Gå til innhold

Snedige ting du lurer på


danilovic

Anbefalte innlegg

Lurer på om jeg kan gå på postkontoret og hente en pakke som står på min far (pakken er til meg da) hvis jeg har den henteleppen og alt er betalt. Eller må min far faktisk gå ned dit?

7519870[/snapback]

Jobber litt i Post I Butikk, og for vanlige pakker (også de med postoppkrav) eller brevpostsendinger (sånne som er for store for postkassen) er det samme hvem som henter pakken.

For rekommanderte brev må mottaker hente pakken selv, eller skrive ut en fullmakt som inneholder mottakers navn og fødselsnummer, henters navn og fødselsnummer og hvilken pakke det gjelder (mulig jeg har glemt noe, men jeg har nettopp begynt :p). I tillegg må du ha din egen og mottakers legitimasjon.

Om det er en PMU (Personlig Utlevering Mottakerbevis) mottaker komme i egen person og ha med legitimasjon. Posten skal være veldig strenge på dette, og det er et lite helvete for meg som kundebehandler når køen samler seg opp fordi det er så mye som må gjøres for å levere ut den ene sendingen :fun:

 

Okei?

Endret av PT
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hva betyr "minste felles multiplum"?

7522971[/snapback]

Det er det minste tallet to eller flere tall går opp i:

 

Dersom vi skal finne minste felles multiplum av 12 og 18 starter vi med å faktorisere begge tallene: 12 = 2·2·3 og 18 = 2·3·3. I dette tilfellet blir MFM = 2·2·3·3 = 36, fordi 36 er det minste tallet både 12 og 18 går opp i, altså deres minste felles multiplum.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132
ski staver på engelsk?
Ski har dessverre ingen kunnskap til å stave, men om de absolutt må så blir det ski spelling (eller om du ser bort fra meg som gjør narr av deg så har RJR rett i at det er ski poles på amerikansk eller ski sticks på britisk)

 

EDIT: Nå klarte jeg såklart å søle varm te i fanget, er vel straffen for å mobbe :roll:

Endret av Slettet+6132
Lenke til kommentar

Okei, jeg diskuterer med ei på irc om hva forskjellen på rekkehus og vertikaldelte hus er.

 

Jeg mener at vertikaldelte hus er som ett stort hus, som oftest adskilt med en murvegg i midten. Og at rekkehus er selvstendige hus bygd helt inntil hverandre.

Noen som kan hjelpe oss å finne en god definisjon på hver?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132
Og du trenger vel kontonummer også, eller?

Nei, ikke nødvendigvis, i banken finner de deg bare i systemet, og dersom du har mer enn en konto spør de deg hvilken konto du skal ta ut fra.
Lenke til kommentar

Har to spørsmål, den ene er ikke "snodig", men det andre er det..

Spm1:Hvorfor går skjermen på den bærbare ned til laveste lysstyrke når jeg har den på den høye? Den går liksom bare ned..

 

Spm2: Om man kjører rundt med en bil i N.Y.C (eller andre storbyer), og ikke finner parkeringsplass.. Hva gjør man da? Jeg mener, du må jo bare kjøre og kjøre rundt? Eller? :p Sikkert et dumt spørsmål, men har lurt litt på det :p

 

Edit: Leif.. Om du av en eller annen grunn vil se den, se posten under :p

Endret av Haakon*
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132
Spm2: Om man kjører rundt med en bil i N.Y.C (eller andre storbyer), og ikke finner parekringsplass.. Hva gjør man da? Jeg mener, du må jo bare kjøre og kjøre rundt? Eller? :p Sikkert et dumt spørsmål, men har lurt litt på det :p
Du parkerer midt på gresset i Central Park såklart! :roll:

Neida, det er alltid en plass hvor du kan stoppe bilen, spørsmålet er bare hvor stor boten blir.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...