Gå til innhold

Tror dere på aliens og UFO'er?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
muliugt

attehæ?

WTF is muliugt og attehæ?

muliugt er sikker muglikt=mulig

attehæ er sikkert hæ=hva

 

Hvorfor er det sånn at det kommer alltid mange aliens til oss og lfere hver dag som flyr forbi sånn at noen ser dem (og blir bortført), men menneskene har kommet seg til mars med kameraer og aliens har kommer seg flere mill. lysår med levende organismer (håper inderlig ikke det er roboter som styrer dem, sånn som på artificial inteligence.)

Lenke til kommentar
Hvorfor skal alltid en UFO være rund?

En UFO er ikke alltid rund. En flygende tallerken er derimot rund. UFO står for: Unidentified Flying Object, det vil si ukjent flygende objekt. Visst du har sett dokumentarer på Discovery f.eks så ser du videoer, bilder og folk som sier at de har sett også avlange og firkantede UFOer.

Lenke til kommentar

Utenfor vårt system tror jeg det finnes liv. Veldig rart hvis Jorden er den eneste planeten med liv på. Når man tenker etter så finnes det jo faktisk... over 100 planeter rund om i verdensrommet!!! :dontgetit: Hoh!

 

Men, jeg så et program en dag på TV`en som handlet om dette med UFO`er og slikt. Hvis romvesener er så høyt utviklet at de klarer å ferdes hit, så burde de kunne være istand til å returnere noen av de mange radio og tv signalene vi hver dag sender ut.

Men hvem vet. Det kan jo være at de har stoffer på planeten sin som gjør det mulig å reise mer effektivt enn det vi kan. :p

 

Edit: Skriftefeil

Endret av zirener
Lenke til kommentar

Det bildet av UFOen er trolig helt falsk. Men kan godt være militært fartøy som noen her nevnte tidligere. Har sett et klipp av en bekk eller noe så kommer et slags fartøy flygende helt lydløst gjennom luften.

 

Godt mulig at mye av sightene er av militære fartøy.

 

Edit: Modern hadde en opplevelse for mange år tilbake. De gikk langs gaten, så kom en slags rød lysende kule svevende lydløst gjennom luften. Lyskasterne gikk og stedet fikk en slags eim av svovel. Så fikk samtlige mennesker som var der hodepine..

 

Mystisk endeed.. Hva skal man tro på når sånne historier kommer opp? Mye av det er lett å forkaste som ren fantasi og ulogisk og usannsynlig tenking. Men mange har sett dette. Kan det ha vært hallusinasjoner av noe slag? Og er det tilfellet, hvorfor så mange det samme da?

Endret av raziel014
Lenke til kommentar

Helt ufattelig for meg at folk ikke tror det at det finnes annet liv, i form av mennesker som oss, andre raser på forskjellige utviklingsstadier. Jeg trenger ikke bevis, og strever ikke etter å bevise dette heller. En smule ignorant å tro at vi er de ENESTE i universet :!:

 

sorry men jeg ler av sånne spørsmål, faktisk. :!:

Lenke til kommentar

Dersom det finnes liv i andre solsystemer (og det hadde jo vært hyggelig) er det vel lite sannsynlig at de kommer til å ta kontakt med det første.

 

La oss si at de har teknologi til å reise titalls lysår innen rimelig tid. Hvilken interesse skulle de ha av å snakke med mennesker, hvis eneste meritter nå til dags er å sende ubemannede prober til de mest nærliggende planeter, og dette mens de bruker masse ressurser på å drepe hverandre mest mulig effektivt.

 

Men, på den andre siden, norske sosialantropologer drar jo gjerne til "primitive" stammesamfunn for å lære om andre samfunnssammensetninger, og det kan jo hende at vår hierarkiske struktur er interessant for "aliens".

Lenke til kommentar
1. Finnes det liv intelligent liv utenfor vårt solsystem?

2. Finnes UFOs?

1. Mulig at det finnes primitive livsformer, kanskje smartere livsformer også, men det kan i alle fall ikke være i vårt solsystem.

2. Nei.

Ufo`er finnes ikke?

 

UFO= Unidentified Flying object

 

Hvis du fordyper deg litt finner du at det finnes nok av dem, faktisk

Lenke til kommentar
Jeg tror at det er liv utenfor solsystemt vårt. Kanskje det er stjerne krig der ute, i mellom to forskjellige raser :D

Ja, ikke så usannsynlig. Alt kommer an på teknologgien, og hvor nærme vedkommede befnner seg hverandre. Blir på samme måte som krig her på gjorden, bare i større skala egentlig.

Lenke til kommentar
Litt merkelig at det ser ut som om at aliens liker seg best i Amerika..

Det er jo der de har blitt sett flest ganger og der store deler at myten har oppstått...

Den vil jeg bestride. Russerne er veldig opptatt av UFOs og aliens. Det sovjetiske luftforsvaret planla for invasjon fra rommet, alt fra evakuering av sivilbefolkningen i angrepne områder til bruk av ABM-systemene rundt Moskva og andre bakke til luft og luft til luft missiler ladet med atomvåpen for å blåse vekk evt fiendtlige UFOs. Det russiske luftforsvaret hevder å ha skutt ned to eller tre UFOs med konvensjonelle missiler og har sågar vist frem et metallstykke som "bevis". Mange russere mener også at det som hevdes å være en meteoritt som traff Sibir ved forrige århundreskifte og svidde av skog tilsvarende mange ganger Norges flateinnhold, egentlig var en UFO.

 

UFOs i hytt og pine over det tidligere Sovjet

 

Hvorfor skal alltid en UFO være rund?

Mest sannsynlig fordi tyskerne eksperimenterte med et diskformet magnetsvevefartøy mot slutten av andre verdenskrig. Hvorvidt det fløy vet vi ikke. Mange påstår at de fikk det i luften og at amerikanerne/russerne stjal teknologien, som så viste seg å være rimelig ubrukbar. Tysk, militær forskning under andre verdenskrig er veldig myteomspunnet og inneholdt alt fra det latterlige (betongskip) til det tragiske (raseforskning) til det geniale (ballistiske raketter) til det helt sære, som magnetsvevefartøyer og alternative breeder-atomvåpen.

Endret av baldviking
Lenke til kommentar

Jeg tror så absolutt det finnes liv utenfor vårt solsystem, både mer primitive og mer avanserte enn oss.

Hvor stor er sjansen for at det IKKE finnes, med tanke på at det er milliarder av planeter ute der? Den er nok rimelig liten.

 

Men om de er såpass avanserte at de har kommet seg fram til jorden, så tviler jeg på at de lar seg bli oppdaget så lett, langt mindre la seg bli skutt ned som russerne tydeligvis påstod (som baldviking nevnte).

 

Men det har blitt tatt noen rimelig overbevisende videoopptak som viser "UFO'er", men om det er romvesner, eller om det er andre ting er det ingen som vet.

Lenke til kommentar

Hvem vet - etter en million år med utvikling har de kanskje glemt hele konseptet krig...?

 

Teoretisk kan de ha reist i hundre tusen år gjennom rommet og brukt tiden til å lage stor kunst og tenke dype tanker, bare for å bli møtt av amerikanske og russiske missiler, som de ikke lenger klarer å forestille seg at er skutt ut med vilje og for å skade dem.

Endret av baldviking
Lenke til kommentar
Og på en annen planet kan det da kanskje være mulig at en eller annen livsform puster svovelgass eller noe? For det at vi puster oksygen er vel tilfeldig det også vel?

Etter det en vet, bestod jordens opprinnelige atmosfære av CO2, CH4 og andre gasser de færreste trives med. De første formene for liv med fotosyntese pustet dette, og metaboliserte gassene bl.a. til oksygen, et stoff som nok var giftig for disse livsformene.

 

Skal liv utvikle seg, må du ha en temperatur høy nok til at kjemiske reaksjoner skjer, men heller ikke så hett at molekylene skades.

 

Med andre ord: liv kan puste andre gasser enn oksygen og CO2 alene, men det er ikke helt tilfeldig det er oksygen vi puster idag.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...