Gå til innhold

Bilde-Quiz - Gjett filmen!


Venerable

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Delvis skrev (3 timer siden):

Pumpkinhead

Flott underholdning til utpå de senere høstkvelder og skal nok få sett å dratt den frem i løpet av oktober. Var det ikke Stan Winston som sto for både regien og monstereffektene? Har lenge hatt lyst til å sjekke ut de andre, for kom jo flere Pumpkinhead titler, deriblant en med flotte Linnea Quigley, men mulig uten Winstons bidrag.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

En av de bedre av den type skrekkfilm/underholdning, likte spesielt episoden med Woods og hele anti-røyke opplegget, der de gikk ganske så drastisk til verks for å få folk i å kutte ut røykingen, og Woods sin karakter tar vel greit hintet tidlig ut, når han treffer på et par andre "fornøyde" kunder i venterommet. 

Artig den scenen hvor ei cover-versjon av The Police og hiten Every Breath You Take blir benyttet under ei fest, og røykesuget og paranoian når nye høyder for hovedkarakteren. 

Av typen 25-30 minutter episode som jeg gjerne skulle likt å ha sett blitt omgjort til en hel spillefilm, selvfølgelig med de samme skuespillerne. 

Det andre bildet av han stakkaren som blir ufrivillig delaktig i en rik gammal gubbes syke form for "underholdning", husker jeg ekstra godt, grunnet ei irritabel due som plutselig dukker opp og gjør livet enda verre for hovedkarakteren. 

Ei fin blanding av skrekk, komedie og spenning, selv om siste episoden med ei ung Drew Barrymore og det lille trollet/gnomen som levde i veggen hennes, ble kanskje litt vel, tja, barnslig i forhold til de to tidligere episodene. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...