Jump to content

Thor_F

Medlemmer
 • Content Count

  177
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Backup midtbanespiller transferlista etter eget ønske pga for lite spilletid. 1 måned senere ber han om å bli tatt av transferlista, noe jeg godtar. 3 dager senere ber han om en prat. "This doesn't have to go outside of this office but I don't think I've been getting enough first team football here and I might have to leave unless things improve". Slik går nu dagan.
 2. Mye mål med den nye oppdateringa, 4-3, 7-2 etc. Fant forresten en kid som visstnok er den neste Platini. Hvor mye vekt legger dere på slikt?
 3. Min erfaring fra tidligere er at beta-versjonen til FM er stabil og at eneste begrensning av betydning er utvalget av ligaer. Ser ingen grunn til ikke å forhåndsbestille.
 4. Jeg har hittil klokket godt over 400 timer med FM13 og har kost meg hele veien til legendestatus i Lazio.
 5. Godt fornøyd så langt. Bedre kart enn i RO2.
 6. Spillet krasja umiddelbart ved oppstart. Sletta appcache-folderen (under programfiler/steam) og nå funker det fint.
 7. Veldig bra spill. Ikke noe å lure på, egentlig.
 8. "(...) jeg tar meg selv flere ganger i å ville tilbake til de vanlige Battlefield 3-kartene." Stikk motsatt for meg. Har ikke ønsket å spille vanilla-kartene overhodet siden de nye kartene kom.
 9. Blir så lei - spillet har låst seg 6-7 ganger i dag. Det har ikke vært et problem tidligere. Gledelig overrasket da jeg får fullføre en runde. Edit: spiller på PC.
 10. Like ille enda, ihvertfall for min del. Samme her
×
×
 • Create New...