Gå til innhold

Diskuter din Paladin her!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Lurer på et par ting med holy paladinen min.

 

Har 382 haste nå og Egg of Mortal essence trinketen. Er det da noe vits å stacke haste mer? Mener jeg leste at haste capper på 668, og siden trinketen gir 505 haste når den proccer (hvor ofte proccer den forøvrig?) så kommer jeg langt over, eller? Samt, ligger nå på rundt 35% crit på holy (i raids ligger jeg på rundt 40%, kommer ann på hvem vi har med oss). Er dette lite? Tenker da at heals som critter gir mana tilbake og det er da holy lights jeg tenker mest på.

Lenke til kommentar

Proccer ofte, 45s internal cooldown.

 

Du bør gjerne ha mer crit (jeg har fort 50% i raids og har dårlig gear). Base haste er forresten veldig greit å ha, for Mortal Essence er ikke -så- supert.

 

@ digitalglenn: Du bruker AT bare for å stoppe casts på de, slik at de samles rundt deg. Etter det er det tre angrep, så er de døde (HotR, ShoR, Judgement).

 

:)

Lenke til kommentar
Paladin-dps som tank må seriøst nerfes. hvordan kommer de opp i 2k dps+? Det er jo nesten som min nesten full epic lock

 

Lulz. Dersom du raider med en tank som gjør 2k+ dps og du gjør mindre, så er dete villt lang fra hverandre i progression, eller så må du lære deg klassen din.

 

Selv er jeg gearet full Valorous og noe ulduar epix og puller lett 2500dps i en bossfight som tankadin. Hr foksuert gearet mit mot Threath, block og blockvalue så mye som mulig uten å gimpe resten av statsa.

Lenke til kommentar

Gjør lett 1700-2000 DpS på palatanken min og den er ikke mainspecc engang, dvs den er nå lett mikset mellom epics og blue. Langt fra noe problem.

 

Men dette viser litt mentaliteten i spillet til enkelte, det er aldri en selv som mulig gjør noe feil men alltid den andre klassen som er OP. Derfor får man alt for mange skjevstyrte nerfs.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...