Gå til innhold

Dine LAN-tabber! fortell fortell


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tabbe og tabbe - uheldig var det iallefall.

 

Er akuratt ferdig med lan hos meg, som har vart i ca 3 døgn. En av deltakerne måtte bytte PC etter 6 timer, og her er hvorfor:

 

Person A hadde med seg en pc som ga feilmelding når han startet maskina. "Drit i det" sier jeg, "Jeg skal ordne det når du kommer".

 

Tida går og til slutt velter han inn med maskina. Feilmeldinga viser at en systemfil mangler, og istedet for å begynne å prakke med gjenoppretting og sånt så bestemmer jeg meg for å reinstallere. Brenner en CD, og setter inn. Desverre så funker ikke USB-tastatur før Windows har startet, så jeg går ned i kjelleren i jakt på et PS/2 tastatur. Omsider fikser vi det, og får kommet oss inn til setup. Da nekter maskina og finne harddisken til stakkaren. Jeg roter rundt i bios for å sjekke settings, men finner ingen ting galt, da jeg aner en siste løsning. Springer ned i kjelleren igjen og luker fram en gammel 50gb IDE HDD, og kobler til. Maskina fant den tvert. Da var det bare å installere og drivere.

 

Ikke faen om jeg skulle gi meg, og jeg klarte å skikk på maskina til slutt. Trodde jeg. Da vi har fått installert alle drivere og slikt, er det bare en ting som gjenstår: koble til ekstern HDD og kopiere over WoW-mappa. Akuratt idet jeg plugger i kontakten slår det en liten gnist og alt blir svart. Når vi starter maskina igjen, så viser det seg at usb-kontaktene har blitt kortsluttet på en eller annen måte. 6 timer irritasjon til ingen nytte.

 

Yay.

Lenke til kommentar

Alt dette skjedde lenge siden, i begynnelsen av 2000-tallet, elns.

 

Jeg og en venn av meg skulle på mini lan med ca 25-30 stk der. Men vi var så jævelig late så vi avtalte på forhånd at jeg skulle ta med kabinettet mitt, og han skulle ta med CRT skjermen hans, sånn at vi kunne dele på å bruke pc på lanet.

Da vi var fremme så fant vi ut at ingen av oss hadde med hverken tastatur eller mus XD

 

En annen gang

Jeg skulle hjelpe en venn av meg med å ta ut cdrom fra hans pc. Men så satt den javla molex strømkabelen så godt fast at jeg tok alt jeg hadde av krefter for å få dratt den ut. Plutselig sa det SPLATT!! blodet sprutet! Slo hånda i PSU og måtte dra til legevakta og sy 4 sting på ringfingeren.

ps: men jeg fikk trøstet meg noen uker senere da legen tok stingene ut. Det kilte som faen hehe

 

En annen gang 2: En kompis av meg skulle sette sin hdd på min pc, satt inn hdd og startet opp pc. Etter 2-3 sekunder i oppstart kom det rare lyder, masse røyk og det gnistret fra hdd.

Vi fikk panikk da det var skummelt som faen ...

 

En annen gang 3: Dette skjedde med en venn av meg.

Vi satt og koste oss med Red Alert 2 på lan. Plutselig klaget kompisen på at pc hans hakket og lagget som faen, alt gikk så sakte, pc restartet av segselv osv.

Jeg selv hadde mye erfaringer innen hardware og jobber med dette til daglig, skjønte ikke bæret av hva som var feilen, da jeg sjekket alt HW fungerte som det skulle.

Problemet viste seg å være i nettverk og hdd som var overbelastet! For når vi tok bort "porns" mappen som lå delt i nettverket, så fungerte pc som om den var ny.

 

XDDD

Endret av Game-master
Lenke til kommentar
Problemet viste seg å være i nettverk og hdd som var overbelastet! For når vi tok bort "porns" mappen som lå delt i nettverket, så fungerte pc som om den var ny.

 

omg :lol:

 

forresten: kjenner meg igjen med det å dra ut molex kabler... though eg ikkje har skada meg så mykje :p

Lenke til kommentar

Vet ikke helt om denne passer her, men satt på nettcafé en gang i tiden(Dataport i Trondheim for de lokalkjente).

Da natten hadde begynt for lenge siden og jeg var over middels oppslukt i seæss så fant jeg ut at jeg var tørst. Hadde med meg en 1 1/2 liter "billig" brus kjøpt på Coop Obs eller lignende. Dumme meg måtte jo åpne den i fange uten å se på. Så jeg ble helt bløt i skrittet og lår. Samtidig som ansiktet,overkroppen og tastaturet fikk seg en dusj. Hadde ikke mulighet til å dra hjem midt på natta, jeg var vel 16-17 år og hadde ikke lappen. Så der satt jeg og tørket inn :roll:

 

En annen gang så snubla jeg i nettverkskablene i et Xbox lan så 2 stk suste i gulvet mens spillet sto i og gikk. Den ene måtte jeg erstatte da den ble ødelagt.

 

En annen gang så hentet vi en i klanen min på togstasjonen før et lan. Liten bil(Renault5), 3 karer, 3 pc'er, 1 kontorstol og en stor koffert var ikke noe smart løsning. Det ente med riper over hele. kabinettet mitt fra knottene på kofferten.

 

Jeg har også blitt drapstruet på et lan, fordi jeg "rota" som han kalte det med dama hans 2 år før.

 

De jeg kommer på i farta.

Lenke til kommentar

Var på lan en helg sammen med 4 andre. Jeg måtte ha med en switch pga bare 3 Tp innganger på ruteren. Vi fikk av en merkelig grunn aldri internett. Først på søndagen da vi skulle pakke sammen fant jeg ut at Tpen fra switchen var koblet til feil inngang i ruteren! XD

Fikk en skyllebøtte fra en ganske aggresiv venn da! :D

Lenke til kommentar

Egentlig ikke en tabbe, men ren skjær idioti. Den første kvelden drakk jeg 20 energidrikker og spiste en halv boks med koffeinpiller. Gikk to dager med skikkelig dårlig mage etter dette :(

 

Jeg hadde også prestert å ta med meg madrassen som det var hull i. Når jeg pumpet den opp, gikk all lufta ut etter en halvtime. Våknet rett på betongen med vond nakke.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...