Gå til innhold

Alt om Anarchy online


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da har jeg endelig testa AO. Har tenkt på det i, tja... tre år, eller?

Mekka meg en Nanomage som fikk navnet RattataGeir. Valgte Nanotech som yrke.

Nå er jeg på n00b-island eller hva det nå er fornoe. Rusler rundt og dreper papegøyer og slanger, og lærer meg kontroller. Ble litt satt ut da en liten rotte drepte meg, men det er vel sånn det er i begynnelsen.

Har sjekka litt på hva de forskjellige grupperingene er, og tenker på å bli nøytral.

 

Men når er det greit å forlate den øya? Regner med at man skal bruke teleport saken, eller?

(Mulig svarene på de spørsmålene står nevnt et annet sted i tråden, men jeg gidder ikke lese igjennom 71 sider for å finne det ut.)

Lenke til kommentar

Det er smart å velge å være nøytral inntil du vet mer om sidene i konflikten, og du kan for den saks skyld velge å være nøytral for alltid. Det finnes noen veldig gode organisasjoner for nøytrale spillere i AO, og av de vil jeg anbefale "Shattered Dreams". Kule folk og president.

 

Du kan i prinsippet forlate ICC beach når som helst, men du bør ihvertfall være level 6 vil jeg si. Har du oppgradert til full pakke med SL og AI bør du ikke forlate øya før du har drept nok Alien Six til å kunne få de to første alien perks.

 

Når du vil forlate øya, spør du bare den nøytrale typen på topp-platået hvordan du kommer deg til fastlandet. Du skal da velge teleporteren som går til Borealis, som er et nøytralt (og generelt hyggelig, Gridstream Networks har f.eks. live DJ sendinger derfra) sted.

 

AO har nettopp blitt oppdatert, så teleporteren er i samme område som shopen du kan kjøpe ferdige nanopakker fra (anbefales! koster rundt 1500 credits, hvilket betyr en håndfull "Take me to the shop!" fra Island Reets).

 

NT forumet finner du her.

 

Du bør også virkelig ta en titt på denne guiden som handler om NT yrket, og som er noe av det mest innholdsrike jeg har sett av guider på AO forumet.

 

Yrket du valgte er ikke særlig nybegynnervennlig, for å si det slik, men jeg rollet en selv i dag for å ta en titt på den nye ICC beach. Jeg leste litt i guiden først for å friske opp det jeg hadde glemt, og jeg gjorde så:

 

Valgte Solitus som breed (mer helse, lettere å få inn krevende symbiants, velbalanserte skills m.m.).

 

Makset alle main attributes så nær som Strength.

 

Makset Nanoc init.

 

Puttet 2-3 points i close og ranged evades per level.

 

Makset runspeed de første 10-15 levlene, så 2 points per level.

 

Makset alle nanoskills, First Aid og Treatment.

 

Drepte nok Island Reet til å få samlet nok "Take me to the shop!" til å kjøpe fullt sett begynnerarmor, Nano pakken for NT, sided (Clan) patches og oppgraderte delene (armoren kan da levles opp til QL 15). Kjøpte også de kule brillene, da de har +5 i NanoC init (gjør at du kaster nanoprogram raskere). Jeg kjøpte også en solar pistol til, og drepte Cargo droids nede på dokken til jeg hadde nok powercells til å oppgradere begge pistolene.

 

Drepte alien six spiders til jeg hadde 2 alien perks klare for aktivering.

 

I løpet av det korte oppholdet på øya fant jeg 2x IQ ringer, som jeg puttet på for å få mer EXP. De droppet fra Island Reet (grønne fuglene).

 

Dro til mainland (er alltid Clan, så det ble West Athen).

 

Gikk inn i basic shop og kjøpte en "Pistol profiency" nano fra Nanoavdelingen, og terminalen rett innenfor og til høyre for døren, som har nanoer alle professions kan bruke), som vel gir +10 i nanoskills. Nå hadde jeg mainen min parkert utenfor, og han kastet Composite Attributes på meg, og som et resultat av at main attributes alltid gir en liten bonus til alle skill under i varierende grad, fikk jeg nå nok "multiranged" skill til å ta på meg begge de oppgraderte solar pistolene.

 

MERK! Jeg brukte ikke på noe tidspunkt et eneste IP i våpenskills. Det er derfor jeg nevner dette.

 

Jeg gikk ned i subwayen i West Athen og begynte å denge løs på moben der nede i en skjønn kombinasjon av 2 pistoler og min nuke.

 

Etter noen få levels gikk jeg opp igjen og fikk min main til å kaste Composite Attributes på meg igjen. Nå hadde jeg nok til å putte inn et fullt sett QL 20 implants, slik at jeg kunne bruke bedre nukes. Implants er ikke billige, så ikke forvent å kunne skaffe slikt uten videre i starten, desverre.

 

Jeg plukket nå opp nanoen "Pistol Expertise", som gir +20 i pistol skillet. Det hjelper godt når du ikke har puttet noe IP i det skillet :) Jeg kjøpte også bedre heal og nanostims samt nanorechargers og medkits.

 

Tilbake til subway.. nå hadde jeg en fresh, farlig nuke og area nuke, en bedre blind nuke og en adskillig bedre HE (Humidity Extractor, lader nanopoolet ditt raskere). De neste levlene gikk som en vind.. AoE nuket mobs som sto samlet, prøvde å kite litt (slepe mobs etter deg mens du nuker dem med jevne mellomrom uten at de når deg nok til å drepe deg) hvor det var plass, moro og gresselig bra EXP :)

 

Pistolene var til stor hjelp. Det tar litt tid å kaste en nuke, og mens du venter på det lar du pistolene jobbe med å adde damage. Senere i spillet vil du kanskje ønske å bruke såkalte buffing guns, d.v.s. pistoler (eller rifle, SMG, shotgun.. alle våpentyper har utgaver med skill buffs) som buffer Matter Creation, hvilket er viktig slik at du kan kaste så gode nukes som mulig.

 

Har du Shadowlands pakken, vil du på level 50 få muligheten til å putte en slags konsoll på den ene underarmen din. Ser litt kult ut, på geek-vis, og gir deg forbedrede ferdigheter. Denne konsollen får du ved å utføre noe som kalles "spec 1" på folkemunne. Kort versjon: Drep en drøss fugler, samle fire bøker og sett de sammen til en, levér den til en mann som så unlocker ditt "spec 1" skill. Du må være level 50 for å kunne bruke den greia som kun NTer får utlevert når de har gjort ferdig spec (specialization) 1.

 

Ulempen er at du fra da ikke lengre kan bruke pistoler, men da skal du ha gode nok nukes og ha lært det grunnleggende om overlevelse uansett =) Dessuten er det alltid et valg du kan ta; du MÅ ikke bruke den greia hele tiden om du ikke ønsker.

 

 

Sorry om jeg bare babler her.. AO innebærer en kolossal mengde ting å lære, om du er innstilt på det.

Endret av Sundiver
Lenke til kommentar

Starta forresten med en ny fyr istad. Tok en Solitus Adventurer og er på lvl 6. på newbie-øya. Gjør noen oppdrag for en svartkledd kæll som visstnok gir meg noe armor. ;)

 

Fyren heter Svartabrandr og er på Rubi-Ka 2 forresten. Starta på RK1, men der var det så ekstrem lagg. Ble flytta 30 meter tilbake hvert femte sekund når jeg gikk.

Endret av Trylleblyant
Lenke til kommentar

Spilte mye AO før, men gikk til slutt lei av den evinnelige sk jakta. Det eneste jeg gjorde de siste 6 månedene var pvp. Logger fortsatt inn fra tid til annen, men bare for å snakke med folk. Masse bra folk i AO, og det er fortsatt det eneste spillet som har klart å holde meg interressert i 3 år.

 

Northscope 217 agent.

Endret av gobiRi
Lenke til kommentar

Advy er en bra klasse da det er forholdsvis lett å spille, bra å lære med og veldig fleksibelt. Det er et utall steder å utforske, oppdrag å utføre og annet å finne på. En kan rollespille om en blir lei alt annet f.eks., da jo slike spill er lagt opp til at en faktisk kan bruke fantasien litt fra tid til annen :)

 

Jeg har ennå ikke nådd å gå helt lei av AO, og med f.eks. Lost Eden vil det komme en del nytt innhold, fikser og muligheter.

Lenke til kommentar

Vil bare si at Nanomage og NT som første valg kan bli vanskelig, jeg sier dette fordi for 4 år siden starta jeg min egen NT i brennende håp om å etterligne Luke Skywalker. Men det kan for all del hende du får det knall moro. Men unngå Nanomage.

 

Hvis du vil ha en forholdsvis grei start på ao, så kjør igang en ma eller adv

Lenke til kommentar
Vil bare si at Nanomage og NT som første valg kan bli vanskelig, jeg sier dette fordi for 4 år siden starta jeg min egen NT i brennende håp om å etterligne Luke Skywalker. Men det kan for all del hende du får det knall moro. Men unngå Nanomage.

 

Hvis du vil ha en forholdsvis grei start på ao, så kjør igang en ma eller adv

5687598[/snapback]

Fy bannan som jeg ber om at lagen forsvinner fra serveren etter den kommer opp nå. :p

Lenke til kommentar

Nanomage NT er vel den desidert svakeste kombinasjonen du kan velge av alle toons i AO (dessverre). Solitus Advy...absolutt mye bedre. Personlig er jeg stort sett ikke på noob island mer enn til level 5-7, men som tidligere nevnt, hvis du har Alien Invasion så skaff deg de 2 alien levelsene før du drar. Les denne guiden for den ultimate gjennomgang av starter area.

 

 

-------------------------------------------

Zacix, 220/21 Keeper

President of RK2s premier neutral org,

Underworld

Lenke til kommentar
Nanomage NT er vel den desidert svakeste kombinasjonen du kan velge av alle toons i AO (dessverre). Solitus Advy...absolutt mye bedre. Personlig er jeg stort sett ikke på noob island mer enn til level 5-7, men som tidligere nevnt, hvis du har Alien Invasion så skaff deg de 2 alien levelsene før du drar. Les denne guiden for den ultimate gjennomgang av starter area.

 

 

-------------------------------------------

Zacix, 220/21 Keeper

President of RK2s premier neutral org,

Underworld

5689217[/snapback]

 

 

Jeg tror Dahnt på rk2 har en ting eller to å fortelle deg om AO.

Forøvrig most nerfworthy profession er vel melee atrox advy.

Ellers helt enig.

 

/harakiri

Lenke til kommentar

Første gang jeg har skaffet sided shoulderpads på en såpass lav level (55). Fikk god hjelp fra en i orgen til å drepe Trash King i går, og drepte resten med min main på main account. Resultatet kan sees her:

 

Min NM Doc med shoulderpads :)

 

Han er ferdig med ToTW (som dere ser, har han Holy book of the immortal, beste heal akkurat nå er Nano Bandage, hatten er en Physician's Cap, han bærer en full Med suit, begeret er det velkjente Temporal Chalice (dropper fra Nematet), og "morgenkåpen" er en Neleb's Nano Circuit Robe (dropper fra Neleb innerst i hulen i Steps of Madness).

 

Av implants har han "bare" QL 100 (QL 92 ear). I nakken sitter et Late night token board (120 tokens).

 

NCU beltet er et 6K-X (QL 196) med slotene fylt opp med:

 

1. QL 63 Morphing Memory (buff deg selv før du oppgraderer disse, hjelper en del).

 

2. og 3. QL 119 32 - 63 NCU memory (32 NCU/stk).

 

4. QL 95 NCU Cooling Sink (større sjanse for å lande nano).

 

5. QL 129 Hardcore CPU Upgrade (kjekt å ha på lavere levels).

 

6. QL 111 Viral Compiler (økt Nano init samt Nano resist, kjekt!).

 

 

Som en kan se, er dette ikke på noen som helst måte noe uber-oppsett, men det fungerer ganske bra for min (og teamets) del. Soloing er ikke engang noe jeg tenker på nå, da alt jeg har er et par DoT's (Seethe with germs (A) og Refined Nano contagion (B)), samt en ubrukelig nuke (Shatter Bone, (det er langt mellom denne og neste)).

 

Jeg soloet missions for tokens i starten, fordi det er enkelt å spenne på seg et par oppgraderte solar pistols, bruke pistol profience først og så expertise buffs, putte inn en implant som buffer pistol, og dermed kan du bruke pistoler til opptil 30-40 samtidig som du kan fokusere maks på det en Doc skal gjøre.. healing :) På et tidspunkt må du uansett legge bort våpnene om du skal ha en sjanse til å bruke de beste healene, debuffs og annet i teams. Jeg brukte ikke 1 poeng i pistols for disse levlene, og IP spart er jo IP eh.. tjent?

 

Må si at det lønner seg å ha en main med litt i lommeboka, for det er ikke billig å dure i vei på den måten. Det siste implant settet alene koster en liten formue, og jeg brukte mainen min til å campe SL mobs for å plukke opp f.eks. Cure for baldness (husker ikke dropraten, men jeg drepte vel rundt 20 Splintered Girder før den droppet, ikke verst om det er vanlig).

 

Som sagt, ikke noe uber-oppsett, men funker bra.

Endret av Sundiver
Lenke til kommentar
Hvorfor Nanomage doc?

5704272[/snapback]

 

 

Det er fler grunner til at jeg valgte Nanomage, men jeg skal re-rolle Soli Docen og, og levle de omtrent jevnt (når jeg gidder).

 

Jeg liker Nanomages generelt, og det at de stiller svakt i forhold til f.eks. Soli er en sannhet med visse modifikasjoner. Vi som har SL og AI kan tweake slike chars omtrent beyond limits med alt snacket vi kan finne i ekspansjonene (og med hjelp fra org).

 

Pres. i orgen er lvl 213 Doc, så jeg kan bare spørre ham når jeg lurer på noe. Det hjelper jo en del :)

 

Generelt er det svært, svært få som noensinne når lvl 220 i AO. Uansett breed og prof. tar det en uhyggelig mengde tid og innsats å komme dit. Og det er reisen dit som er det viktigste for min del, ikke målet i seg selv.

 

Bilde fra siste Eel-raidet vi gjorde (i går) (482KB). Da Eel endelig døde, forsvant kroppen i bakken og vi sendte petition og greier, helt til en av oss fant ut at vi kunne nå kroppen i bakken når vi hoppet i Yalmen.

Endret av Sundiver
Lenke til kommentar
Da Eel endelig døde, forsvant kroppen i bakken og vi sendte petition og greier, helt til en av oss fant ut at vi kunne nå kroppen i bakken når vi hoppet i Yalmen.

5705314[/snapback]

 

Alltid sørg for at Eel dør på "flat" grunn. Når vi dreper Eel sloss vi alltid med ham nede på "veien"

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...