Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvor er den rareste plassen du har hatt sex?


b-real

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ja, det finnes jo ikke jenter på forumet. Redigert: Eller homofile, for den saks skyld.

jeg er jente ;)

 

rarese er vel på GC, på rommet med masse folk som så film på naborommet, og veggene i syden er jo ikke akkurat der tykkeste, dessuten var det ingen nøkkel i døren så fi fikk ikke til å låse så han sto å lente seg på døren for den ville aldrig ha seg helt ijenn, så hvis noen åpned ytterdøren åpnet den seg selv.

dette sjedde flere ganger med forlk i andre rommet.

 

det ble nesten i havet også, men han nektet uansett uten kondom, dessuten var det iskaldt og klaget lenge etter på om at ballene var gjennomfrossene, men vannet var ikke så kaldt ;)

Lenke til kommentar
I tilleg til bussen som jeg nevnte i stad kan jeg nevne:

boblebad, basseng, trappa til en butikk, senga til kameraten min (uten at han tok hintet om å flytte seg), buss-holdeplass, på fest, offentlig toalett (med kø utenfor :p )...

 

Jeg og exen lånte gjesterommet til broren min noen uker for noen år tilbake. Bruttern fikk beksjed fra huseiern som bodde over at enten så fikk gjestene hans "tone ned elskoven" ellers så fikk han en utkastelse... Prøv å slå den du!

 

Biblioteket :)

Lenke til kommentar

På toppen av hoppbakken i Bø :) Utsikt utover universitet og en volleyballbane som det var turnering på :p Akkurat idet vi hadde tatt på oss klærne igjen og var på vei ned kom det to gutter som skulle ha picnic er oppe xD

 

Samme kveld under en skateramp. Hoppbakken var digg, men ikke skaterampen for det var dårlig med plass og jævli kronglete.

Lenke til kommentar

hehe, kom på en ting.

 

Hadde sex på en strand, først lå vi på en flytemadrass på vannet, rett ved strandkanten men bølgene gjorde det så jæveli vanskelig så vi fant ut at vi skulle flytte oss opp på stranden i steden, hadde det gøy en stund der helt til jeg hørte noen lyder og tittet opp bak noen steiner, der sto den en mann, mulig han så oss det vet jeg ikke.

Fant ut at vi skulle fortsette og etter en liten stund til så hørte jeg en kammerat drive å rope etter meg, vi hadde avtalt å møte han like ved og han fant oss ikke, bare klærne våres.

bestemte oss for å gi opp og på veien tilbake møtte vi en gjeng med polakker som skulle fiske..

Flaks, hadde ikke vi gått hadde de busta oss som faen...

Når vi kom til han som sto å ropte på oss så, så jeg på hele han at han skjønte hva som foregikk, vi var jo tross alt ganske slitne:P

 

En annen litt merkelig episode:

 

Hadde hat sex i flere timer på rad hos xen og vi begge var drit slitne og utmattet etter flere orgasmer og flere timer med sex.

Kjørte ned til butikken for å leie en film og kjøpe litt gotteri, der møtte jeg seff vennegjengen og de stirra som bare faen og spurte om vi var steine siden vi så så slitne ut :p

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...