Gå til innhold

Manhunt er frikjent


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Et spørsmål.

 

Hvorfor skulle det forhindre drapsmannen å bli påvirket av Manhunt etter å ha spillt det, bare fordi han ikke eier spillet?

Tror bare media som vanlig suger! Og at de har lite å skrive om! Men det store spørsmålet er kordan Rockstar kunne lage ett så lite innholdsrikt og møkka kjedelig spill!!! :nei:

Lenke til kommentar

Kommentar av psykolog Atle Dyregrov om aggresjon og spill:

 

http://www.aftenposten.no/meninger/debatt/article844836.ece

 

Et utklipp, forsøk på å måle graden av påvirkning:

 

"Den såkalte effektstørrelsen (styrken i sammenhengen) som eksponering for voldelige dataspill har på aggressiv adferd var 0,26. Dette er som Anderson skriver større enn effekten av kondombruk på minskingen av HIV-risiko, og effekten av passiv røyking på jobben og lungekreft."

 

Men les seff helst hele kommentaren. :)

Lenke til kommentar
Uansett om spillet er frikjent for diverse ting.. Det er "¤%# ikke frikjent for å være ett fantastisk for!"¤ møkka spill!

 

Installerte det, virket artig med videoene, interessan story.. Men snakk om nedsig! :thumbdown:

JA! Det skjer ALDRI noe i det spillet!

Du går i en smal gang mellom to bygninger, til du kommer til en parkeringsplass elns, hvor det er 1 fiende, du kverker han...

Så fortsetter du i en ny gang mellom to bygninger til en større plass hvor det er 2 fiender, så kverker du dem...

Etterpå går du igjennom en smal gang mellom to bygninger til du kommer til en større plass hvor det er 3 fiender, og du kverker dem også..

And so on and so on...

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...
V[]bster,10/08/2004 : 02:40]
psykolog Atle Dyregrov

Sier ikke mer!

Hahahahahah

......:!:.......

Ok, nå har det seg slik at Atle Dyregrov har to sønner. Han ene sitter her, og jeg blir utrolig forbanna over at det går an å oppføre seg så barnslig! Skjerpings!

Man kan ikke dømme en person bare fordi etternavnet er litt rart!!! Men de som blir påvirket av spill blir jo sikkert påvirket av filmer. Man kan ikke stoppe all underholdning bare fordi en skrulling i et eller annet land dreper en annen og skylder på voldsspill! Kanskje man burde være strenge på aldersgrenser! Men å stoppe unge fra å spille voldsspill er utrolig vanskelig.

Det jeg prøver å si er at hvis man bruker litt fornuft når man spiller og sier til seg selv at det bare er et og tar det de ser på skjermen med en klype salt så går det nok bra for de aller fleste. Og hvis du ser en som ligner på hovedpersonen i manhunt rømme fra et mentalsykhus så ikke gå bort til han :p

 

-MortenGj

Lenke til kommentar

Det er så klart ikke dette i seg selv som får en person til å bli voldelig. Mange, mange andre faktorer spiller inn. Poenget her er at dette med voldelige dataspill er bevist å ha innvirkning på enkelte, det kan være denne faktoren som er "tungen på vektskålen" for å si det som det fint heter. Dette gjelder derfor ikke mange av oss, men det gjelder noen.

 

EDIt: Leif..

Endret av tHe OvErClOcKeR
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...