Jump to content

Potetdamen

Medlemmer
 • Content Count

  1852
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

About Potetdamen

 • Birthday 04/04/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. -Cryostasis -Fatal Frame (xbox, ps2,wii) <-- bør testes, vil si Fatal Frame IV er hakket verre enn the dark descent. -Alt av Amnesia gutta egentlig -Call of cthulu
 2. Bayonetta ble patchet på ps3, fungerer jo utmerket nå. Om dere tar dere litt tid å søker på 2K's forum så finner dere fort ut at ingen versjoner av spillet er flawless Rett og slett dårlig arbeid av 2K games. Gta iv, red dead redemption kjørte da fint på ps3. I comparison vids er faktisk ps3 superior. Ikke at comparison videos er noe man kan stole på though. @ketle, en ny konsoll generasjon allerede? hvorfor? Du sier det ikke er nokk nytenkende spill ute? Da har du desverre ikke fulgt så godt med de siste årene skal jeg si deg. @Trondenils, Javell? Gi meg noen eksempler.
 3. Mw 2 kan bli fim, mass effect kan bli film, the saboteur kan bli film, prototype kan bli film.. osv, plx stop it K.
 4. Faen, er det absolutt ingen plass man kan få tak i thunder eller offroad snus her i norge?
 5. Ingen co-op spill som slår Borderlands co-op!
 6. Hei. Hopper innom her en tur Damn, har lyst å skate. Får ikke skata om vinteren her i Alta, kjedelig. Popshuvit-lateflip lengre opp.. ja i ny og ne, men er mer safe på "haslam flip", varialflip lateflip sak.
 7. Bare gode titler på ps store spør du meg, utrolig mange gode ekslusive titler. Og ikke glem at ps3 er et sinnsykt bra mediacenter. Med ps3 media server så streamer du jo ALT. Hah, ramius. "Bortkasta dritt"(Og du er en "PSX" fan) er vell å ta i litt? Virker som om du bare tenker på ekslusive titler når du prater om "den haugen" din. Ikke glem multiplattform spill du. Og de ekslusive titlene til ps3 er vell de som har fått de beste omtalene. Sjekk også en liste over kommende spill. Men utifra spillsjangerne du liker så ville jeg gått for Wii.
 8. Episode 1 av S2 er nå lastet opp av "ZivaDavidIsNr1". Del 1 av S2EP1: http://www.youtube.com/watch?v=dKv4XFS7ONk
 9. Excorcisten 3 har noen veldig gode "scare" scener, og kansje den beste "scare'n" ever. Folk på imdb sier seg enig. Sjekk den ut! Ellers så har man jo: Martys (2008) Dark water (2002) Shutter (2004) 4bia ("Phobia") Kairo (Pulse, 2001) The girl next door (2007)
 10. Herlig er det ja, men vil faktisk si at crushing var et bittelite hakk for lett.
 11. -4bia (See Prang) -Martyrs (2008) en av de bedre -Kairo (Pulse) -Dark water 2002 Kommer ikke på fler atm, vanskelig og finne en som man liker beste.
 12. Bra spill, bra slutt imo. Gleder meg til nr 3 Litt rar slutt for noen kansje, men forståelig.. Edit, vanskelig? håper det var et snev av ironi der.
×
×
 • Create New...