Jump to content

-Fersken-

Medlemmer
 • Content Count

  216
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Stille burde nok ha stått i anførselstegn da det er et definisjonspørsmål Har en Alienware bærbar pc som utfyller funksjonen jeg har lyst at dette bygget skal erstatte så det aller meste kommer til å være mer stille enn den Har heller ikke 4k tv for øyeblikket, så vil ikke møte på problemer med at Windows ikke liker 4k, kan selfølgelig bli et problem i fremtiden, men kan da selfølgelig vurdere boksene du anbefaler. ZeVs^ Hovedbruken til dette bygget er også surfing og streaming/videovisning, så føler ikke at jeg trenger masse vifter å kjøling, tenkte i hovedsak CPU kjøler og uten vifter i Node 202 som Kyrre nevner, men mener du at jeg da må bruke mer penger på passiv kjøling (siden det vil koste mer)? Når det kommer til ITX så vil Hovekortet jeg har linkete til fungere ved bruk av Ryzen 3400G, eller er det bedre alternativer? og når du skriver at jeg trenger en kompis med Ryzen 2000 betyr det at jeg trenger en Ryzen fra 2000 serien for å i hele tatt skal kunne flashe Bios?
 2. Takk for svar og bidrag alle sammen. Har et par spørsmål. Er det egentlig stor forskjell på 2000 serien og 3000 fra Ryzen utenom integrert gpu? Hvor stor er forskjellen på 3000 MHz og 3600 Mhz i et bygg som dette? Ønsket å bruke Node 202 pga plass under tv-benken, men kan sikkert finne på noe lurte med angående plassering av et kabinett som 804. Antar det er et bedre kabinett med tanke på kjøling og støy?
 3. Hei. Har tenkt å bygge meg en HTPC til stuebruk/TV men ønsker gjerne tips og anbefalinger. Kommer til å bruke pcen hovedsaklig til streaming av film og serier 1080p, surfing og litt gaming. Ønsker at bygget skal være nokså stille, kommer til å bli brukt til enkle spill som f.eks Lego Harry Potter, men kan også finne på å kjøre igang Civilization (så viktig med en grei cpu). Budsjettet ligger mellom 5-10k, tenker å første omgang å kjøpe uten GPU og heller følge med litt på bruktmarked for å se om det dukker opp noe der som frister. Har satt sammen to forskjellige bygg på prisjakt, et med Ryzen 5 og et med I5 prossesor. Ryzen 5 bygg Intel I5 Bygg Kom gjerne med erfaringer angående komponentene og eventuelle alternativer.
×
×
 • Create New...