Gå til innhold

Hva har du gjort i søvne?


MrLuni

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det var på TG for 4 år siden, hadde gått 3 dager uten søvn og satt foran pc'n og spilte et eller annet som jeg ikke husker. Tydeligvis sovna jeg, men det som skremmer meg er at jeg våkna av at jeg var ute å gikk blant radene og fant ikke plassen min. Da jeg endelig fant frem, fikk jeg høre av folka rundt meg at jeg hadde vært borte i 40 minutter ...snakk om å gå i søvne ... :no:

Lenke til kommentar

er bare et par dager siden en kompis av meg kom vandrende inn på rommet mitt, iført bøxer og skolesekk (vi deler hybel, og har rom på hver vår side av gangen) og skulle legge seg... han trodde det var hans eget rom, og stod og så seg rundt og lurte litt på hvorfor rommet hans var så stort... og jeg lå og lurte på om han var full :p

Lenke til kommentar

familien til eksen til mudern kan man skrive en bok om.

 

broren hans hadde nettop giftet seg og bodde i et hus ved siden av foreldrene. Og plutselig helt uten grunn sette han i et KRAFTIG brøl. foreldrene hans fikk panikk og kom springende bort.

 

eksen gikk en gang langt ut på marka ved siden va blokka å la seg.

 

og enda en bror hadde vært på teltur og dagen etterpå våknet alle på marka og teltet va høgt oppe i et tre. (ikke spør meg om åssen det går ann)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...