Gå til innhold

Half Life 2 - Beste PC-spill


Anbefalte innlegg

Prøv å konverter grafikk filene fra VTF til TGA, det er etter min mening dybde i grafikken til HL2, virkelig fin og nesten realistisk dybde.

Spennende.. Har du noen screenshots på lur, så man kan se forskjellene?

Tror ikke jeg har lov å legge ut konverterte TGA texturer som er tatt fra Valve side. Mener det er kopi beskyttet.

 

Men du kan jo prøve selv, bruk gcfscape til å få ut en texture. Så bruker du vtf2tga til å konvertere dem til TGA. vtf2tga er desverre et DOS program, så det innebærer litt skriving i DOSn ;)

 

Synes HL2 fortjener de prisene de kan få. Det har en unik story kryddrett med pen grafikk og god lyd, med virkelige bra modellere ved siden av :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette sier jeg ikke for å provosere. Det er kun min personlige mening og jeg ønsker ikke å trakke noen på tærne.

 

Det er bare det at jeg kan ikke huske noe spill som har skuffet meg mer enn Doom 3 og HL2. Begge to er så dorgende kjedelig at jeg holder på å sovne. Jeg hadde gledet meg utrolig mye til begge men herrejemini for noe vås. Grafikken er nydelig og motorene er glimrende men det er jo så utrolig kjedelig og repeterende. Først var jeg utrolig imponert over HL2 men etter å ha kjært den idiotiske vannscooter aktige saken i altfor lang tid, hoppet av og hoppet på for å løse små gåter skjønte jeg at dette var nok en hype. Det er ikke det at det er vanskelig, det er bare kjedelig. Istedet for å ha det gøy tenker jeg bare, når skal dette bli ferdig? Når skal det skje noe gøy?

 

Syns vi har blitt litt for opphengt i grafikk for tiden. Skal ikke spillene være underholdende og?

 

Det spillet som har imponert meg mest i den siste tid er Vampire The Masquerade: Bloodlines som også er basert på Source engine. Jeg syns det er 20 ganger mer underholdende enn både Doom 3 og HL2. I tillegg hadde det motsatt effekt på meg enn HL2. I stedet for å måtte motivere meg for å spille, klarte jeg ikke å la være å spille. (Og var våken til halv fem i natt.. Gjesp.)

Lenke til kommentar
Doom 3, Far Cry og Half-Life 2 er alle spill med meget god grafikk. Det er veldig vanskelig å skille ut hvilket spill som har den beste grafikken...

Hvis man skal sammenligne doom3, far-cry og HL2 grafikkmessig så vil jeg si følgende: hva er best grafikk? Alle disse spillene har jo nydelig grafikk på hver sin måte, men hvilket ligger mest opp til "reallife"?

Far-cry har jo kjempegrafikk, men er veldig fargesterk og cartoon-aktig. Ikke så veldig realistisk egentlig. Du kan jo prøve å sette på en film på tv'n, og skru alle fargene på max, så får du samme effekten :p

 

Doom 3 har jo også veldig bra grafikk, men det er jo konstant mørkt (som det er ment å være) og grafikken kommer ikke til sin rett. Her er det også etter min mening brukt for sterke farger for å komme opp mot reallife. Det er heller ikke brukt så mye tid på små detaljer.

 

HL2 har etter min mening nesten perfekt fargesammensetting og er det spillet som grafikkmessig kan sammenlignes mest med et ekte bilde. De små detaljene er også til de grader tilstede. Har du f.eks prøvd å løfte opp en bruskasse med gravgun og lest teksten som står på kassen? grafikken er så full av disse detaljene, at man kan gå seg helt vill i alle sammen. Og det er jo nettopp detaljer som skaper mest mulig reallife grafikk.

 

Hvis definisjonen på bra grafikk skal være : "mest mulig lik real life"

så er jo HL2 en soleklar vinner.

 

Men som nevnt i tidligere tråder, smaken er som baken.

 

God jul alle sammen! :thumbup:

Endret av flashcrw
Lenke til kommentar
Jeg kan lese, men noe av vitsen med et forum er vel å si sin mening, og det gjorde jeg.

Sant nok, men Half Life 2 har den mest gjennomførte grafikken av alle spill til nå, uten tvil. Og god grafikk er ikke bare alltid hvordan noen deler av spillet ser ut, det er helheten. Flashcrw tar frem det poenget meget bra noen poster over..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...