Gå til innhold

Hva skal dere etter VGS?


Fragletrollet

Anbefalte innlegg

Hallo folkens. Hva skal dere som er på ungdomsskolen/VGS etter VGS?

 

Jeg skal først jobbe et halvt til 3/4år, og så reise så lenge jeg kan for de pengene. Vil til Israel og Goa! Kanskje til Sør-Amerika eller andre steder i Asia også/eller.

 

Etter det, så er det vel forcen, og etter det så er jeg ikke helt sikker, men har lyst til å utdanne meg innen musikk, ev. begynne å produsere/mixe om jeg er istand til det.

 

Dere da, sånn et par år etter VGS? Ikke begynn å prate om familie, det er for langt frem i tid. Først og fremst de 1-3 årene etter VGS :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

høres ut som forummedlammen har bra planer.. det eneste jeg lurer på er hvorfor "alle" vil til ntnu.. det er mange høgskoler og andre universiteter som har master i IT...

 

bare utifra egen erfaring fra arbeidsliv - det er ikke nødvendigvis bra at alle kommer fra samme skole - jeg tror at det kan være bra at folket har media/design(it på andre skoler en ntnu... selv om dette har vært "skolen" i mange år tror jeg det vil forandres...

 

uansett er det ikke viktig med karakterer/skole annet enn til første intervju/jobb. etter det er det bare erfaring som teller. det er hvertfall min mening..

 

uansett tror jeg det vigtigste er at folk velger en utdanning hvor de kan gjøre det godt. det er ikke så viktig hva det er innen. hvsi du er en ener på området vil du få god jobb som er interessant..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...