Gå til innhold

Holgers lille NTNU-tråd | *Se første post for spørsmål om hybel*


HolgerL

Hvilket sted tilhører du?  

1 456 stemmer

  1. 1. Velg ett av alternativene

    • Dragvoll
      254
    • Gløshaugen
      1018
    • Annet
      202


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg tenkte meg opp til ntnu neste år, men kan noen fortelle litt om miljøet der oppe? Har hørt at miljøet på indøk ikke er spesielt godt, kan noen fortelle litt om dette?

 

Kan i alle fall avkrefte at miljøet på indøk ikke er spesielt godt. Janus (linjeforeningen til indøk) er veldig aktiv de første to månedene slik at du uungåelig vil ha snakket med veldig mange av de andre indøkerne, både av førsteklassinger og andre-/tredjeklassinger som er faddere. Det blir blant annet arrangert to hytteturer for 1. klassingene i løpet av det første året, i løpet av disse turene blir man kjent med alle man ønsker. Kjellerfestene på indøkkjelleren er som regel stappfulle, man må gjøre solid innsats for å ikke bli kjent med folk der!

 

Da jeg begynte var jeg redd for at det ville være veldig mange asosiale folk siden snittet på linjen er så høyt, men har aldri vært i noen klasse der det er flere oppegående, hyggelige folk enn klassen jeg er i nå.

 

Miljøet på indøk blir litt preget av at man må velge mellom 3 linjer; PuP, Data og Emil. Det blir til at de man er med til daglig går på den linjen du går på de to første årene. Dette fordi det er disse du har flest forelesninger med. Når man så drar ut i helgene blandes linjene igjen og folk fra alle linjene samles på vorspiel/nachspiel og slikt.

 

Har også inntrykket av at andre linjer har bra miljø, Marin er kjent for godt miljø, men holder seg mye for seg selv siden de har en del undervisning på Tyholt, et stykke fra Gløshaugen. Emil som jeg har en del forelesninger med virker også å ha et bra miljø, samt elektro.

 

Det som kanskje kan være litt kjedelig på NTNU er at du må gjøre en innsats selv for å bli kjent med folk på andre linjer, på din egen linje er du nødt til å bli kjent med folk pga. fadderperiode, prosjektarbeid etc... men venner på andre linjer får du av å sosialisere deg med disse. Er fantastisk glad jeg startet på NTNU, det er en drøss med kjekke og flinke folk på alle linjer, så miljø skal du ikke bekymre deg for!

 

Hva er det du har hørt skal være dårlig med miljøet på indøk da?

Lenke til kommentar

Da nærmer det seg innlevering av 3. ex.phil-øving. Litt nysgjerrig på hvordan man skal forberede seg til den eksamenen.

 

Mener å huske at foreleser sa i første forelesningstime, at man sannsynligvis ville få en av øvingsoppgavene man har hatt gjennom året , på eksamen. Nå har det seg sånn at jeg i likhet med mange andre, har lyst å gjøre så lite som overhodet mulig før denne eksamenen og prirotere de andre. Noen som har erfaringer med dette? Kan man klare seg bare ved å skrive/lese over øvingene sine før eksamen?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...