Gå til innhold

Hvorfor har vi smør på skiva?


Jaffe

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvorfor det egentlig? Det er jo en ganske syk tanke når man tenker seg om.. At man smører rent fett utover skiva.. Jeg bruker nesten aldri smør på brødskiva..

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Vi bruker det vel for at det skal smake bedre. Og noen gjør det vel av gammel vane/aldri gjort noe annet.

 

Kan forstå hvorfor man bruker det, men ikke på brødskiver, to lag med pålegg blir i det meste laget for meg.

Smør på varme ciabatta(?) er konge.

Skrevet
Fordi det blir tørt med kun f.eks fårepølse på brødskiva?

Da foretrekker jeg heller et glass med noe å drikke.

Det er smaken av brødskiva som blir tørr, ikke munnen. Brødskive uten smør er ikke spisende.

Gjest Slettet+98712387
Skrevet

ingen smør, ingen fun :lol:

Skrevet (endret)
:!:

Fakta.

Vet. Pluss at sennepen har fire kalorier (spørs hvor tykt du smører på da). Sennep, ost og paprika er bankers.

Endret av AnAnAs
Skrevet
:!:

Fakta.

Vet. Pluss at sennepen har fire kalorier (spørs hvor tykt du smører på da). Sennep, ost og paprika er bankers.

hehe ok , skal prøve det.

 

ingen smør, ingen fun :lol:

 

:p den var bra

Skrevet

Smør er jo ikke rent fett da. Eller er det det?

Jaja. Smaker godt hvertfall synes jeg. Men er ikke så glad i brødskiver så da spiser jeg det ikke så ofte. Heller spise knekkebrød med brunost IMO.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...