Jaffe Skrevet 16. november 2004 Skrevet 16. november 2004 Hvorfor det egentlig? Det er jo en ganske syk tanke når man tenker seg om.. At man smører rent fett utover skiva.. Jeg bruker nesten aldri smør på brødskiva..
likferd Skrevet 16. november 2004 Skrevet 16. november 2004 Fordi det blir tørt med kun f.eks fårepølse på brødskiva?
T.F.T Skrevet 16. november 2004 Skrevet 16. november 2004 Vi bruker det vel for at det skal smake bedre. Og noen gjør det vel av gammel vane/aldri gjort noe annet. Kan forstå hvorfor man bruker det, men ikke på brødskiver, to lag med pålegg blir i det meste laget for meg. Smør på varme ciabatta(?) er konge.
EskimoBob Skrevet 16. november 2004 Skrevet 16. november 2004 Jeg personlig har alltid en bolle fullt opp med flytende melange. Alle skivene mine lar jeg ligge å trekke i ca 1 min, de blir da perfekte. Hater tørre skiver.
T.F.T Skrevet 16. november 2004 Skrevet 16. november 2004 Fordi det blir tørt med kun f.eks fårepølse på brødskiva? Da foretrekker jeg heller et glass med noe å drikke.
sixx Skrevet 16. november 2004 Skrevet 16. november 2004 vi bruker smør for å bli store å feite.... nei da....men det smaker jo litt salt da....
ahpadt Skrevet 16. november 2004 Skrevet 16. november 2004 Jeg bruker nesten aldri smør på skiva. Bruker det bare når det er pålegg som trenger litt "hjelp" til å ligge....
Purify Skrevet 16. november 2004 Skrevet 16. november 2004 Fordi det blir tørt med kun f.eks fårepølse på brødskiva? Da foretrekker jeg heller et glass med noe å drikke. Det er smaken av brødskiva som blir tørr, ikke munnen. Brødskive uten smør er ikke spisende.
Bruker-33331 Skrevet 16. november 2004 Skrevet 16. november 2004 (endret) Bruker ALDRI SMØR PÅ SKIVA.. PÅ CIABATTA OG SÅNT ER DET GODT.. ops sorry caps Endret 16. november 2004 av BUNDY
Pels Skrevet 16. november 2004 Skrevet 16. november 2004 Sennep på skiva er diggere. :!: seff, smør skal på. Blir jo bare tørt som ørkenen i munnen.
Putekos Skrevet 16. november 2004 Skrevet 16. november 2004 (endret) :!: Fakta. Vet. Pluss at sennepen har fire kalorier (spørs hvor tykt du smører på da). Sennep, ost og paprika er bankers. Endret 16. november 2004 av AnAnAs
danilovic Skrevet 16. november 2004 Skrevet 16. november 2004 Bruker ALDRI SMØR PÅ SKIVA.. PÅ CIABATTA OG SÅNT ER DET GODT.. ops sorry caps Så fiks det da? Pålegget trenger jo litt klister.
Pels Skrevet 16. november 2004 Skrevet 16. november 2004 :!: Fakta. Vet. Pluss at sennepen har fire kalorier (spørs hvor tykt du smører på da). Sennep, ost og paprika er bankers. hehe ok , skal prøve det. ingen smør, ingen fun den var bra
Thlom Skrevet 16. november 2004 Skrevet 16. november 2004 Uten smør så ramler alt egget av, og det er ikke mye morro Og jo flere kalorier jo bedre.
sluffy Skrevet 16. november 2004 Skrevet 16. november 2004 Uten smør ramler bananskivene av, og det er lite gøy med bananskiver med syltetøy utover hele seg selv og alle omgivelsene.
Dikky Skrevet 17. november 2004 Skrevet 17. november 2004 Smør er jo ikke rent fett da. Eller er det det? Jaja. Smaker godt hvertfall synes jeg. Men er ikke så glad i brødskiver så da spiser jeg det ikke så ofte. Heller spise knekkebrød med brunost IMO.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå