Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tittelen i seg selv er ikke mye å diskutere, det er ikke en beskyttet tittel så en hver og en kan påta seg den. Men praksisen følger nok den samme som ved Jurist, som heller ikke er en beskyttet tittel. Kvaliteten på overnevnte og andre øvrige er i grunn ganske uinteressant i form at av det er individuelt.

 

Så jeg legger nok ikke opp til en slik en heller.

 

Hvorvidt du ønsket å diskutere noe utenfor spørsmålet du stilte er jo i grunn ikke så veldig relevant, siden det er en åpen tråd der ingen setter premissene for hva som kan og ikke kan diskuteres.

 

SÅ, instagram? Jeg ser vell de bildene som blir delt på facebook, men jeg har vell inntrykk av at det er litt lavere terskel for hva folk legger ut på instagram. Synes heller ikke det er noe problem at folk viser seg frem enten dem er feit eller fit. Folk velger i stor grad hvordan dem ønsker å fremstå fysisk (de aller aller fleste i vertfall) så at noen velger å se det vi objekifiserer som meget bra burde dem også få lov å være stolte av.

 

Som mann har jeg heller ingenting i mot litt rumpebilder i kvardagen, dog hadde jeg klart meg uten noen av de bildene som man får trøkt opp forskjellige plasser.

Lenke til kommentar

Hahahaha, jeg skrev INGENTING om PT... :lol:

 

Jeg lurte på om folk la ut bilder på IG eller andre plasser...

Og et aldri så lite stikk til Lene Alexandra Øien siden hun påstår hun ikke tør å legge ut rompebilder mens hun tidligere var å se på tre eller fire sider i Cats eller no sånt...

 

Det er ganske ironisk... :lol:

Lenke til kommentar

Du kan jo altnernativt se om det finnes produkter med høyere proteininnhold enn den maten du spiser idag.

 

Tørrfisk, tørre soyabønner, kalkun, kylling, fisk øvrig i grunn.

 

Ja, jeg trur jeg må sette meg ned med kostholdet og endre det totalt. Ikke noe jeg har sett fram til, men jeg lever ikke lenge på sjokolade og alt dritten jeg eter for å få i meg nok hver dag ihvertfall.

Lenke til kommentar

Jeg kjenner to personlige trenere personlig (kvinnelige). Begge de to kan ikke utføre mark, knebøy eller benk med riktig teknikk. Nå er ikke dette ett veldig stort senter, men de tjener allikevel godt på timer. Det går mest i gamle og overvektige, så det har ikke vært nødvendig for de å kunne løftene. Men dette er da ganske sykt? Personlige trenere som ikke kan mark, benk eller knebøy burde finne seg en annen plass etter min mening.

Lenke til kommentar

Det er jo ikke et problem at noen er sprek i seg selv. Det er måten det fremstilles på, og at de "aldri" gjør feil eller har et normalt liv ved siden av. F. eks til og med Lene Alexandra var litt sånn "eehhh... neeeei" da journalisten spurte om kanskje hun også kunne legge ut et bilde fra sofaen der hun spiser en feit hamburger (som et eksempel bare, på annen atferd enn halvnaken trening og merkepromotering).

Lenke til kommentar

Jeg har begynt på et opplegg nå som jeg tror jeg fullfører, er igjen ca 1 mnd. Deretter vurderer jeg å gå tilbake til SL5x5 + en volumdel, som jeg trente etter å ha fått hjelp av War til å lage et opplegg.

 

Tenker likevel å spørre her:

En øvelse som jeg ikke har hatt fremgang på over et halvt år og som stadig føles tung er benkpress.

 

Jeg kan ikkr merke at den er mer tung på noen steder av løftet. Jeg har perioder med jevn vektoppgang trener godt men forstår ikke hvorfor det virker like umulig hver gang jeg forsøker å passere 80kg 5'reppere.

 

Tror som sagt jeg går tilbake til SL5x5 med en volumdel med fokus på bryst, men lurer også på om det kan være lurt å ha en egen "brystdag" med kun fokus bryst?

 

Kanskje en skikkelig "platå-brytende" benk-økt kan være et alt., noe ala en skikkelig pyramide eller utmattelsesøkt hvor jeg tar av litt og litt vekt og kjører til stanga er igjen? Har tenkt på dette, men så tenker jeg at jeg er så noob at jeg burde greie fremgang uten sånne stunts?

 

Alle tips tas i mot. B-) Måtte den kommende tiden være generøs med brystene mine.

Lenke til kommentar

Ta en økt i uka i programmet, sleng på kjetting/strikk, kloss på bryst , ta den fra gulvet, ikke benk osv.

Med en varierende økt burde du få fremgang igjen.

Så må du spise nok da, har du ikke gått opp en kg ca fra 1 okt er det forlite.

Tenker du å gjøre dette bare en økt når det stopper opp, for å få litt variasjon, eller en økt i uka over en periode? :)
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...