross alt ikke så mange lesefag de første to årene. Men jeg mener at det skal være stikkontakter på leseplassene i Realfagbiblioteket. Det er neppe særlig mange der utenom eksamensperiodene - men da går køen nærmest ut svingdøra før biblioteket åpner.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...