Jump to content

since91

Medlemmer
 • Content Count

  381
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 :)
 1. Noen som har tips til en måte å sette opp en liste over personer, sortert etter inntekt og sted? Jeg tenker da i stor skala, ikke en enkel "topp 100" -liste som blir vist i media. Tror ikke dette er mulig igjennom skatteetaten. Om det ikke skulle være mulig, hvor kan jeg i så fall få tilgang til navn kommunevis, sortert innenfor aldersgrenser? 1881.no har oversikt over de fleste navn i alle kommuner, men ingen mulighet til sortering.
 2. Hei. Jeg brukte maskinen som normalt idag. Plutselig frøs den. Jeg slo av maskinen ved å holde inne "power-knappen". Når jeg så startet den igjen vil den ikke videre når den kommer til "velkommen-siden". Altså rett før man er inne på skrivebordet. Den står slik en stund før den restarter seg selv. Da stopper den opp når skjermen enda er svart med hvit tekst.. og ber meg sette i en "bootable-device". Noen som har en løsning? Maskinen er nesten ny.
 3. Takk skal du ha. Da vet jeg noenlunde hvor listen ligger. Jeg tenkte å finne meg tre rimelige skjermer på nettet. Alt må nytt. Rimeligst mulig.
 4. Hei. Vil kjøpe en maskin/oppsett som kan kjøre fullt på Microsoft flightsimulator, til rimeligst mulig pris. Vil ha et skjermkort som kan drive 3 skjermer samtidig. - Som en stor, lang skjerm. Har hørt om noe som heter eyefinity, men vet lite rundt dette. Noen tips til hva jeg trenger av hardware? Hadde vært fint med en liste av absolutt alt jeg måtte trenge. Skjerm, mus og tastatur har jeg fra før. Jonatan
 5. Skulle akkurat til å spørre om den samme sangen! Den er sweet B) Tror det er en norsk artist som står bak..
 6. Er innkalt til luftforsvaret i juli, ja. Regner med du tenkte at jeg var på rekruttskolen allerede? Men er det mulig å ringe å legge inn ønske eller no. Er flyinteressert, så det kunne vært spennende å få være på Sola. I tilleg har jeg lite lyst til å reise fra dama dette året. =/
 7. Okei. Jeg tenkte å prøve meg som mission support på sola. Noen som vet noe rundt denne tjenesten?
 8. Er det vanlig å få oppfylt sitt ønske om hvor man vil tjenestegjør under førstegangstjenesten? Kunne tenkt meg å bli værende på Madla etter rekruttskolen, skjønner dere.
 9. Huff.. kom ikke videre. Tror nok det var matteprøven som trakk meg ned. jaja.. Får holde meg til PA28'n en stund til. Mulig jeg tar sivil utdannelse senere.
 10. allright.. my bad then. Forsvaret hadde en stand i storefri på skolen i går. De sa at jeg måtte automatisk gå førstegangstjenesten om jeg ikke kom videre. Mulig de fattet seg i litt korte trekk da..
 11. Deltar du på fase 2, men ikke kommer i gjennom, må du automatisk gå førstegangstjenesten til høsten. Du kan også søke befalskolen videre. Men vet dessverre ikke hvordan det fungerer ifm. frister osv..
 12. Noen som har fått brev med resultat fra fase 1? Venter i spenning..
 13. Just in case u didn't know: Mange av de som søker fallskjermjeger deler info om opptak, skriver treningsdagbøker osv. på www.milforum.no
×
×
 • Create New...