Gå til innhold

Naruto Anime - Spoileradvarsel!


Anbefalte innlegg

Men hvis de skulle ha ventet med fillers til de hadde tatt igjen manga'n, ville vi jo bare fått år med fillers som f.eks 140-220. Selv synes jeg det er bedre med en filler arc innimellom. Men nå ligger jo manga'n et godt stykke foran anime'n da, så jeg ser ikke behovet for fillers enda.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg ser heller ikke noen form for behov for å sette inn fillers nå. For det første har de drøyet animen nok som det er , og attpåtil skal vi takke med en haug av fillers? Nei, sier jeg bare.

 

Men så er ikke filler-arcen så altfor ille. Men fortsatt, ikke det samme. Men om de absolutt skal sette inn fillers, så kan de i alle fall slutte med den sinnsyke drøyinga som blir pressa inn når de er tilbake på mangaen igjen. Ja til framgang!

Lenke til kommentar

Ganske sikker på at Kakashi Gaiden kommer en vakker dag i anime også... De gjør alt de kan for å ikke ta igjen manga, så å legge med en elsket historie fra mangaen vil nok være et åpenbart glupt trekk for alle.

 

Vil tro de flytter det til et annet tidspunkt. Eneste måten jeg vil si KG passet i mangan der den var er at den var innimellom et tidshopp, var egentlig ikke noe om Kakashi rett før eller etter historien som tilsa at det skulle være en flashback-arc om Kakashi. Kanskje de vil flytte det til et mer Kakashi-sentrert tidspunkt i handlingen.

 

Kanskje til når han dør :ph34r: (dette er ikke en manga-spoiler :p)

 

(Alt over er kun spekulering fra min side forøvrig)

Endret av perman07
Lenke til kommentar

Siden Kishimoto lagde Kakashi Gaiden, så er den på en eller annen måte vesentlig for hele historien, jeg tviler på at den var lagd KUN for å forklare sharinganøyet til Kakashi, jeg tror og mener at det som har skjedd i KG er til hensikt for videre forløp i mangaen, så det kan hende at Anime teamet driter seg fullstendig ut om manga plutselig kommer med ting som er relevante med det som har skjedd i KG/karakterene vi ble introdusert til der.

Lenke til kommentar

De driter seg ikke ut dersom de kommer med KG i forbindelse med det du nevner kan være relevant. Selvom jeg ikke er fan av avvik fra mangaen kan jeg godt tenke meg det kommer til å komme et mer relevant øyeblikk i mangaen å plassere KG i animen rundt enn der det er nå.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...