Gå til innhold

Snart må du betale tisse-moms


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er nok som de sier, at vinningen her kommer til å gå opp i spinningen. Har svært liten tro på at offentlige toaletter tjener noe særlig penger. Pengene går nok heller til vedlikehold av dassen som, som vi vet, blir ganske grisete og ubrukelig uten vedlikehold... dessuten holder man noen uønskede elementer borte. Som f.eks drittunger som bare ødelegger, og narkomane.

Lenke til kommentar

Herlighet dette er for dumt. Alle fjo...ehm mener selvsagt politikerene på stortinget ser jo ut til å bare lete etter nye metoder for å få inn penger på. Sådan er jo senkning av matmomsen genial. Matmoms ned fra 12 til 11%, mens man i samme slengen øker momsen på alt annet fra 24% til 25%. Enkelt og greit et sleipt triks for å tjene mer!

 

Så har vi avgiftene på bil ... Dobbelt moral av dimensjoner. Staten vil at folk kjører biler som holder god stand (spesielt ungdom), men å avgiftsbelegge meget kurante småbiler? Ja det gjør de ... Kan nevne flere biler som i utlandet koster under 100.000kr, men som i Norge er priset godt over 150.000kr. Lurer veldig på hvordan fjo... mener fortsatt politikerene mener ungdom skal finne seg en sikker bil som ikke koster flesk.

 

Edit: Billigste Peugeot 206 får man f.eks til 90.000kr i UK... Samme bil i Norge koster fra 150.000kr. For 150.000kr får man nesten en Peugeot 206 GTi i UK, den koster 270.000kr i Norge ...

Endret av Ernie.
Lenke til kommentar
Det er vel ikke noe verre med merverdiavgift på bruk av denne tjenesten enn det er med merverdiavgift på andre ting.

Sier du som er liberalist?

Ja. Jeg er imot merverdiavgift, men jeg ser ikke den prinsipielle forskjellen på merverdiavgift på bruk av offentlige toaletter og merverdiavgift på andre ting.

Lenke til kommentar
En bitteliten digresjon: I Skotland er det, eller har vært, en lov som pålegger deg å slippe fremmede inn i huset ditt så de får gjort sitt fornødne.

de tar hvertfall ikke betalt for det da ;)

 

grunnen er vel at de prøver å ungå at folk merker revirene sine, uten skjøte, på offentlig/private steder.

Lenke til kommentar
Det er jo ikke rettferdig i det hele tatt. Absurd er heller det rette ordet på det.

Hadde jeg vært på en flyplass og måtte så utrolig på dritern uten å ha en krone på meg, ville jeg ha driti på døra i ren protest! :p

Har ennå ikke sett en flyplass som har vært så ekstreme at de har begynt å ta dobbel avgift for toalettbesøk.Tror neppe det er noe som vil dukke opp med det første. Når du benytter deg av en flyplass har du allerede betalt hundrevis av kroner i flyplassavgift, nok til atskillige toalettbesøk.

Ellers er det dog ganske smålig av serveringssteder som ikke kan yte en gratis service som toalett. Dersom du må betale for toalettbruk, på et sted hvor du har kjøpt produkter, anbefaler jeg helt klart å protestere mot dette: Betal for å slippe inn på toalettet, men gjør gjerne fra deg alt utenfor selve toaletttskålen. Utsiden av døren er selfølgelig ikke å anbefale da du kan bli hanket bort for "offentlig urinering" dersom eier/ansvarlige ser deg, men innsiden er et flott alternativ.

Lenke til kommentar

Nok et tilfelle der bortskjemte nordmenn er nødt til å finne noe å klage over. :roll:

 

Det er ikke akkurat gratis å drive toalett for det offentlige, skjønner ikke hvorfor det skal være momsfritt når andre tjenester ikke er det.

 

Nei, livet er for kort til å henge seg opp i småting, piss og betal for det, er ikke værre ;)

Lenke til kommentar

Hva gjør man hvis man er på offentlig plass og må skikkelig pisse, men ikke har penger i det hele tatt? Det er jo ulovlig å urinere på offfentlig plass og er det ikke lovlig å tigge etter penger (rett meg hvis jeg har feil), så mitt poeg blir: Vil Staten AS at vi skal pisse i buksa med den nye MVAen?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...