Gå til innhold

Bilde-Quiz - Gjett filmen!


Venerable

Anbefalte innlegg

REGLER OG TIPS FOR BILDE-QUIZ

 • Et screenshot fra en film blir lagt ut, og alle kan være med å gjette på hvilken film det er. Den som gjetter riktig skal legge ut et bilde fra en annen film. Han har 8 timer på seg (etter bekreftelsen på at han faktisk svarte riktig) til å legge ut et nytt bilde. Etter de 8 timene er det fritt fram for alle andre som vil.
   
 • Hvis du er 100% sikker på hvor bildet er fra, så trenger du ikke å vente på bekreftelse. Bruk redigeringsmuligheten i stedet for å lage ny post.
   
 • Hvis personen som har lagt ut bilde er aktiv og forsetter å gi tips/legge ut nye bilder når ingen klarer oppgaven er minimums tid 48 timer før noen kan legge ut nytt bilde. Dere må selv dømme situasjonen her. Du kan starte en ny oppgave, men hvis mange prøver seg og nye tips fortsetter å bli lagt ut er det egentlig ikke vits. Disse tidsfristene ekisterer bare for minke muligheten for at tråden stopper opp og at det skal bli for kjedelig.
   
 • Hvis personen som la ut bilde ikke er aktiv (du trenger ikke å være aktiv, men det gjør quizen litt kjekkere). Så har vi 24 timer på å finne det ut. Hvis ingen har funnet filmen etter 24 timer kan et nytt bilde bli lagt ut av hvem som helst.
   
 • Gamle, nye, franske, japanske, sort/hvitt, 3-D, farger, skrekk, komedie, krig, dokumentar, tegnefilmer osv. Alt er lov. Men bare film.
   
 • Hvis man poster et bilde fra en filmserie. Så er det opp til han som legger ut bilde, til å bestemme hvor vanskelig det skal være. Enten kan han spør etter den nøyaktige filmen, eller hvilken filmserie bildet er fra. F.eks dette bilde fra Beverly Hills Cop II syns jeg er såpass enkelt at man bør kunne vite hvilken av filmene det er fra.
   
 • Tips for å finne et bilde:
  1. Søk på Google.
  2. Hvis du har DVD spiller på PC-en, så kan du ta screenshot av en av dine DVD-er ved å kjøre dem i VLC og høyreklikke og velge 'snapshot'. Bildet skal legge seg i 'My Pictures' i 'My Documents'.
  3. Har du en film på PC-en så kan gjøre det samme. Windows Media Player funker også, ved å gå på Tools - Options - Preformance - og ta Video Acceleration ned til None. Så trykke på 'ctrl + i'. Eller 'print screen' + copy-paste i et bilderedigerings program. BSPlayer funker også bra. Bare trykke på 'P' når du vil ta bildet. Så legges screenshotet i mappen hvor du installerte BSPlayer.
   
 • Last opp bilde på egen server eller legg den som attachment. Pass på å ikke la filen hete det samme som filmen ;)

Endret av LunarPoet
 • Liker 5
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Denne var skamvanskelig ja. Jeg har sett utrolig mange horror-filmer, men akkurat det her ble rett og slett for vanskelig. Godt mulig jeg har sett de fleste her. Animè-filmen er vel den eneste jeg kan utelukke totalt. Bare skriv navnene du. :p

 

EDIT: BILDE 4: Dr. Giggles?

Endret av LarsP
Lenke til kommentar

1. "Demonia"

2. "Baron Blood"

3. "The Crazies"

4. "Jason Goes to Hell : The Final Friday"

5. "Jack the Ripper"

6. "White Cannibal Queen"

7. "I Spit on Your Grave"

8. "Guinea Pig: Mermaid in a Manhole" (Ikke anime;))

9. "Don't Be Afraid of the Dark"

10. "Violent Shit 2: Mother Hold My Hand"

 

Noen andre som vil forsette med nye quiz?

Endret av Scarface^
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
 • Opprett ny...