Gå til innhold

runela

Medlemmer
  • Innlegg

    1 223
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av runela

  1. Elektrikere har løsninger på det der, som fagmann vet jeg flere måter å gjøre det på slik at der blir pent. Finnes både rammer for innfeltstikk , lokk og andre løsninger for å få det pent. Hør me elektriker om du ikke har kompetansen selv, det er mitt beste og eneste lovlige tips😅 Ikke kle inn kabler uten rør eller kabler som ikke er beregnet for å legges løst i vegg, da får du kanskje beskjed om å gjøre det om hvis du får DLE på besøk.
  2. Om det er rapport fra kontroll fra Det Lokale Eltilsyn de mener skal foreligge er ikke dette noe du kan bestille eller kreve. Da Det Lokale Eltilsyn jobber på instruks fra DSB (Direktoratet for samfunnsikkerhet og beredskap). De kontrollerer en vis prosent av nyanlegg og periodisk kontroller av eldre/ eksisterende anlegg basert på lokalkunskap og risikovurderinger. Men det du kan få gjort om DLE ikke har hatt kontroll av anlegget de siste årene er og høre om de går med på en Elsjekk fra en registrert elvirksomhet som gjennomfører dette. Sjekk at du har samsvarserklæringer og dokumentasjon på det elektriske anlegget og en elsjekk av anlegget av en fagperson er en fordel for både deg og kjøper ved en eventuelt tvist etter salg 😊
  3. Husk at gulvføler også ofte viser flere grader forskjell fra romtemp. Må ha 28 grader selv på termostat for å oppnå 23 grader i rommet.
  4. Ser den har romføler funksjon også, prøv å sett den til bare romføler å se om du får opp varmen da. Eventuelt effektregulator funksjon om den har det.
×
×
  • Opprett ny...