Jump to content

cyberPanda

Medlemmer
 • Content Count

  1093
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. det argumentet kan man bruke på stort sett vilket som helst online lagspill, men det er ikke noe argument for a ha en uengasjerende public del. for eksempel har jeg spilt TF2 over hundre timer public og det er nesten like gøy uansett hvor gode de man spiller med er. og mye av de problemene jeg la merke til i AoC denne helgen gjelder i like stor grad for ClanVSclan som i public.
 2. et nyetablert studio bestående av rundt 10 relativt unge mennesker uten nevneverdig erfaring fra spillindustrien skal lage et revulutionerende fotorealistisk MMO som skal gå fra konsept til prototype på 2 år. SKEPTISK!
 3. denne uken åpnet en gjeng med ex IO folk nyt studio i København, nystartede svenske Star Vault annonserte sit første spill. det ser ikke bare mørkt ut.
 4. de slappeste Høyskolene er vel Folkehøyskolene....
 5. hvis du vill holde mulighetene åpne vil jeg anbefale deg å lære deg animasjon/3d grafikk siden det er noe du kan bruke både i film/animasjon bransjen og i spillbransjen, mens en spillprogramering grad hovedsaklig bare er relevant i spillbransjen (pluss at jeg synes det er mye mer gøy med grafikk en med programering i tilleg skolen som har vert nevnt burde du ta en titt på høyskolen i Hedmark og School of future entertainment (sverigje)
 6. for alle som er interesert; her er en liste over de STORE utviklere i vårt broderland Svergie. digital ilutions (eid av EA) spill: Battlefield serien dice.se stokholm Massive entertainment (eid av vivendi) spill: ground controll, world in conflict dice.se malmø Grin (indipendent) spill: GRAW2(PC), Bionic comando dice.se stokholm/gøteborg paradox (indipendent) spill: Europa universalis, harts of iron paradoxplaza.com stokholm avalance (indipendent) spill: Just cause avalanchestudios.se stokholm starbreeze (indipendent) spill: Riddick, The darkness starbreeze.com Uppsala
 7. hvis jeg skal tippe tror jeg dette er det uanonserte Unreal engine 3 prosjektet til dice, har vansklig med å finne noe negativt med et gratis battlefield spill. må si de har mange baller i luften for tiden: BF: bad company BF heroes BF3 (ubekrefter) mirrors edge (det har vi ikke hørt så mye til på en stund?)
 8. hver for seg sier ikke karakterer så mye, men går man å sær på gjennomsnittet (fx på et sted som metacritics.com ) får man et godt bilde av om spillet er noe å satse på eller ikke.
 9. MMO spillet heter Age of Conan: Hyborian Adventures mens hack'n'slash spillet heter bare Conan
 10. hvis det er mange på det officielle forumet som har problemet, kommer nok noen til å poste en løsning der når noen finner en løsning.
 11. hvis du ikke allerede gjør det så kan du spare litt in-game tid på å bruke first aid og doctor i stede for å bare hvile til du har full helse.
 12. 47 har bra med penger!! i bloodmoney bruker man jo milioner av dollar bare på å oppgradere våpen.
 13. du blir desverre nødt til å dra ut i den store farlige verden hvis du har tenkt til å redde hjemmet ditt. lykke til!
 14. /pirke pirke: de har et assiatisk studio i Kina, ikke japan (but seriously, who can tell the difference) de har også en adresse i Sweitz, men jeg tror det bare er noe finansielle greier. tror ikke de lager spill der. USA kontoret virker som det er fokusert på qualety assurance (teste spill før de kommer ut) og customer support.
 15. kjøpte trakmania united for få minutter siden, sitter å laster det ned fra Steam nå. har ingen spesielle forhøpninger, virker som et veldig bra spill å slå i hjel tid med (og akkurat nå er jeg ikke ute etter annet en å slå i hjel tid). dessuten virker editoren spennende.
×
×
 • Create New...