Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Deppetråden - Et fristed for tunge tanker


Goophy

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Gjest

Faen. Hvorfor må jeg alltid går rundt og engste meg og være redd for de gode tingene jeg har. Jeg burde nyte det jeg får istedet istedet for å gå rundt å engste meg for at det plutselig forsvinner igjen. Jeg hater meg selv. Hvorfor må jeg være så jævlig patetisk? :no:

Lenke til kommentar

Jeg bare sitter og venter. Venter på dommedag.

Jeg prøver å være som han vil jeg skal. Oppføre meg, gjøre det jeg skal, lage mat, være vennlig og kjærlig. Men det funker ikke. Han gir meg ikke oppmerksomhet, han vandrer rundt i sin egen verden, akkurat som jeg gjør. Jeg føler meg som om jeg er i en annen tidssone hvor alt går saktere. Jeg er som en levende død, sitter hele dagen og stirrer på idiotboksen. Klarer ikke få gjort noe, klarer ikke la være å tenke. Og vente.

Jeg trener, hver dag, masse. Spiser lite og gjør mitt. For å bli bedre, en bedre versjon av Astrid! Da må han vel like mer meg? Hvordan kan noen gå lei meg da? Tynnere, mer interessant, penere. En bedre meg!

For han har begynt å se på andre damer, jeg ser det nok. Han prøver kanskje å vente meg ut. Kanskje jeg svinner vekk og dør da?

Jeg tenker på hvordan jeg skal få det til. Han lar meg bare vente. Hvorfor kan han ikke si hva som er galt med meg så jeg kan fixe det? For jeg hadde gjort det med en gang. Jeg kan da ikke fixe noe jeg ikke hadde fått med meg hadde gått i stykker. Jeg er ikke supermann og kan ikke lese andres tanker. Hvordan kan jeg da fixe det som har gått i stykker?

Nåler. Nåler under fingerneglene. Det hadde vært noe. Ikke at han hadde lagt merketil det allikevel. Han er blind.

Det er sikkert ikke lett for han heller, men hvordan skal han forvente at jeg reagerer? Det er da mulig å snakke til meg, jeg har ører! Si noen ord til meg er du snill.

 

Så i stedet går jeg rundt og venter. Venter på dommedag jeg ikke veit når kommer. Det kan være om en måned eller to, eller i morgen. Jeg bare håper jeg blir en bedre meg før det.

Lenke til kommentar

En ting...sånn..har han bedt deg om å forbedre deg eller er det noe du har funnet ut på egen hånd at det er nødvendig?

Alle ser på andre damer, det er bare slik. Det betyr ikke at han har andre planer mushi, ikke i det hele tatt.

 

Vet ikke helt hva en skal skrive tilbake..men sånn..jah...:S

Lenke til kommentar

Jeg vet om mange mennesker her som synes at mushi er tøff, unik og spennende (og ganske mye mer enn det). Jeg skjønner at de ordene ikke har så mye å si, og at de ikke synker inn. Jeg hadde heller ikke latt meg overbevise, men jeg tenkte at jeg skulle skrive det likevel. Forbedre deg selv? Jeg tror de fleste mener at du er mer enn bra nok som du er. Men det viktigste er jo at du selv trives og er fornøyd. Så lykke til, mush mush.

Lenke til kommentar
Gjest Guest_Whatever_*

Sommerferien går mot slutten og skolen begynner snart. Jeg er redd for hvordan det kommer til å gå videre etter hva som skjeded i fjor, etter å ha blitt hengt ut av omtrent alle etter å ha blitt stemplett som gal, etter jeg tok hevn på en på skolen med kniv *Det var ikke noe skadelig* Etter det låste jeg meg selv inne med problemer å bare gå ut i frykt for å møte mennesker som skulle dømme meg for det jeg hadde gjort og hvordan jeg var. Jrg begynte hos psykolog etter dette. Noe som har hjulpet meg litt, men nå som skolen begynner igjen begynner angsten å komme tilbake. Bare tanken på det som skjedde den dagen bare får meg til å bli dårlig, hver gang noen nevner episoden får jeg lyst til å bare forlåte samtalen og gå vekk. Jeg vet ikke hvordan det vil gå når jeg begynner på skolen igjen, aller helst har jeg lyst til å innelåst på rommet mitt isteden.

Lenke til kommentar
Gjest heksa

Faen! Brenn.

Hvordan tror du det føles når du sier slike ting? Hva? Tror du det føles som støtte? Som at du "er her" for meg? Det er et angrep. Et direkte angrep. Og det svir noe inn i helvette! Du trenger ikke angripe akkurat der jeg er svakest. Du trenger ikke angripe selvtilliten og usikkerheten ved å si slike ting. Ikke prøv å tving meg til å gjøre noe jeg får vondt i meg av å tenke på. Skal jeg innrømme at det er noe galt med meg så jeg har enda mindre å være fornøyd med? Hva? Hodet mitt er faktisk det jeg har vært mest fornøyd med noen sinne. Fordi jeg ikke er dum, fordi jeg forstår ting lett, fordi skole og lignende egentlig bare er en lek for meg. Og så må du si at det er noe galt med det. Og det er liksom meningen at jeg skal si meg enig? Gi fra meg den siste rest av selvrespekt?

Lenke til kommentar
Gjest Gjest

Noen gode tips for å greie å gråte alene? Hjelper det å drikke alkohol for så å sette på en trist film?

 

 

Har hatt en ubehagelig følelse i kroppen i flere dager. Greier ikke blir kvitt den. Tror kanskje det hadde hjulpet å gråte litt.

 

Jobber som maling ol. virker bra antidepressivt synes jeg.

Lenke til kommentar
En ting...sånn..har han bedt deg om å forbedre deg eller er det noe du har funnet ut på egen hånd at det er nødvendig?

Men det må jo være meg. Det er ikke så veldig mange andre involvert..

Hvis jeg blir bedre, må jo alt ordne seg?

Jeg tviler på at du trenger å forbedre deg Astrid og hva er det du skal endre på da når du ikke vet hva han syns er "galt"? oO

Lenke til kommentar
Gjest Hvorfor?

Hvorfor er alt så forvirrende?

Hvorfor er ingenting sikkert?

Hvorfor føler jeg slik jeg gjør?

Hvorfor tenker jeg det jeg gjør?

Hvorfor prøver jeg ikke?

Hvorfor får jeg angst?

Hvorfor mener folk jeg trenger hjelp?

Hvorfor prøver jeg å jage bort "venner"?

Hvorfor må jeg være meg?

Hvorfor greier jeg aldri noe?

Hvorfor får jeg ikke sove godt?

Hvorfor har jeg det ikke bra?

Lenke til kommentar

Hvorfor er alt så forvirrende? Regner med at du har 1000 tanker i hodet ditt på en gang.

Hvorfor er ingenting sikkert? For ingenting er sikkert, men man føler det slik pga. man vil ha kontroll og når man sliter så er det enda viktigere å ha faste rammer

 

Hvorfor føler jeg slik jeg gjør? For du har det vondt for tiden ser det ut som.

 

Hvorfor tenker jeg det jeg gjør? Alle de spørsmålene er er ganske vanlig når man er deprimert osv.

 

Hvorfor prøver jeg ikke? Hva er det du ikke prøver på?

 

Hvorfor får jeg angst? Det er en forsvars-mekanisme...en veldig ubehaglig mekanisme siden hjernen "tar" vekk skillen mellom fysisk og pysisk.

 

Hvorfor mener folk jeg trenger hjelp? Er ikke noe farlig å få hjelp, jo fortere man søker hjelp....jo fortere får man det bedre=)

 

Hvorfor prøver jeg å jage bort "venner"? For de vil som oftest hjelpe, de spør om du har det bra osv.....og da må du ta på deg en maske siden alt skal være greit. Og man vil ikke at andre skal påminne deg om at du har det tøft.

 

Hvorfor må jeg være meg? Du skal være stolt over deg selv, du har det tøft nå...men ikke resten av livet.

 

Hvorfor greier jeg aldri noe? Når man sliter med seg selv blir man for passiv...viktig at du gjør de små tingene om dagene.

 

Hvorfor får jeg ikke sove godt? Ligger du å tenker mye? bekymrer deg?...når man ikke har det bra så sover man dårlig.

 

Hvorfor har jeg det ikke bra? Det vet bare du...men det jeg kan si er at det meste kan ordnes.

 

Nå svarte jeg ganske vanlig siden jeg ikke vet hva du sliter med osv. ...håper det gir deg litt svar.

Endret av Fluesopp
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...