Jump to content

evil-twin

Medlemmer
 • Content Count

  283
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About evil-twin

 • Birthday 11/06/1986
 1. Får du disse poengene i tillegg til lønna eller som lønn?
 2. Er en algoritme som regner ut en kode i forhold til når du satte inn kortet i kodetingen. Samme algoritme ligger lagret i banken med en referanse til deg og din konto/nettbank. Så når du skriver inn skjekkes kodene opp i mot hverandre.
 3. Du kobler det bare sammen. Er alltid lyd ut om du har valgt utgang på scart'en.
 4. Nettopp starta på Hist og quak er fadderordningen der. Også var jeg innom på lørdag og så at dom hadde spesialpris på den for quak så jeg stakk bortomatt i dag. Dom sto å pakka ut 7paller eller noe med tver dom hadde fått i dag.
 5. Nettopp vært på Datakjeden Trondheim og bestilt. Kom på 3995,- ferdig levert på døra. (quak fadderrabatt.) Sitter og venter på at de skal komme så det blir tv på hybelen.
 6. Lært mye rart så har forsåvidt ett par tips: -Spis riktig og regelmessig. Hjelper på dagsformen å ha noenlunde bra kosthold. Mao nudler er ikke ett bra alternativ uansett tid/penger. Knekkebrød er kjekt for å slippe tørt brød. -Spar strøm. Prøv og se ann så du fyller opp oppvask- og vaskemaskinen helt før du starter den. Slukk alle lys du ikke bruker. Følg generelle enøk-tips. -Tv og data er ikke ett godt nok alternativ til sosial sammenkomst. Unngå brakksyke som tidligere nevnt. -Mor og far tar alltid imot deg om du vil. Husk å besøke de. -Fellesfyll på din egen hybel er nono. Du sitter igjen med ett kjempekaos uten like. Arranger heller pizzakveld som ditt bidrag til samfunnet og la andre ta seg av etterfølgene av fylla. -Naboer må pleies og smiskes for. Hold utearealer fine og si ifra ved evt utskeielser som har potensielle følger for flere enn deg. -Puss, puss så får du en suss. Tannpuss og generel hygiene må ikke skortes på selv om du bor alene. -Ved å gå på skolen og følge med så slipper du å stryke på eksamene.
 7. Du får tatt operasjonen. Men ett strømbrudd gjør at de ikke blir ferdig og du sitter igjen med både innover og utover samt to rumpehull. Skulle ønske skoletia går fort.
 8. roy_nor: Amd og holde seg unna dell. Og om det skjer noe så fikser jeg det. zonko: Litt lite minne. Ellers så er ikke vista noe problem da hun kan det hun trenger uansett. Ellers så ordner jeg som sagt resten.
 9. Sitter og ser etter laptop til modern. Skal brukes som internet og skrivemaskin, og ikke spilles på. Har funnet 2 stk, men lurer på om det er noen som har erfaringer med de? Tenker på kvalitet, skjerm, vifte- og portplasseringer, annet. Evt om det er noen andre som anbefales. HP pavilion g5009 Toshiba L30
 10. For at politiet skal komme i det hele tatt så må det være en personskade, eller at en av partene anmelder forholdet. Ellers så er det som sagt en sak imellom partene og de respektive forsikringsselskapene.
 11. evil-twin

  Glad i gåter?

  Lvl 19: Det er morsekode som viser til noe.
 12. evil-twin

  Glad i gåter?

  Har kommet til lvl 44. Står fast der. Begynte riktignok før jeg så denne tråden. Bare å spørre om lvl så kan jeg hinte eller legge det spoiler.
 13. Vi har også det problemet med mye kalk. Kan bruke vanlig grovsalt i sånne store poser som du får på vanlig matbutikk.
 14. Hmm. Jeg har visst ikke byttet avartar siden jul i fjor jeg...
 15. Tullball Er bare politiet som skulle skrive en mail. Familie eller.no. Tviler på at det hadde vært ett bilde av dom om de hadde funnet noe ulovlig. Dessuten hadde de plukka med seg utstyret på flekken og ikke satt seg ned og tatt seg av det selv.
×
×
 • Create New...