Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

har du hatt en spesiell episode med læreren din?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gud som jeg hater folk som bråker på tentamen. Funker ikke å konsentrere seg da...

 

Og -CH- : jeg har hørt om me-he og fe-hue, men aldri fe-he :p

Det gjør jeg også, men vi bråkte jo ikke for å plage hverandre, men lærer'n :cool:

Litt Offtopic, men:

Får dere ikke stryk når dere snakker og slikt på tentamen da?

Endret av robB
Lenke til kommentar

Det er en liten pen, utrolig digg, danse lærer på min skolen... :love:

jeg hadde data timer med henne, så skulle hu **hjelpe** meg med noe på datan.. hehe jeg sa jeg hadde problemer med word elrno... :whistle:

Så la hu seg over meg vettu, og pusta tungt i nakken...

mmmm...

Så lente hu seg ned.. åå..

:D

 

 

Derfor sitter jeg her i dag foran pc-en.. :D

mvh Snusken

Lenke til kommentar
På GK Hotell og næring... Veldig streng lærer

Lærer pælmer egg i trynet på meg.

Lærer denger meg i hue med ei ketchup flaske (ho skulle ikke ho noe ketchup på bordet her nei)

Lærer blei sur fordi eg råkjørte med bilen hennes :D Skulle kjøpe varer

Lærer klasker meg på ryggen. Skjedde mange ganger...

Lærer kalte meg mange rare ting

Lærer mobber fordi eg sa noe dumt

Lærer ga meg en time fravær fordi eg sov i timen

Lærer ga meg ein vare som va utgått på dato (som eg spiste)

Lærer kastet meg ut av timen, fikk ikke vite hvorfor... Vet enda ikke koffer.

 

Mye som har skjedd ja

hahahahhaha, din jævla taper ! :D hehahaha

slå hu igjen da..

 

Men det er bare dritt å plage læreren, alle gir fult faan i læreren, men samtidig så gir hu fult faan i deg, så det er egentlig bare å holde kjeft.

Har en mongoli i klassen som sa ;

Det er en ledig plass her! - så sa jeg mens læreren satt ved siden av mg, Ta med fantasi vennen din da vel!

heahheahah

faan , det dummeste jeg har gjort...

Fikk 12anmerkninger dette året...

Lenke til kommentar

i starten av 10ende i år var jeg i en krl time, og jeg er kjent før å rette på og avbryte lærere,lærern sto der jo med sin vanlige propaganda da jeg plutslig avbryter henne, da fikk hun så nok å kalte meg djevelens advokat. kalles enda det på skolen

 

en annen gang tok jeg og en venn sovjetisk flag og sprang rundt å ropte

"kommunsimen lever"

og en av lærerne va jo litt hobby kommunst så han likte det jo veldig, flirte og lo, men så kom den samme kristendoms læreren kom og dasket til kommunist læreren :grin: d endte opp med at jeg å kameraten min måtte snake med rektor som vanlig :roll:

Endret av m4tz
Lenke til kommentar

hehe , mesteren er her .

dette er fra 10 klasse

en gang når vi skulle ha en tentamen (nynorsk) så måtte vi jo som vanlig bære pultene vårer fra klasserommet og til gymsalen , men dette året hadde vi ikke klasserom på skolen pga plassmangen (det var det årent di begynte og putte 6 åringer inn i skolen)

så da måtte vi bære pultene fra et bygg 500-600M borte , jeg hadde knekt ene handleddet og hadde armen i gips , men måtte pent bære pulten selv ,vell jeg bærte pulten opp i hallen og tok første ledige plass .

 

men neda der kunne eg ikke sitte for denne rekken var for klassetrinet under oss , så jeg måtte flytte til rett rad , jeg flyttet til raden på sidne som var rett .

da kom det en annen lærer og sa jeg ikke kunne sitte der heller av en grunn jeg har glemt , for da klikket det for meg , jeg hadde et knekt armledd og det får da være måte på hvor mye bæring jeg skulle gjøre . jeg skjelte læreren ut og kastet pulten over tærne han og gikk .

 

en anne gang har jeg kaste matboksen min etter en lærer og bommet .

 

en annen tentamen ( gk almen( jeg var 18)) så var jeg ferdig ganske tilig og ville gå , none læren ikke ville la meg , men jeg gikk uansett , så han fulgte etter meg ut av klasserommet , og tok tak i jakken min og sa ganske strengt( og litt hissigt) og jeg måtte bli, hvorpå jeg bare snudde og og trykket han opp etter veggen og skjelte han ut etter alle noter en nordlæning kan , dette var en religiøs kar i kvinesdal (hjemmet til sarons dal) og ble noe redd og lot meg gå . jeg trodde at det det var det , men nei senere på dagne kom kom han faktisk og sa unskylte seg for at han var så hissig og sa at vi vist hadde lov til og gå alika vell

 

det er mye mye mer men dette er vell kanske di verste (tror jeg)

Lenke til kommentar
Tja.. Jeg har fått et par meldinger i meldingsboken min på barneskolen.

 

Ene var pga jeg klippet opp viskelæret mitt i biter i et øyeblikks kjedsomhet (jeg hadde ikke fått viskelæret på skolen). Klasseforstanderen min tok da og samlet alle bitene i en plastmappe, tapet denne igjen og skrev følgende i meldingsboken min:

 

"Kine klipper viskelæret sitt i sund. Slik vil me ikkje ha noko av på Søfteland skule."

 

Så limte hun plastmappen rundt meldingsboken og ba meg gå hjem og vise hva jeg hadde gjort til foreldrene mine. :roll:

 

Andre meldingene jeg fikk var i en formgivningstime. Naboen min (som er 6 år eldre enn meg, og var sluttet på barne- og ungdomskolen for lenge siden) var innom skolen min. Jeg husker ikke hvorfor, men det endte i hvert fall med at han kalte læreren min for en jævla bolle. Jeg lo selvfølgelig, det hele var jo dødsvittig. Jeg fikk da følgende melding med meg hjem:

 

"Kine ler ofte når andre seier stygge ting. Ho er lei seg, og ber om orsak (Hvem ber om unnskyldning? Jeg? Denne læreren har aldri vært noe kløpper i norsk, i tillegg til at hun skriver som en GRIS. Verken foreldrene mine eller jeg har noen gang greid å tyde helt hva hun faktisk skrev her) Håper dette er eit eingongsfenomen"

 

Hadde dette skjedd nå så skulle kjærringen fått høre hvor idiot hun faktisk er, men som barn hadde jeg ganske stor respekt for voksne mennesker, så jeg var faktisk "redd" for å ta med meldingsboken hjem begge gangene. Selvfølgelig lo bare foreldrene mine av det. Makan til idiotlærer skal du lete lenge etter.

ahahahahahhahahahhahah!

 

 

Det samma sa læreren min til mamma og pappa,

"Stian ler av at andre personer, venner og familie, får vondt. Han liker å mobbe og slå andre."

Det er det verste... :p

Lenke til kommentar

Hvis klokka gikk over tiden da vi pleide å avslutte timen begynte en samlet klasse å gjøre opprør... vi hadde flere metoder vi testet ut. Det var som regel den som begynte som satte standarden.

 

Metoder:

- Hvislekor (plystring mellom tennene, læreren ser ikke hvor det kommer fra og plutselig er hele klassen i gang)

- Kremtekor

- Hostekor

- Tappe med fingrene...

- Bråke med stolene

- Reise oss og gå :D ja denne funker hvis en samlet klasse gjør det, vi var en veldig sammensveiset gjeng og stod sammen mot vårt felles mål... målet om frihet

Lenke til kommentar

i 2.klasse brukte jeg en hel time på og krangle med en gammel lærer om at jeg ikke kunne trille ballen bort til ballkroken, jeg måtte bære den bort og legge den der. på SFO i samme klasse måtte jeg til rektor fordi jeg sa fuck eller shit når vi lekte :no: . jeg og en venn skulle en gang i 8.ende klasse hente et papprør hos den lokale "teppesjappa". vi hentet røret og brukte resten av tiden vi kunne til og gjøre diverse ugangn. når vi kom tilbake til skolen, som det var 5min igjenn av. dunket vi med et uhell borti lærerens panne, (svakt) lærerne sa au og vi sa unnskyld. vi hadde ikke den læreren resten av året PGA sjukemelding :no:

 

i år (9ende) pleier vi alltid og koble opp veldigt "avanserte" kretser i natur og miljøen, når vi skal koble "lyspæremedbatterikrinser". siden vi er temligt lang forbi stadiet der vi lærer om hvilken vei batteriet skal stå.

 

norsklærerren hater meg også :( n&m læreren tror jeg liker meg litt :)

 

EDIT:en P snek seg inn

Endret av MagE
Lenke til kommentar

Jeg og noen kamerater satt en gang og spilte "Wanted" (HL-mod) på noen skoledataer mens det var volleyball turnering. En kompis av meg skulle så på do. Da han kom tilbake, røsket han opp døra og sa "læreren kommer!". Vi åpnet da vinduet og hoppet ut (1.ste etasje) og løp til volleyball banen.

 

Veldig nære på å bli busted :)

Lenke til kommentar

kom på en ting til, jeg og en annen type jukset på en tentamen, han andre ble tatt, jeg ble nesten tatt, hun trodde jeg hadde jukset, men hadde ingen bevis :w00t:

 

hadde "kodet" svarene og slikt på en lapp vi fikk ha med...

 

edit: en sammensveiset klasse kan få mange fordeler, hvis ingen møter opp fordi alle har missforstått når/hvor osv så blir ingenting gjort med det...

 

brukte forresten gjerne 1 time på ting som skulle tatt 5 min, hvis vi var utenfor skolen og skulle gjøre noe...

Endret av aklla
Lenke til kommentar

Jeg postet selvsagt dette feil i SO3:

 

LAL, nå kom jeg på en direkte ubehagelig episode.

 

Klassestyreren min på grunnkurs i fjor hadde hatt en voldsepisode for noen år tilbake, med stort oppslag i VG og hele pakka. Hun hadde vært sammen med en mann, og så hadde hatt en elsker som hun dro på hytta med. MEN, så kom mannen hennes på hytta og tok de på fersk gjerning. Først slo ha elskeren svimeløs, så bandt han læreren min til en stol og slo henne og alt mulig faenskap. :/

 

Så kom tiden der vi skulle ta klassebilde, og temaet vi valgte var cowboy og indianere. Men da dagen bildene skulle taes kom, var gutten som skulle være fanget indianer bundet til en stol syk og dermed fraværende. Når klassestyreren blir klar over fraværet, og hele planen er i ferd med å ryke, utbryter plutselig en gutt i klassen, uten å tenke seg om: "Vi kan da binde deg til en stol!!111"

 

OI! Da ble det stille.

 

 

 

:roll:

 

 

 

:green:

Lenke til kommentar

Er det om å gjøre å være jævligst mot lærerne her. Ut i fra det jeg har lest kan det virke sånn.

 

Eneste episodene jeg har hatt med lærere er vel da engelsklæreren min i fjor slo meg i hodet med en bok. Dette var fordi jeg var uoppmerksom, og ikke kunne gjenta det hun hadde sagt. Hun læreren var en artig skrue, og begge to så på hele episoden som en spøk. Hun slo forøvrig ikke hardt.

 

Jeg hadde også en liten morsom episode, om du vil kalle det det, med kontordamen på ungdomsskolen. Jeg hadde vel stort sett skadet meg de aller fleste gymtimene det året, og da jeg kom opp på kontoret for å hente en nøkkel sa hun med et surt fjes "Er det deg igjen". Trodde jeg skulle knekke sammen av latter da.

Lenke til kommentar

Jeg sovnet i en kjedelig Norsk time, da jeg våknet lå jeg i en liten blod dam på gulvet. Under timen hadde komt inn en annen lærer som hadde merket at jeg sov så da telte de til 3 mens den ene dro i stolen og den andre i pulten og jeg landet med hodet i gulvet og begynte og blø.

 

For noen onde lærere :(

Endret av Rodwelt
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...